تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 155 از 358 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط seymour;4849214"
    "زحمت اثبات" بعنوان دو قاعده استنتاج علمی که مرتباً نادیده گرفته میشن ...
    دوباره یاد آور میشم که هدف بنده " مطرح کردن " هست نه "اثبات کردن ".
    مسئولین گوگل در پاسخ ; " اثرات بجا مانده از رد قایق های نقشه بردار " (که دارای سونار هستند) را دلیل وجود شکل مذبور ذکر میکنن.

اما این سوال رو جواب ندادند که:

چرا امتداد همه گذر گاهها درست در راستای " شمال و جنوب مغناطیسی و عمود بر اون "هست(درست مشابه آرایه اهرام در جیزه مصر)؟

تمدن مصر باستان هم - که از فراریان از فرو ریزش آتلانتیس نشات گرفته بود - هم آبادی(آکروپولیس) و هم بنای اهرام ثلاثه رو با همان زاویه بنا کرده اند.
    این شیب درست در امتداد سه ستاره واقع در صورت فلکی شکارچی(جبار) - معروف به ستاره های شمشیر جبار واقع شده که امتداد اون به ستاره سیروس(سیستم ستاره ای منشا تمدن آتلانتیک) میرسه.
    Last edited by seamack; 27-07-2010 at 20:22.

2. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

باید تکامل رعایت بشه و هر حیاتی به تدریج از 1 سلولی ها به پر سلولی ها تکامل یافته به وسیله ی جهش و غیره...اگه جهش توی اون سیارات بالا خره به حدی برسه که تعداد کروموزوم ها به 46 عدد برسه شکل موجود زنده دقیقا مثل یک انسان...
    دوست عزیز ;
    در نظریه باصطلاح تکامل " دم خروس رو باید باور کرد یا قسم حضرت عباس رو(موقعی که عشقش کشید جهش اتفاق میفته و زمانی که باز عشقش بکشه این کار به تدریج هست!!!)؟
    برای بار چندم: تا دخالت هوشمند خارجی صورت نگیره , هیچ جهش خود بخودیی هیچوقت و در هیچ جایی صورت نمی گیره.

4. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من در اینجا بخشی از مقدمه دکتر داریوش ادیبدر اسرار بشقابهای پرنده رو قرار میدم که مربوط به سال 1369 میشه و مدتی جلب توجه کرد اما طبق معمول با انکار سازمانهای کلاسیک علمی و مدنی به بوته فراموشی سپرده شد . چند صفحه رو در گوگل عنوان دکتر داریوش ادیب جستجو کردم ولی اصل متن رو پیدا نکردم (شاید هم باشه ولی اکثرا نقل قولها شبیه هم بود و اصالت نداشت) از کتابش براتون می نویسم :

