تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1549 از 1849 اولاول ... 5491049144914991539154515461547154815491550155115521553155915991649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,481 به 15,490 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این مشکل ندونستن مسی بودن یا نبودن رو چگونه رفع کنم؟ نه مخابرات بهم میگه نه های وب که خطم آیا مسی هست یا فیبری. هایوب فقط میگه مرکزتون رو پشتیبانی میکنیم.

بعد مراحلش چجوریه؟ اول خط فعلیم که اینترنت مخابراته رو تخلیه کنم بعد ثبت نام یا طور دیگری هم میشه؟
    والا اون مسی بودن رو اطلاعی ندارم
    بله اول باید اینو تخلیه کنید بعدش اینترنتی ثبت نام کنید های وب رو اوکی میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان من میخوام از های وب سرویس بگیرم ولی از مسی یا فیبر بودن خط اطمینان ندارم
    زنگ زدم پشتیبای های وب شمارمو دادم گفتن تو مرکز شما سرویس میدیم. در مورد فیبر یا مسی بودن خط پرسیدم گفت فهمیدنش دو راه داره:
    1- برید مرکز مخابراتی منطقتون از بخش adsl بپرسید که خونتون فیبر هست یا مسی
    2- تو سایت از ما یه سرویس بخرید ما بررسی می کنیم اگر مسی بود که سرویس برقرار میشه استفاده می کنید ولی اگر فیبر بود پولتون رو عودت میدیم!
    من پرسیدم نمیشه اول بررسی کنید اگر تونستید سرویس بدید بعد ما پول بریزیم؟ گفت نه!
    بعدش من رفتم تو سایت روی خرید سرویس 1 ماهه 12 تومن کلیک کردم ولی برای ثبت نیاز به یوزر پسورد داره
    یوزر پسورد رو از کجا بیارم؟
    در ثانی اگر همینجوری ثبت نام کنم و سرویس بخرم سریع رانژه میشه؟
    نیازی به ثبت نام رسمی و کارت ملی و این چیزا نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ضمنا در مورد مسی یا فیبر بودن آیا بهتر نیست اول بررسی کنن ببینن می تونن سرویس بدن بعد زنگ بزنن بگن ثبت نام کنید تا اینکه ما پول بریزیم بعد مجبور شن پس بدن؟؟

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ضمنا در مورد مسی یا فیبر بودن آیا بهتر نیست اول بررسی کنن ببینن می تونن سرویس بدن بعد زنگ بزنن بگن ثبت نام کنید تا اینکه ما پول بریزیم بعد مجبور شن پس بدن؟؟
    دوست عزیز من این مورد رو خیلی مطئمن نیستم باز دوستان دیگه با تجربه ترن اما یه چیز رو میدونم اینه که اگه های وب میگه منطقه اتون رو پشتیبانی میکنه یعنی روی خط های مسی خدمات میده و منطقه شما هم خط هاش مسی هست من سال قبل میخواستم واسه یکی از دوستان های وب بگیرم تماس که گرفتم و شماره تلفن رو دادم بهشون گفتن اون منطقه فیبر نوری هست و نمیتونیم خدمات بدیم تا اونجایی که بنده اطلاع دارم فیبر نوری در انحصار مخابرات هست و بجز خود مخابرات سایر ISPها نمیتونن روی فیبر نوری خدمات ارائه کنند اما موضوعی که هست اینه که من نمیدونم این اماکنش هست که مثلا در منطقه شما یک عده روی سیم مسی باشن و یک عده فیبر نوری و شما مثلا روی فیبر نوری باشید شماره خطت رو بده های وب ببین خدمات میده یا نه اگر گفت میدیم حالا این ریسک رو بکن ان شاءالله که مشکلی پیش نیاد های وب هم نشد من شنیدم پارس آنلاین شبانه های خوبی داره یکی از دوستان گفته بود ماهیانه نزدیک 600 700 گیگ دانلود میکنم

5. 2 کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان من میخوام از های وب سرویس بگیرم ولی از مسی یا فیبر بودن خط اطمینان ندارم
    زنگ زدم پشتیبای های وب شمارمو دادم گفتن تو مرکز شما سرویس میدیم. در مورد فیبر یا مسی بودن خط پرسیدم گفت فهمیدنش دو راه داره:
    1- برید مرکز مخابراتی منطقتون از بخش adsl بپرسید که خونتون فیبر هست یا مسی
    2- تو سایت از ما یه سرویس بخرید ما بررسی می کنیم اگر مسی بود که سرویس برقرار میشه استفاده می کنید ولی اگر فیبر بود پولتون رو عودت میدیم!
    من پرسیدم نمیشه اول بررسی کنید اگر تونستید سرویس بدید بعد ما پول بریزیم؟ گفت نه!
    بعدش من رفتم تو سایت روی خرید سرویس 1 ماهه 12 تومن کلیک کردم ولی برای ثبت نیاز به یوزر پسورد داره
    یوزر پسورد رو از کجا بیارم؟
    در ثانی اگر همینجوری ثبت نام کنم و سرویس بخرم سریع رانژه میشه؟
    نیازی به ثبت نام رسمی و کارت ملی و این چیزا نداره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما ازین جا شماره تلفنتو وارد کن بعد یوزر پسوردتو بگیر
    وقتی که گرفتی وارد پنل شو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام و نام خانوادگی صاحب خط رو وارد میکنی بعد از تب اطلاعات شما بقیه اطلاعات رو وارد میکنی
    نیاز به کارت ملی نداره داداش ولی اگ عکس کارت ملی رو اپلود نکنی از فشفشه هدیه تولد خبری نیست
    رانژه یه روال طبیعی داره اگ بعد از 12 ظهر سفارش بدید خطتتون رانژه اش یه روز کاری بعده یعنی به فرض الان شنبه من ساعت 9 شب سفارش بدم فردا صبح 11 وصله
    همه اینا در صورتی امکان پذیره که خططتون مشکلی درمورد فیبر و ... نداشته باشه و اینکه مرکز مخابراتی پورت ازاد و اینکه خلوت باشه
    دوم ازینکه میتونن خودشون چک کنن که خطتتون فیبر هست یا نه این مورد رو خودشون اطلاع دارن
    اگه خطتون هر مشکلی داشت صد در صد پولتون برگشت میخوره

7. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز بالاخره رفتم ثبت نام و کاراشو انجام دادم اما خب هنوز چراغ دى اس ال روشن و خطم از مخابرات جم نشده.. ب محض خاموش شدن زنگ بزنم هاى وب اطلاع بدم!؟ از اون روزم س روز کارى بهم گفتن زمان مى بره

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

امروز بالاخره رفتم ثبت نام و کاراشو انجام دادم اما خب هنوز چراغ دى اس ال روشن و خطم از مخابرات جم نشده.. ب محض خاموش شدن زنگ بزنم هاى وب اطلاع بدم!؟ از اون روزم س روز کارى بهم گفتن زمان مى بره
    رانژه رو های وب 1 روز زمان میخواد بعد اتصال و تنظیم مودمتون شما به صفحه فعال نبودن یا بسته نداشتن هدایت میشن که اگ این صفحه رو دید صد در صد به های وب زنگ بزنید
    نیازی به سه روز نیست

10. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رانژه رو های وب 1 روز زمان میخواد بعد اتصال و تنظیم مودمتون شما به صفحه فعال نبودن یا بسته نداشتن هدایت میشن که اگ این صفحه رو دید صد در صد به های وب زنگ بزنید
    نیازی به سه روز نیست

داداش گل، الانم چراغ دى اس الم روسن و نشون مى ده ازمخابرات خطمو جمع نکردن هنوز!!! ازشاتل زنگ زدم گفتن ماکاراضو انجام داديم و بامخابرات طرف هستيد دگه، الان بايد بمونم کامل اونور تخليه کنه تا هاى وب استارت رانژه سرويس و خطمو بزنه يا اينکه بااين وجود اونا کار خودشونو مى کنن!؟

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

داداش گل، الانم چراغ دى اس الم روسن و نشون مى ده ازمخابرات خطمو جمع نکردن هنوز!!! ازشاتل زنگ زدم گفتن ماکاراضو انجام داديم و بامخابرات طرف هستيد دگه، الان بايد بمونم کامل اونور تخليه کنه تا هاى وب استارت رانژه سرويس و خطمو بزنه يا اينکه بااين وجود اونا کار خودشونو مى کنن!؟
    اگر همچنان درخواست جمع اوری دادید اقدامی نشده 195 شکایت کن
    کارتو سریع تر راه بندازن

13. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شانس منه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •