بابا پس ما چي شديم؟
بابا پس ما چي شديم؟
ميگم ما توي اين تاپيك جزو ادم ها هستيم؟
عزيز وايسا يه دو - سه روز بگذره بعدش هي پست بزن كه چرا جواب مارو نمي ديد !mohammadagha
شما در نصب بازي چند تا فايل هاي تكس چير را درست نصب نكرديد ... يه بار ديگه نصب كنيد يا حتي اگه نشد يه سي دي ديگه بخردي ... ولي بيشتر يه بار ديگه نصب كنيد 2 رست مي شه !
سلام
لطفا يكي از دوستان راهنمايي بكنه بگه كFusion Pack for Counter Strike رو چه جوري بايد نصب كنم ؟
سلام
من 3 تا سیدی بازیbrothers in arms را نصب کردم ولی وقتی روی آیکن آن کلیک میکنم در همان لود اول خط قرمز لود در انتها متوقف میشود و چشمک میزند بعد با زدن کلید esc در کیبورد به قسمت لود بعدی که تصویر دونفر است میرود و تصویز ثابت میماند
در واقع بازی اجرا میشود و داخل بازی هم میرود ولی من فقط تصویر لود شدن رامیبینم
در ضمن این بازی در یک سیستم دیگر هم امتحان شده که همین مشکل را داشته است ولی در سیستم فروشنده بخوبی اجرا شد این در حالی است که سیستم من دارای گرافیک 128 و رم 512 وspu 2800 amd است
احتمال داره ایراد از ویندوز باشهنوشته شده توسط ardalan shahabi
پیشنهاد میکنم ویندوزتون رو یه بار عوض کنین
================
کیفیت نداره یعنی چی ؟نوشته شده توسط mohammadasdf
یه مقدار بیشتر توضیح بدین
کارت گرافیکتون چیه ؟
=================
توی کجای نصب گیر کردین بگین تا راهنمایی کنمنوشته شده توسط mehdiney navaz
هیچ کدوم از این دو یازی احتیاجی به درایو مجازی نداره هر دو بازی کرک شده است
ارور igi که بخاطر اینه که کرک رو کپی نکردین کپی کنین مشکل حل میشه
در مورد ارور prey هم بیشتر توضیح بده یا یه عکس از ارور بزار
================
یکی دوتا نسخه از ویندوزهای xp هستند که این باگ رو دارن که directx 9.0c روشون نصب نمیشهنوشته شده توسط AEED$
راهش عوض کردن ویندوز و نصب ویندوز sp2 final هست
یا اینکه فایلهای همین دایرکت ایکس رو تو همین ویندوز اکستراک کنی و کپی کنی تو پوشه windows\system32 احتمال داره درست بشه
من 2 بار اين بازي رو نصب كردم با تمام فايلاش اخه وقتي سي ديو باز ميكنم يه كرك داره با يه اينستال همين ديگه چيز مهمي نداره.نوشته شده توسط Moh3en_DDD
عزيز وايسا يه دو - سه روز بگذره بعدش هي پست بزن كه چرا جواب مارو نمي ديد !
شما در نصب بازي چند تا فايل هاي تكس چير را درست نصب نكرديد ... يه بار ديگه نصب كنيد يا حتي اگه نشد يه سي دي ديگه بخردي ... ولي بيشتر يه بار ديگه نصب كنيد 2 رست مي شه !
اگه اشكال از گرافيكمه كه هيچ . گرافيك من 128
ولي اگه اشكال از سي دي باشه ميرم تو مغازه يارو و تمام سي دي هاش رو ميشكونم چون همشون كپين و توي پاكت بازي كانتر جي تي اي هست .
يكي منو راهنمايي كنه اشكال از چيه؟
نوشته شده توسط N0Body
يكي از دوستان كمك كنه لطفا @!![]()
من که به خاطر یه بازی نمی تونم ویندوزمو عوض کنم لطفا یه پیشنهاد دیگه بدید که همینجوری درستش کنم.نوشته شده توسط omid
![]()
شما يه بار اين را روي كامپيوتر يكي ديگه نصب كنيد ... اگه همين مشكل را داشت ديگه مطمئنم اشكال از سي دي هست !نوشته شده توسط mohammadagha
راستي شايد توي اون درايوي كه نصب كرديد حجمش كم بوده و بعضي از فايل ها نصب نشده !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)