((...
    ماجرا از آنجا آغاز شد که روزی جوانی نزدم آمد و با هیجان زایدالوصفی از حضور بشقابهای پرنده در محوطه پارک جنگلی عباس آباد در تهران خبر داد . او اصرار داشت که در ساعات اولیه صبح آنروز چند بشقاب پرنده در آنجا دیده و نام شهود دیگری هم برای اثبات مدعای خود می برد . بیاد دارم که با سوالاتی آمیخته به تمسخر و ناباوری او را آزردم و بعد قاطعانه اعلام کردم که مقوله بشقابهای پرنده ساخته و پرداخته آمریکاییها بعد از جنگ دوم جهانی و (مخصوصا دهه پنجاه میلادی) است و کذب اینشایعات برای همگان روشن است.
    این جوان آن روز رفت و فردا دوباره با حالت هیستریک بازگشت و ادعای خود را با این جمله که "امروز صبح هم دوباره آنها آمدند"تکرار کرد . برای دست بسر کردن سوال کردم که چرا سعی نمی کند از آنها عکس بگیرد و بدین وسیله صحت ادعای خود را ثابت کند؟ اواظهار داشت که چنین قصدی نیز دارد البته اگر بشقابهای پرنده دوباره به پارک جنگلی عباس آباد بیایند! البته حدس می زدم که احتمال این رویداد بسیار ناچیز و حتی برابر صفر است . زیرا هرگز نشنیده بودم که سه روز متوالی بشقابهای پرنده در یک محل آمد و شد داشته باشند .
    در زمان تحصیلم در آمریکا خوانده بودم که دو روز متوالی بشقاب پرنده ای به حوالی نقاط مهمی مانند نیروگاههای اتمی و یا مراکزرادیوتلسکوپهای عظیم بیایند ولی در تپه های عباس آباد تهران چه چیز مهمی می توانست وجود داشته باشد که نظر آنها را(البته اگر حقیقت داشت) بخود جلب کند؟
    بندرت حوادث به میل ما انسانهارقم می خورد اما این جوان روز بعد با دو حلقه فیلم نزد من آمد و در حالیکه بوضوح از شدت هیجان کنترل فکری و روحی خود را از دست داده بود اعلام کرد که " آنها دوباره آمدند و من و دوستم دو حلقه فیلم از آنها گرفتیم !" چه می توانستم بکنم جز اینکه در دل به گفته های او پوزخند بزنم و با قول همکاری او را به منزلش بفرستم .
    حتی بعدها وقتیکه عکسهای چاپ شده او را دیدم با وجود شواهد و دلایل حیرت انگیزی که در آنها وجود داشت اصالت عکسها را باور نکردم . اما آنچه برای من عجیب بود تغییر شگرف روحیه و شخصیت این جوان بود که به مرور بحد خطرناکی رسید او شبها به پارک جنگلی می رفت و تا صبح در نقطه ای بلند می نشست و سعی می کرد خود را به خلسه عمیقی فرو برد ، زیرا می خواست بهر نحو شده با قدرت فکر و تمرکز اراده با یو اف او ها تماس برقرار کند !. او چنان دچار هذیان و مالیخولیا شده بود که تصور می کرد می تواند با کمک بشقاب پرنده ها به سرزمین آرزوهایش (لوس آنجلس در آمریکا ) برود! و من هم با تمسخر می گفتم البته این ارزانترین ، بی دردسرترین و شاید سریع ترین وسیله است که می توان به لوس آنجلس رفت .
    سخن کوتاه که این جوان مدتها بعد به فردی بیمار روحی غیرقابل اعتماد ، تندخو و چندشخصیته (شیزوفرن) تبدیل شد .
    برای من که ناظر این تحولات روحی بودم یک سوال مهم مطرح بود که اگر واقعا تعمدا و از روی بازیگوشی تمام این حوادث را ساخته و پرداخته چطور ممکن است خود به این شدت تحت تاثیر قرار گرفته باشد؟ یکی دو سال بعد از این حوادث بر سبیل اتفاق در پارک جنگلی به باغبانان شاغل برخورد نموده و ضمن صحبت از آنها سوال کردم که آیا آنها هم بشقاب پرنده در آسمان پارک دیده اند: با کمال تعجب یکی از آنها نه تنها جواب مثبت داد بلکه به دقت به توصیف " آن سه روز که آنها آمدند" پرداخت .
    جوابهای او بسیار قانع کننده بود و او حداقل ده نفر از همکاران و مهندسین شهرداری را با نام به من معرفی کرد که از این واقعه اطلاع دارند .
    تماسهای بیشتر با این افراد شهود جدیدی را به من شناساند. حداقل یکصد نفر و یا بیشتر در آن روزهای پاییزی یو اف او ها را دیده بودند . با بررسی محل و مطابقت آنچه از درخت و ساختمان و دکل مخابرات (قرارگاه پلیس سابق) وجود داشت با آنچه در عکسها دیده می شد روز به روز از شک و بدبینی ام کاسته شد . دیگر احتمال یک حقه عکاسی که جوان شانزده ساله ساده لوحی مجری آن می توانسته باشد برایم بسیار ضعیف شده بود . این جوان به هیچ وجه قادر به انجام چنین حقه هایی نبود و از دست رفتن تدریجی تعادل روانی او دلیلی دیگر بود بر این مدعا.
    ولی هنوز حاضر نبودم خود را متعهد به اصالت عکسها بدانم. به دلیل نامه نگاریهای فراوان توانستم در انگلستان لابراتوار مرکزی کداک را متقاعد کنم که نگاتیوها را مورد تحقیق و بررسی دقیق علمی قرار دهند . در این رابطه آقای گوردون کرایتون سردبیر و صاحب امتیاز مجله معتبر و بین المللی اخبار بشقابهای پرندهبه من کمک فراوانی نمود. آقای کرایتون خود چنان ازدیدن چند نمونه از این عکسها به هیجان آمده بود که در نامه ای (سپتامبر 1990) برایم نوشت :
    "
    اگر اصالت این عکسها تایید شوند ، قطعا حیرت انگیزترین ، استثتنائی ترین و واضح ترین عکس هایی هستند که تابحال از یو اف او ها گرفته شده "
    کارشناس ارشد لابراتوار کداک آقای دکتر بویس
    مطالعه نگاتیوها را تقبل نمود .نتیجه مطالعات حیرت زایدالوصف و سردرگمی مطلق آنها بود ، زیرا برای اولین بار اصل نگاتیو عکسهایی را می دیدند که به هیچ وجه قادر به رد اصالت آنها و یا امکان مطرح ساختن نوعی حقه عکاسی نبودند .اصالت عکسها تضمین شده و درشماره سپتامبر مجله اف اس آرچند قطعه از آنها چاپ خواهند شد ...))

تا اینجا رو که براتون نوشتم از کتاب دکتر داریوش ادیب بود .
    Last edited by DATAGOSTAR352; 15-04-2010 at 20:12.

6. 3 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اين تصویر پشت جلد کتاب پیام آوران کیهانه ( دکتر داریوش ادیب) ، تصویر جلد کتاب رو اسکن کردم .

Last edited by DATAGOSTAR352; 15-04-2010 at 20:22.

8. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

این کتاب که فسیل شده
    به نظر من جاسوس های روسی هستند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

مثل اینکه بحث خیلی داغ شده...!

دوباره یاد آور میشم که هدف بنده " مطرح کردن " هست نه "اثبات کردن ".
    لطفا چیزی رو مطرح کنید که بتونید اثبات کنید!

در نظریه باصطلاح تکامل " دم خروس رو باید باور کرد یا قسم حضرت عباس رو(موقعی که عشقش کشید جهش اتفاق میفته و زمانی که باز عشقش بکشه این کار به تدریج هست!!!)؟
    خوب جهش یه دفعه اتفاق نمیوفته که! یه دفعه یه سلول تبدیل به آدم نمیشه که!
    آروم آروم.... طی میلیاردها سال و جهش های متوالی به تکامل میرسه.
    اون "تدریج" هم یعنی میلیارد سال(!) نه یه سال دو سال که! در ضمن جهش عشقی هم نیست! باید شرایطش باشه و در طول زمان....

برای بار چندم: تا دخالت هوشمند خارجی صورت نگیره , هیچ جهش خود بخودیی هیچوقت و در هیچ جایی صورت نمی گیره.
    این نظر شخصی شماست و برای خودتون محترمه، ولی هیچ ربطی نداره!
    اصلا خود هوشمند خارجی(!) از کجا به وجود اومده؟!(اونی که اونا رو به وجود آورده چی؟! و ....) پس یعنی یه جایی جهش خود به خودی صورت گرفته!

این نظریه تکامل رو (که شما بهش شدیدا حمله کردین!) با مدارک و آزمایش های معتبر علمی اثبات شده. درست بودن یا نبودن یه نظریه به حرف نیست که! باید اثبات کنید!(حتما اینم دارین مطرح میکنین؟!)

پ.ن: نظریه تکامل یه بحث بیولوژیکیه! چه ربطی به نجوم و اخترفیزیک داره؟!(البته یه ربط هایی هم داره ولی نه اینطوری!)

11. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

یعنی نظر seamack اینه که اگه موجودی به 46 کروموزوم به وجود بیاد شکل دایناسور میتونه بشه؟ چون مثلا جهش نداده پس
    مثل دایناسور میشه قیافش؟

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ادعاهای جناب DATAGOSTAR352 تا اینجا جالب بود، ولی چیزی که برای من جالب تره اینه که این دوست گرامی خودش چطور به این درجه از اطمینان نسبت به ماجرای انسان های مخفی و شهر، تکنولوژی، تاریخ و ... اونها رسید که با این سر سختی از این موضوع دفاع میکنه؟
    آیا DATAGOSTAR352 خودش این انسان ها و شهرشون رو دیده؟
    آیا DATAGOSTAR352 با این افراد ارتباط مستقیم داشته؟

جواب هر دو سوال بالا با توجه به صحبت های این گرامی تا این لحظه خیر است.

DATAGOSTAR352 تا امروز حدود 20 سال میشه که به تحقیق درباره این مسائل پرداخته و بیشتر اطلاعاتش رو آنطور که خودش گفته از طریق دوستان قابل اعتماد شنیده و چون این اشخاص مورد اعتمادش بودند به نظر میرسه شک و تردیدی هم در مورد صحت این حرف ها برای ایشون پیش نیامده...

اما آیا دوستان مورد اعتماد جناب DATAGOSTAR352 برای ما هم قابل اعتماد هستند؟ اون هم در شرایطی که ما خود ایشون رو هم نمیشناسیم!

قصد توهین ندارم ولی به نظرم کاربر DATAGOSTAR352 یا قصد فریب کاری دارد (برای سرگرمی ، برای هدف خاص یا ...) و یا اینکه خودش فریب خورده و چون از 16 سالگی به این مسائل علاقه داشته و سال ها به دنبال یوفوها و بیگانه ها بوده و شب ها با رویای تماس با این موجودات خوابیده به جایی رسیده که هر حرف و داستانی رو در این زمینه باور کرده:

نقل قول نوشته شده توسط DATAGOSTAR352
    اما آنچه برای من عجیب بود تغییر شگرف روحیه و شخصیت این جوان بود که به مرور بحد خطرناکی رسید او شبها به پارک جنگلی می رفت و تا صبح در نقطه ای بلند می نشست و سعی می کرد خود را به خلسه عمیقی فرو برد ، زیرا می خواست بهر نحو شده با قدرت فکر و تمرکز اراده با یو اف او ها تماس برقرار کند !. او چنان دچار هذیان و مالیخولیا شده بود که تصور می کرد می تواند با کمک بشقاب پرنده ها به سرزمین آرزوهایش (لوس آنجلس در آمریکا ) برود!
    برای من که ناظر این تحولات روحی بودم یک سوال مهم مطرح بود که اگر واقعا تعمدا و از روی بازیگوشی تمام این حوادث را ساخته و پرداخته چطور ممکن است خود به این شدت تحت تاثیر قرار گرفته باشد؟
    نقل قول اول شباهت زیادی به رفتار و گفتار بعضی از دوستان داره، و نقل قول دوم سوالی رو مطرح میکنه که پیشنهاد میکنم در موردش با یک متخصص بیماری های روانی صحبت کنید تا مطمئن شوید چنین چیزی ممکن است.

نقل قول نوشته شده توسط seamack
    کاش به جای اینکه برای بار چندم حرفت رو تکرار کنی برای بار اول به سوالی که جناب Babak در اینجا پرسید جواب میدادی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آیا شما هم جز کسانی هستید که فکر میکنند هر چه در جهان است باید خالقی داشته باشد، ولی در مورد خالق برتر استثنا قائل میشوند؟
    Last edited by Shayan Arya; 15-04-2010 at 22:16.

14. 7 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

قصد توهین ندارم ولی به نظرم کاربر DATAGOSTAR352 یا قصد فریب کاری دارد (برای سرگرمی ، برای هدف خاص یا ...) و یا اینکه خودش فریب خورده و چون از 16 سالگی به این مسائل علاقه داشته و سال ها به دنبال یوفوها و بیگانه ها بوده و شب ها با رویای تماس با این موجودات خوابیده به جایی رسیده که هر حرف و داستانی رو در این زمینه باور کرده:
    البته اين هم نظر شماست . نمیدونم با کدوم دلیل علمی ! نتیجه گرفتین که من با رویای تماس با این موجودات خوابیدم و هر حرف و داستانی رو در این زمینه باورکردم با اینکه خودتون گفتین منو نمی شناسین ! . من یه محقق هستم و یه کتابخانه اختصاصی فقط درباره یوفوها و مسایل متافیزیک دارم و هر چیزی رو همینجوری قبول نمی کنم .
    البته مدتهاست که در حوزه های دیگه کار و تحقیق می کنم .
    شما نباید انتظار داشته باشین که توی این انجمن پرونده یوفوها بررسی بشه و نتیجه قطعی گرفته بشه . این کار به همکاری دهها سازمان و اونهم در سطح بین المللی نیاز داره ، ما اینجا فقط درباره شون صحبت میکنیم و دلیل و شاهد میاریم که حداقل دو نفر دیگه هم درک کنن که یه چیز ای دیگه ای هم هست که تو متون کلاسیک ما سانسور شدن و کنجکاو بشن و برن دنبالش .
    موضوعی رو که من مطرح کردم هرگز فریبکاری از من نبوده و اگه شاهدین مورد اعتماد من و همینطور صدها شاهد مورد اعتماد جناب دکتر داریوش ادیب در طی یک فرایند بسیار اسرارآمیز ( که حتی از خود پدیده یوفوها هم اسرارآمیزتره ! ) با هم تبانی کرده باشن که فریبمون بدن ، باشه اشکال نداره . شما درباره مشکل روحی اون پسر که دچار مشکل روحی شده بود اظهار نظر کردین اصلا اون پسر موضوع اصلی نبود و من فقط به خاطر حفظ امانت در بیان ترجمه مقدمه دکتر ادیب اونها رو ذکر کردم . چرا شما صدها شاهد در پارک جنگلی عباس آباد رو نادیده می گیرین ؟ چرا در باره عکسها و تایید اونها نظر ندادین ؟ فرض کنیم که اون پسر اساسا مشکل پیدا کرده به عکسها و شاهدین دیگه چه ربطی داره ؟
    شما باید به پدیده یوفوها مثل یه کاراگاه ماهر نگاه کنین . مجرمین حرفه ای سعی می کنن از خودشون اثری به جا نذارن و این کاراگاهه که باید متخصص باشه . آیا ما حتما یوفوها رو ببینیم تا باور کنیم ؟ . حتی وقتیکه صدها نفر میگن با چشم خودمون دیدیم میگین دروغه یا توهمه ، پس چرا اعترافات یه متهم در دادگاه قبول میشه و اون رو زندانی می کنن ؟ اگه هیچ اثر انگشت یا خون و یا آزمایش دی ان ای وجود نداشته باشه و فقط خود متهم بگه ای مردم من خودم فلانی رو کشتم و شواهد هم تایید کنه ، با اون فرد چیکار می کنید ؟ میگین نه توهمه تو دروغ می گی برو تا بحال بعضیها هم مثل تو حرف زدن که فهمیدیم تحت فشار اعتراف کردن. نه شما اون فرد رو نگه میدارین و تحقیقات رو ادامه میدین (البته غالبا اینکار رو نمی کنن و یه راست میره واسه حکم ... ) شما چرا شاهدین رو در مسائل علمی غیر معتبر می دونین . خب این پدیده نادره و هرچیزی کمیابتر باشه اثباتش مشکلتره .
    اینکه ما میگیم خورشید وجود داره و زمین رو روشن کرده یه چیز بدیهیه ولی شما می دونین که بعضی از متفکرین حتی این رو قبول ندارن و میگن از کجا معلوم که همه دنیا یه خواب منظم و تر و تمیز نباشه ؟ شاید ما داریم خواب می بینیم و این خواب خیلی قانونمنده و بعدا بیدار می شیم و می فهمیم که چقدر در اشتباه بودیم و اصلا همه دنیا یه خواب و خیال بود !
    ببینین شاید علت اینکه بعضی از نهادهای علمی دنیا نمی خوان مسایل یوفوها و موجودات هوشمند غیر انسانی یا انسانهای مخفی رو قبول کنن به خاطر اینه که اونا میخوان صد در صد مطمئن بشن ولی این به این معنا نیست که موضوع مثلا 60 درصد روشن نشده باشه .
    خیلی فرق می کنه بین دو کسی که میگه من نمیدونم اونها وجود دارن . یکی میگه موضوع برام 50-50 هست و دیگری میگه 90-10 یعنی نود درصد گمان دارم که اونها وجود دارن . بین اینها فرق نیست ؟ توی نظرسنجی اینجا البته این مطلب فهمیده نمیشه . ما خیلی چیزا رو در زندگی بر اساس گمان قریب به یقین عمل می کنیم . اگه من فقط بتونم چند درصد به اثبات وجود یوفوها و انسانها ناشناخته یا موجودات فضایی در انجمن کمک کنم مفید نیستم ؟
    ضمنا بارها دیدیم که وقتی درباره نظریه هوشمند تکامل حرفی زده میشه پرسیده میشه پس اگه اینطورباشه اون موجود هوشمندی که ما رو بوجود آورده کی بوجود آورده ؟
    اینکه خود اون چطور بوجود اومده سواليه كه که خودش باید جواب بده ؟ چون عقل و هوش بسیار بسیار بالاتری نسبت به ما داره و ما بهتره تا به اون حد تکامل پیدا کنیم ...ما در برابر پرورش دهنده خود دست کمی از مورچه دانایی که سعی میکنه بفهمه انسان یا کره ماه چیه نداریم ... ما میگیم که نمیشه بدون یه شعور پرورش دهنده که احاطه به کلیت یک موجود یا هستی داره تکامل در سطح جزء و خردش صورت بگیره .گذشت میلیاردها سال هم دلیلی نیست که طرفداران تکامل بی واسطه شعور پرورش دهنده بخوان بهش استناد کنن ...میلیاردها سال بگذره ، صد برابرش هم بگذره چه ربطی به تکامل و ایجاد نظم داره ؟...گذشت زمان بطورمعمول یه فاکتور لازمه ولی بهیچ وجه کافی نیست ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 16-04-2010 at 19:30.

16. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

هر هر هر........

الان تلویزیون توی اخبار گفت که مردم غرب آمریکا یه نوری تو آسمون دیدن که طوری که نشون داد چیزی در حال سقوط بود و 99 درصد شباهات کامل به سقوط یه شهابسنگ داشت...

بعدشم یکی از این چرندیاتی که کام*ران نجs زاده از فرانسه میفرسته رو نشون داد (با اونهمه خوش خدمتی حالا داره تو فرانسه حال میکنه و بعد اینکه حالش تموم شد هر چند روز یه بار یه چیزیم میفرسته که بگن فعاله)............

توی این چیزی که فرستاده بود با مردم مصاحبه کرده بود در مورد وجود UFO ـها و یه سری تصویرم از تلویزیون فیلم گرفته بود و مسائل بسیار پیش پا افتاده و رد شده ای مثل ویدئوهای ساختگی و قضییه هیتلر رو گفت که فلانه و فولونه و UFO ـه و........ بعدشم طبق معمول رفت سراغ استکبار جهانی و هالیوود و آخرشم نمیدونست چی بگه یه جمله بی ربط از خودش پروند...!!!!

واقعاً انقدر این آدم ابلهه و تلویزیون ایرانم خره که این چرندیات رو پخش میکنن...!!!
    Last edited by Cleeev; 16-04-2010 at 22:26.

18. 5 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •