عجب عکسی بود یه ساعت محو تما شاش بودم !!!![]()
عجب عکسی بود یه ساعت محو تما شاش بودم !!!![]()
دوست خوبم !!!نوشته شده توسط M.etallic.A
دوست من طبق تجربیات من گوشی های نوکیایی که اسمشون سر زبونها بیفته دیر یا زود به قول شما جوات میشن. یه نمونه n73 که شد والان هم n95 دقیقا داره راه n73 رو میره مخصوصا این افت قیمتی که داره و همینطور ادامه هم داره ... بزودی شاهد خز شدن n95 خواهیم بود. گوشی که یک سال پیش رویا بود ...
در ضمن هر احمقی که میگه n73 بهتر از n95 چیزی از گوشی نمیفهمه...
به نظر من علت اینکه n73 جوات شد این بود که زمانی که این گوشی اومده بود تعرفه بسیار بالا در کشور حاکم بود و بازار تلفن همراه در ایران به هم خورده بود (که من به چشمه خودم دیده بودم بسیار از فروشگاههای بزرگ موبایل در معرض ورشکستگی بودند )و n73 به همین خاطر بود که قیمت غیر واقعی داشت
و هنگامی که دولت محترم (!!!) متوجه شد که کار اشتباهی کرده تعرفه ی گوشی ها رو به همون سرعتی که افزایش داد کاهش داد .
و مردم هم که دیدند گوشی ای که تا دیروز نزدیک 600 تومن قیمت داشت رو میتونستند به 380 تومن بخرند...
ولی اینبار خز شدن n95 به حد و شدت 73 نیست
و به نظر من این گوشی قیمت واقعی ای رو در ایران داره (که اونقدرام ارزون نیست)
من از لحاظ خز شدن آینده ای مثل n80 برای این گوشی پیش بینی میکنم (حتی بهتر) که به این زودیا جوات نخواهد شد
موفق باشی
دوست من بالا بودن تعرفه باعث ورشکستگی و بالا رفتن قیمتهای نبود. چون به هر حال از راههای دیگه گوشی وارد میشد با قیمت مناسب... اما با آغاز طرح رجیستری از طرف مخابرات و اعمال تعرفه دیگه عملا راه دیگه ای برای ورود گوشی نبود و قیمتهای به طور وحشتناک و غیرواقعی بالا رفت و اما بعد از مدتی حافظه ثبت شماره سریال مخابرات پر شد و وقتی برای خرید تجهیزات جدید اقدام کردن متوجه شدن که قیمت خیلی بالایی داره و در آینده نزدیک باز هم به مشکل بر میخورن و این شد که بی خیال رجیستری شدن. اون موقع وقتی بود که N73 بورس بازار بود...
برداشته شدن رجیستری همانا و سرازیر شدن سیل گوشی های N73 از خارج از مرزها و انبارهای داخلی به بازار همانا ... این شد که قیمت این گوشی نسبت به بقیه گوشی ها افت شدیدتری داشت.
و اما در مورد N95 شاید الان نه ولی یه مدت دیگه با معرفی و ورود گوشی های جدیدتر قیمتش بیشتر افت میکنه. در ضمن کی گفته N95 رو میشه با N80 از این نظر مقایسه کرد ؟ N95 از اون گوشی هایی که اسمشون سر زبونهاست اما N80 اینطور نبود. خیلی ها منتظرن N95 ارزون بشه تا بخرنش... خیلی ها که اصلا نمیدونن N95 چه امکاناتی داره چه امکاناتی نداره.. فقط شنیدن آخرشه...
درسته
تازه اون زمان که ریجستر بسته بود،یکی از اونور گوشی رو ارزونتر خریده بود و اینجا با استفاده از شیوهای .... ریجسترش کرده بود و داشت استفاده میکرد،اما جالبیش این بود که از نصف امکانات گوشی استفاده نمیکرد و از نصفه دیگه هم خبر نداشت!
اقا به خدا 70%
مردم
از گوشی سرشان نمیشه
حتی نمیدونن
چه امکاناتی داره چه برسه ازش استفاده کنن
همه که مثل شما گوشی باز نیستن که پدر گوشی رو در بیارن
من تا الان 1900
پول گوشی دادم
بازم میخوام برم گوشیمو عوض کنم!!!
اصلا بعضی ها ازم می پرسن مگه چه فرقی دارن
این همه گوشی عوض می کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
[/QUOTE]اتفاقا کاملا بلعکسدوست من بالا بودن تعرفه باعث ورشکستگی و بالا رفتن قیمتهای نبود
وقتی یه جنسی بسیار گرونتر از ارزش واقعیش باشه
اون بازار کساد میشه (حالا میخواد تعرفه باشه یا هر مرگ دیگه ای)
این قضیه در مورد تمام گوشی های موبایل در اون زمان صدق میکرد...
و مردم بسیار کمتر نسبت به گذشته خرید میکردند
بزار یک مثال برات بزنم : به نظر تو اگه یک کالا از قیمت 500 تومان به 1500 تومان افزایش پیدا کنه آیا مردم بازم از اون خرید میکنن (البته با در نظر گرفتن اینکه اون کالا یک کالای حیاتی نیست) ؟؟؟؟
اتفاقا این کار باعث شد با ورود کالاهای بی کیفیت (مثل کالای چینی)چون به هر حال از راههای دیگه گوشی وارد میشد با قیمت مناسب
کالاهای با کیفیت رو گرون کنه (اگه یکم فکر کنی یادت میاد دقیقا اون زمان چه اتفاقی افتاد)
کی به شما گفته که علت اینکه تعرفه پایین اومد هزینه بسیار بالا ثبت شماره سریال هست ؟؟؟اما با آغاز طرح رجیستری از طرف مخابرات و اعمال تعرفه دیگه عملا راه دیگه ای برای ورود گوشی نبود و قیمتهای به طور وحشتناک و غیرواقعی بالا رفت و اما بعد از مدتی حافظه ثبت شماره سریال مخابرات پر شد و وقتی برای خرید تجهیزات جدید اقدام کردن متوجه شدن که قیمت خیلی بالایی داره و در آینده نزدیک باز هم به مشکل بر میخورن و این شد که بی خیال رجیستری شدن. اون موقع وقتی بود که N73 بورس بازار بود...
واقعا شما فریب این حرف رو خوردی؟؟؟؟
شما مطمعن باش 90درصده علت اینکه تعرفه ها اومد پایین کار غیر کارشناسی و از بین رفتن رونق خرید و فروش تلفن همراه بود ( کاری که میخواستن مثه صنعت خودرو براش انجام بدن)
و 10 درصد باقی موندش شاید اون چیزایی هست که شما میگی
شما یه جوری میگی انگار امدن برای n73 تعرفه جداگانه ای زدن که هنگام پایین اومدن تعرفه 73 افت بیشری داشتبرداشته شدن رجیستری همانا و سرازیر شدن سیل گوشی های N73 از خارج از مرزها و انبارهای داخلی به بازار همانا ... این شد که قیمت این گوشی نسبت به بقیه گوشی ها افت شدیدتری داشت.
نه عزیز من
تا اونجایی که من یادمه همه گوشی ها افت چشمگیری داشتند
والا اینو که همه میدونن شما گوشی ای سراغ داری که این اتفاق براش نیوفتاده باشه ؟اما در مورد N95 شاید الان نه ولی یه مدت دیگه با معرفی و ورود گوشی های جدیدتر قیمتش بیشتر افت میکنه
من منظورم این بود که به سرعت n73 این گوشی خز نمیشه...
شما مثه اینکه منظور منو نفهمیدی...در ضمن کی گفته N95 رو میشه با N80 از این نظر مقایسه کرد ؟ N95 از اون گوشی هایی که اسمشون سر زبونهاست اما N80 اینطور نبود
شما میدونی چرا n80 خز نشد ؟ چون از جدید ترین تکنولوژی در زمانه خودش بهره میبرد
مثلا در مورد دوربینش آیا شما اون زمان گوشی ای داشتی که 2/3 مگا پیکسل دوربین داشته باشه ؟
راستی کی میگه n80 سر زبون ها نبود ؟
اشتباه نکن
حالا شما n95 دوست داری میری سرچ میکنی و هر اطلاعاتی از این گوشی داری
یا میبینی تو فوروم پی سی چندین و چن نفر دارن در مورد این گوشی حرف میزنن واین گوشی رو دارن
مثلا 3 ساله پیش هیچ کس نمیدونست 2/3 مگاپیکسل چی هست حالا ماشالا همتون از منم ماهرترین
قبول کن اطلاع رسانی در مورد n95 خیلی بیشتر از 3 ساله پیش نسبت به گوشی n80 بود...
برایه همینه که بقوله خودت سر زبونهاست
ولی به نظر من نسبت به n80 بیشتر سر زبون هاست...
مطمعن باش n95 به خاطر دوربینشم شده به این راحتی ها (نسبت به 73) خز نخواهد شد
موفق باشی
شاید دیگه اینجا جاش نباشه اما بزارید بگم
به چشم دیدم که یکی از بچه ها داشت به یکی دیگه توضیح میداد که این 6600 که داری میشه روش آهنگ بریزی و گوش کنی و اونطرف هم حسابی خوشحال شده بود و کلی با گوشیش حال میکرد که عجب گوشی پیشرفته ای داره.جالب بود بعد از چند ماه هنوز نمیدونست،فکر میکرد که باهاش فقط تماس وپیام میشه زد!
متاسفانه اگه خیلی ها به خاطر کلاس داشتن گوشی سراغش نمی آمدند و فقط کسانی که میخواهند از تمام امکانات گوشی استفاده کنند آن را میخریدند،مشکل خز شدن پیش نمی آمد،مشکلی که بعد از 73 برای 95 کمین کرده است!
واقعا چه چیزایی تو فروم که نمی بینه!!!!
![]()
سال قبل یکی از دوستام بهم گفت که یه گوشی می خواد که بشه زنگ زد... SMS فرستاد... عکس هم بندازه! گفتم مموری خور باشه یا نه؟ گفت دیگه روت باز نشه!!!!!![]()
در ضمن علی خان یه مدتی که نبودم به دو تا ستاره رسیدی. تبریک!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)