تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 1404 اولاول ... 551051451511521531541551561571581591652052556551155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه faz_metr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کمابیش بی ربط هم نیست. قیمت psp و بازیهاش الان چنده( یکی از دوستان قصد خرید داره). من اطلاعات کافی در این زمینه ندارم این که چه جوریه قضیه. آیاانواع مختلفی داره یا نه؟ یک توضیح جامع از همه اساتید می خوام.
    چند صفحه برو عقب اطلاعات كاملي راجع به psp و مدل هاش وجود داره . فقط به اون دوستت بگو مواظب باشه مثل من بهش مموري تقلبي نندازن‌ ( هر چند كه غير از gta با بازي ديگه اي مشكل نداره ! )

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

کمابیش بی ربط هم نیست. قیمت psp و بازیهاش الان چنده( یکی از دوستان قصد خرید داره). من اطلاعات کافی در این زمینه ندارم این که چه جوریه قضیه. آیاانواع مختلفی داره یا نه؟ یک توضیح جامع از همه اساتید می خوام.

و برای پی بردن به مموری تقلبی یا اصل برو به صفحه ی 11. سرچ کردن هم چیز خوبیه ها..

راستی چرا تو صفحه ی 11 نوشته "در مورد کارتهای CF به نشان "TM" در کنار آرم CF دقت کنین که حتماً وجود داشته باشه."

اونی که اون آرم رو داره زیرش نوشته شده Fake:
    اشتباه شده نه..
    Last edited by Shadow of Destiny; 12-10-2007 at 19:54.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره خوبه خيلی خوب. فقط يادت باشه فريم ور جديدش که اومد زود بری عوض کنی. این يکی ميگن ريکاوريش مشکل داره.
    البته فکر نميکنم از نظر سخت افزاری و قدرتش چيزی تغيير کرده باشه که لود کم بشه. شايد کمی ذوغ زده شدی!!!
    منظورم از اينكه كم شده يعني سه سوته بازيرو مياره . gta رو فكر كنم 5 ثانيه مياره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

و برای پی بردن به مموری تقلبی یا اصل برو به صفحه ی 11. سرچ کردن هم چیز خوبیه ها..

راستی چرا تو صفحه ی 11 نوشته "در مورد کارتهای CF به نشان "TM" در کنار آرم CF دقت کنین که حتماً وجود داشته باشه."

اونی که اون آرم رو داره زیرش نوشته شده Fake:
    اشتباه شده نه..
    سرچ که خوب درست می گید ولی من گفتم شاید نرخهایی که تو صفحه های قبل تر باشه نرخ روز نباشه. حالا اگه این نرخی که هست نرخ الانه که ممنون دیگه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سرچ که خوب درست می گید ولی من گفتم شاید نرخهایی که تو صفحه های قبل تر باشه نرخ روز نباشه. حالا اگه این نرخی که هست نرخ الانه که ممنون دیگه.
    ببين عزيز يک مطلب چند صفحه قبل گزاشتم که عنوانهاش با قرمز نوشته شده بود. اون رو کامل بخون. اگه پيدا نکردی بگو دوباره بزارم.
    قيمت ها :
    استاندارد : 190
    وليو : 230گيگا هم فکرشو نکن. اسليم هم : حدود 240 . قيمت ها جاهای مخطلف فرق ميکنه.
    قيمت بازی ها هم هر دی وی دی حدود 1500-1000 ميتونی پيدا کنی. اینا قيمت تهران هست. هر دی وی دی هم حدود 5 تا بازی داره
    حالا نگفتی که slim چه مشکلی با بازی های ورژن 1.50 دارن..
    من نگفتم مشکل داره. يکی ديگه بود. اما شنيدم که بازی های خيلی قديمی رو اجرا نميکنه. چون ظاهرا هسته اصلی فريم ورش تغيير کرده.
    اطلاعات ديگه ای ندارم.
    Last edited by mazi_z_PSP; 12-10-2007 at 20:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون وشما همین استانداردرو پیشنهاد می کنید؟ یا اینکه اصلابه نظرتون خریدش ارزش داره؟ میتونین بگین دقیقا غیر از بازی چه نوع کارهای دیگه ای میشه باهاش کرد؟(استاندارد) شرمنده اگه تکراریه ولی یه جواب مطمئن می خوام.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ممنون وشما همین استانداردرو پیشنهاد می کنید؟ یا اینکه اصلابه نظرتون خریدش ارزش داره؟ میتونین بگین دقیقا غیر از بازی چه نوع کارهای دیگه ای میشه باهاش کرد؟(استاندارد) شرمنده اگه تکراریه ولی یه جواب مطمئن می خوام.
    دشمنت شرمنده عزيز.
    آره من استاندارد رو پيشنهاد ميکنم. اما يک فکری راجب به اسليم بکن. يکی از دوستامون تو همين تاپيک خريده ميگه خوبه. ازشون ميخوام بيشتر توضيح بدن.
    خريد پی اس پی هم ارزش داره.غير از بازی کارهای زير رو ميشه باهاش کرد.
    1-
    اینترنت
    2-
    آهنگ
    3- فيلم و شو
    4- عکس
    5- اجرای بازی های پلی 1 و بعضی از بازی های پلی 2
    6-
    وای-فای که ميتونی باهاش با يکی ديگه که پی اس پی داره شرطی بازی کنی!
    ديگه سلامتی

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

اینو راست می گه ها. چرا اینجوریه ؟ قیمت ها تو ایران اصلا تکون نمی خوره... تقریبا از همون صفحه ی اول وضع به همین منوال بوده تا حالا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

اینو راست می گه ها. چرا اینجوریه ؟ قیمت ها تو ایران اصلا تکون نمی خوره... تقریبا از همون صفحه ی اول وضع به همین منوال بوده تا حالا.
    چرا . تکون ميخوره. موقعی که من پی اس پی ميخواستم بخرم 180 هم بود. اما موقعی که رفتم بخرم شد اول تابستون 220 خريدم.
    الان هم که باز اول مدرسه ها هست 190 ميتونی بگيری.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

اضافه کنم به پست قبل..

7. نصب دوربین.
    8. نصب ویندوز
    9. اجرای فایل های Pdf
    وخیلی چیزای دیگه که خاطرم نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •