با برگ سبزي كه از +10 گرفتي بهت ميدن
با برگ سبزي كه از +10 گرفتي بهت ميدن
سلام به همه دوستان.
داستان از این قراره که بنده با مدرک فوق لیسانس تونستم پذیرش سپاه رو بگیرم. برای تاریخ 1 تیر
اما مسئله اینجاست که امکان گرفتن معافیت پزشکی ( واریکوسل) رو دارم. البته نمی دونستم تازه فهمیدم. پیش پزشک که رفتم گفت امکانش وجود داره ( البته یکی از همین پزشک های معتمد نظام وظیفه بود) ولی گفت برای مدرک تو سخت گیری بیشتری می کنن. آیا درست گفته؟ و کلا گفت غیر از بحث مدرک، 100 درصد معاف نیستی و ممکنه توی شورای پزشکی فقط معاف از رزم بشی.
اگه برم دنبال معافیت و معاف نشم سپاه پریده دیگه درسته؟ اگه 1 تیر اعزام بشم بعدا نمی تونم از طریق همین سپاه معافیت بگیرم؟ اونجا هم سخت گیری می کنن؟
بله درست گفته برای مدارک بالا سختگیری بیشتری میشه
بهترین راه اینه که اعزام بشید و در یگان پیگیر معافیت بشید
ولی در هر صورت واریکوسل گرید 3 معاف هستید
خیر ....
فقط 30 ماه تکمیل جبهه = معافیت کامل
کسری ایثارگری لغو شد
Last edited by SNOW PATROL; 07-05-2013 at 19:18.
داداش فقط در صورتی که میدونی معاف دائم میشی برو دنبالش ، چون اگه قبل از اعزام بری دنبالش ممکنه پذیرش سپاه بپره و اگه بعد از اعزام هم بری دنبالش ممکنه خلا خدمتی بخوری ، چون شما با فوق لیسانس معاف از رزم واستون هیچ فرقی با حالت عادی نداره ، معاف از رزم فقط به درد دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها میخوره ، که بتونن باهاش از زیر پست دادن و گاهی شیفت 48-24 و کارهای سخت در برن ، واسه شما فقط توی آموزشی ممکنه فایده داشته باشه که اونم اولا دو ماه بیشتر نیست و بعدش هم معمولا فرمانده های آموزشی زیاد حال نمیکنن کسی بگه من معاف از رزمم و ما داشتیم کسایی که معاف از رزم بودن ، خیلی کارها مث رژه رو هم انجام میدادنسلام به همه دوستان.
داستان از این قراره که بنده با مدرک فوق لیسانس تونستم پذیرش سپاه رو بگیرم. برای تاریخ 1 تیر
اما مسئله اینجاست که امکان گرفتن معافیت پزشکی ( واریکوسل) رو دارم. البته نمی دونستم تازه فهمیدم. پیش پزشک که رفتم گفت امکانش وجود داره ( البته یکی از همین پزشک های معتمد نظام وظیفه بود) ولی گفت برای مدرک تو سخت گیری بیشتری می کنن. آیا درست گفته؟ و کلا گفت غیر از بحث مدرک، 100 درصد معاف نیستی و ممکنه توی شورای پزشکی فقط معاف از رزم بشی.
اگه برم دنبال معافیت و معاف نشم سپاه پریده دیگه درسته؟ اگه 1 تیر اعزام بشم بعدا نمی تونم از طریق همین سپاه معافیت بگیرم؟ اونجا هم سخت گیری می کنن؟
ما توی یگان فقط یه فوق لیسانس داریم که با احتساب سابقه بسیجش بهش ستواندو دادن ، روزای اول رفته بودم توی یگان فکر میکردم کادریه ، میرفتم تو اتاقش احترام میذاشتم، منظورم اینه که رو حساب مدرک و درجه اش خیلی بهش حال دادن و ارشد کل سربازا هم هست ، خیلی کارایی هم که لیسانسه ها میکنیم اون نمیکنه ، و بین سربازای پادگان راحت ترین خدمت رو داره ، واسه همین گرفتن معاف از رزم هیچ فرقی واسه شما نداره
تازه معمولا توی یگان با کسایی که پذیرشی بودن و میخوان برن دنبال کارای معافی خوب تا نمیکنن ، و مرخصی استعلاجی و اینا رو به سختی میدن ، و حتی ممکنه به معرف شما هم گیر بدن که چرا ایشون که مشکل پزشکی داره رو به سپاه معرفی کردین ، بازم اگه گرید 3 هست برو دنبالش...
كسي پيدا نشد يه آماري از 44 اصفهان به ما بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
مشکل منم سر همین گرید 3 بودنشه. دکتر گفته بیشتر از 2 هست و با ارفاق 3 می شه. اینکه می گن برای مدارک بالا سخت گیری بیشتر می کنن یعنی چی مثلا؟ باید بیشتر مریض باشی
حالا نمی دونم برم دنبالش یا نه. چون می دونم اگه درخواست معافیت پزشکی قبل از اعزام بدم به احتمال خیلی زیاد پذیرش سپاه رو از دست می دم و اگه معاف نشم از شانس خوبم می دونم می افتم ناجاکه اونجا کلا شانسیه و می دونم اصلا برا مدرک ارزش قائل نیستن.
درود و سلام.
یکی از بچه محل های ما نمره ی چشمش 7 دیسک کمر خفیف و واریکوسل 2 داره، سوادش هم زیر دیپلمه فکر کنم اکابره
معاف کامل میشه؟
سلام .
حالا چطور پذیرش سپاه گرفتی ؟ پارتی داشتی؟
با فوق لیسانس شنیدم کم پذیرش میکنن!
الان برای فوق لیسانسه ها ستوان سوم و ستوان دوم میدن ؟!
موفق باشید![]()
سلام
بچه هایی که تو این یه هفته ی اخیر دفترچه رو فرستادن ، اعزامشون کی خورده ؟ دوستم دفترچه رو فرستاده افتاده اول شهریور ، در صورتی که طی محاسبات و فرمول های گذشته باید 4 میفتاد !!!
ممنون .
سلام
محاسبات اشتباه بوده
در جواب یکی از دوستان همین یکماه پیش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مدرک داری و تا قبل از خرداد بفرستی، احتمال اینکه 1 تیر اعزام بشی زیاده و ممکنه هم 1 شهریور هم اعزام بشی
(اینا همش احتمالیه و قطعی نیست)
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)