تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1549 از 2606 اولاول ... 549104914491499153915451546154715481549155015511552155315591599164920492549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,481 به 15,490 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هم امروز هر دو سرویسم رو از مخابرات قطع کردم، چه مصرف منصفانه رو راه انداخته باشند و چه ننداخته باشند، دارند میرند به سمت روند باقی شرکت ها و جیبشون براتون ارجهیت بیشتری پیدا کرده تا رضایت کاربرها، دیگه یه قرون بهشون پول نمیدم.

امروز حدود 11 هم قطع شد سرویس ها، ساعت 1 هم از سیستک اومدند برای مکان یابی، دارم بی سیم میگیرم ازشون و از شر سرویس های ADSL خودم رو خلاص میکنم.... دانلود رایگان نداره، ولی خوشبختانه من تمام دانلود های مهم ام رو انجام دادم. یه هفته یک بار نهایت یه قسمت از یه سریال رو لازم دارم که پولش رو میدم ولی تو یکی دو دقیقه به دستم میرسه. راحت!

2. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mi13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این جوابی بود که به من دادن چقد قشنگ سوالو سانسور میکنن من گفته بودم اگر اجرا میشه شفاف سازی کنید تکلیفمون روشن شه بریم چون با این حجم کم اینترنت مخابرات به درد نمیخوره
    Last edited by mi13; 06-05-2015 at 12:45.

4. 5 کاربر از mi13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mi13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز و دیروز خیلی ها اعتراض کردن و مثله این که نتیجه داده و فعلا طرح اجرا نشده در حالی که تا دیروز در جواب میگفتن اجرا شده

6. 4 کاربر از mi13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این جوابی بود که به من دادن چقد قشنگ سوالو سانسور میکنن من گفته بودم اگر اجرا میشه شفاف سازی کنید تکلیفمون روشن شه بریم چون با این حجم کم اینترنت مخابرات به درد نمیخوره
    حداقل باز خوبه تکلیف رو روشن کرده.
    دقیقا بخاطر اعتراضها و غیر قانونی بودن کارشون بوده.یعنی از دو نفر باید تشکر ویژه کرد:
    اول کسی که متن قرارداد نت نامحدود رو تنظیم کرده (چند سال پیش) چون اگر به مصرف منصفانه اشاره کرده بود میگفتند کارمون قانونی هست ولی حتما اشاره نشده بوده که تونستند کوتاه بیان.
    دوم از دوست عزیزمون dj1 اگر اسمشون رو درست نوشته بشم که با اینکه خودشون از مخابرات رفتند ولی تونستند یک اعتراض جمعی رو ایجاد کنند.
    Last edited by GHAGHALEELEE; 06-05-2015 at 13:27.

8. 5 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

١٦/٢/٩٤
    با سلام مشترك گرامي در حال حاضر پياده نشده است در صورت اجراي اين قانون متعاقبا اعلام خواهد شد.روابط عمومي
    6750

١٦/٢/٩٤
    با سلام مشترك گرامي در حال حاضر پياده نشده است در صورت اجراي اين قانون متعاقبا اعلام خواهد شددر ضمن اين قوانين براي مشتركين نامحدود در نظر گرفته شده است.روابط عمومي
    6747

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

حداقل باز خوبه تکلیف رو روشن کرده.
    دقیقا بخاطر اعتراضها و غیر قانونی بودن کارشون بوده.یعنی از دو نفر باید تشکر ویژه کرد:
    اول کسی که متن قرارداد نت نامحدود رو تنظیم کرده (چند سال پیش) چون اگر به مصرف منصفانه اشاره کرده بود میگفتند کارمون قانونی هست ولی حتما اشاره نشده بوده که تونستند کوتاه بیان.
    دوم از دوست عزیزمون dj1 اگر اسمشون رو درست نوشته بشم که با اینکه خودشون از مخابرات رفتند ولی تونستند یک اعتراض جمعی رو ایجاد کنند.
    ولی به من بازرسی گفت قرار داد
    عطف بماسبق هست

11. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی به من بازرسی گفت قرار داد
    عطف بماسبق هست
    عطف بماسبق تو چند مورد خاص هست و در قرارداد نمیتونه وارد بشه ، در حقیقت "عطف بماسبق نشدن قوانین" یک اصل حقوقی هست که همه جا پذیرفته هست تا الان در مورد قوانین مدنی من ندیدم اجرا (عطف بماسبق نشدن قوانین) نشده باشه.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

یکی نیست یه این آقایون بگه اگر پیاده نشده برای چی یه ماه به ملت استرس دادی که برای حجم اضافه دانلود باید پول بیشتری بدین ...

واقعا هر جای دنیا بود به خاطر این رفتارشون الان باید تو دادگاه جواب پس میدادن ...

==========

ممنون از همه دوستان بابت پی گیری ...

بنده هم از همین لحظه به بعد دانلودی رو که تقریبا از اول ماه تا الان متوقف کرده بودم شروع میکنم ...

واقعا خیلی مسخره هست شاید اصلا من نوعی نه قبض یه دستم رسیده باشه که پشتش رو بخونم نه اگر رسیده باشه دلیلی داشته باشه بشینم کلش بخونم ببینم این آقایون لحظه ایی قانون جدیدی رو پیاده کردن یا نه ... و نه از طریق سایت مخابرات پی گیر بوده باشم ...

هر وقت خواستن از این طرح ها پیاده کنن اگر زحمت یک زنگ زدن رو به خودشون دادن که آقا شرایط میخواد عوض شه حداقل یه چیزی ...

مشاوره 2020 که باید از همه بیشتر اطلاع داشته باشه در جریان هیچی نیست اون وقت من یوزر ازهمه جا بی خبر باید بی خود استرس هر شب خواب نما شدن آقایون رو برای اجرای طرح های جدید داشته باشم ...

به قول یکی از دوستام که میگفت از روزی که طرح مصرف منصفانه رو مطرح کردن میزان دانلودم دو برابر شده ... منم از الان به بعد با خیال راحت دانلودم رو شروع میکنم ...

موفق باشید ...

14. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا اینترنت من 2 روزه داغونه شبها که هیچی پینگش انقدر می ره بالا که به هیچ ** بشکنی وصل نمی شه بعضی صفحات رو هم به زور باز می کنه مال شما هم اینجوریه؟
    نکنه شیرینی اجرا نشدن طرح به من یکی دادن

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان من 2 سال هست که نت نامحدود دارم مرگز مخابراتی زارعی تهران هستیم... هنوز هیچ اخطاری نیومده که مثلا فلان روز نت تمام میشه؟؟؟!!! مثل اینکه قراره نامحدود جمع کنن...کی این کار میکنن؟512 نامحدود دارم روقبض میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •