چند صفحه برو عقب اطلاعات كاملي راجع به psp و مدل هاش وجود داره . فقط به اون دوستت بگو مواظب باشه مثل من بهش مموري تقلبي نندازن ( هر چند كه غير از gta با بازي ديگه اي مشكل نداره ! )
چند صفحه برو عقب اطلاعات كاملي راجع به psp و مدل هاش وجود داره . فقط به اون دوستت بگو مواظب باشه مثل من بهش مموري تقلبي نندازن ( هر چند كه غير از gta با بازي ديگه اي مشكل نداره ! )
و برای پی بردن به مموری تقلبی یا اصل برو به صفحه ی 11. سرچ کردن هم چیز خوبیه ها..
راستی چرا تو صفحه ی 11 نوشته "در مورد کارتهای CF به نشان "TM" در کنار آرم CF دقت کنین که حتماً وجود داشته باشه."
اونی که اون آرم رو داره زیرش نوشته شده Fake:
اشتباه شده نه..
Last edited by Shadow of Destiny; 12-10-2007 at 19:54.
منظورم از اينكه كم شده يعني سه سوته بازيرو مياره . gta رو فكر كنم 5 ثانيه مياره .
سرچ که خوب درست می گید ولی من گفتم شاید نرخهایی که تو صفحه های قبل تر باشه نرخ روز نباشه. حالا اگه این نرخی که هست نرخ الانه که ممنون دیگه.
ببين عزيز يک مطلب چند صفحه قبل گزاشتم که عنوانهاش با قرمز نوشته شده بود. اون رو کامل بخون. اگه پيدا نکردی بگو دوباره بزارم.سرچ که خوب درست می گید ولی من گفتم شاید نرخهایی که تو صفحه های قبل تر باشه نرخ روز نباشه. حالا اگه این نرخی که هست نرخ الانه که ممنون دیگه.
قيمت ها :
استاندارد : 190
وليو : 230گيگا هم فکرشو نکن. اسليم هم : حدود 240 . قيمت ها جاهای مخطلف فرق ميکنه.
قيمت بازی ها هم هر دی وی دی حدود 1500-1000 ميتونی پيدا کنی. اینا قيمت تهران هست. هر دی وی دی هم حدود 5 تا بازی داره
من نگفتم مشکل داره. يکی ديگه بود. اما شنيدم که بازی های خيلی قديمی رو اجرا نميکنه. چون ظاهرا هسته اصلی فريم ورش تغيير کرده.حالا نگفتی که slim چه مشکلی با بازی های ورژن 1.50 دارن..
اطلاعات ديگه ای ندارم.
Last edited by mazi_z_PSP; 12-10-2007 at 20:31.
ممنون وشما همین استانداردرو پیشنهاد می کنید؟ یا اینکه اصلابه نظرتون خریدش ارزش داره؟ میتونین بگین دقیقا غیر از بازی چه نوع کارهای دیگه ای میشه باهاش کرد؟(استاندارد) شرمنده اگه تکراریه ولی یه جواب مطمئن می خوام.
دشمنت شرمنده عزيز.ممنون وشما همین استانداردرو پیشنهاد می کنید؟ یا اینکه اصلابه نظرتون خریدش ارزش داره؟ میتونین بگین دقیقا غیر از بازی چه نوع کارهای دیگه ای میشه باهاش کرد؟(استاندارد) شرمنده اگه تکراریه ولی یه جواب مطمئن می خوام.
آره من استاندارد رو پيشنهاد ميکنم. اما يک فکری راجب به اسليم بکن. يکی از دوستامون تو همين تاپيک خريده ميگه خوبه. ازشون ميخوام بيشتر توضيح بدن.
خريد پی اس پی هم ارزش داره.غير از بازی کارهای زير رو ميشه باهاش کرد.
1- اینترنت
2- آهنگ
3- فيلم و شو
4- عکس
5- اجرای بازی های پلی 1 و بعضی از بازی های پلی 2
6- وای-فای که ميتونی باهاش با يکی ديگه که پی اس پی داره شرطی بازی کنی!
ديگه سلامتی
اینو راست می گه ها. چرا اینجوریه ؟ قیمت ها تو ایران اصلا تکون نمی خوره... تقریبا از همون صفحه ی اول وضع به همین منوال بوده تا حالا.
چرا . تکون ميخوره. موقعی که من پی اس پی ميخواستم بخرم 180 هم بود. اما موقعی که رفتم بخرم شد اول تابستون 220 خريدم.اینو راست می گه ها. چرا اینجوریه ؟ قیمت ها تو ایران اصلا تکون نمی خوره... تقریبا از همون صفحه ی اول وضع به همین منوال بوده تا حالا.
الان هم که باز اول مدرسه ها هست 190 ميتونی بگيری.
اضافه کنم به پست قبل..
7. نصب دوربین.
8. نصب ویندوز
9. اجرای فایل های Pdf
وخیلی چیزای دیگه که خاطرم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)