میخواستم ببینم صبانت نامحدود داره یکی از دوستام میخواست بگیره
میخواستم ببینم صبانت نامحدود داره یکی از دوستام میخواست بگیره
سلام به همه . آقا من میخوام بیام صبانت . اما نمیدونم چه طرحی رو بخرم . تو سایتش سرعت های 128 و 256 و اینا داره . کدومش خوبه ؟؟ زنگ زدم پشتیبانی میگه 128 که بگیری پهنای باندت میشه 1 مگابیت . هر گیگ هم 3800 تومن . الان مخابرات اصفهان هستم و سرعت 5 مگابیت بهم داده . هر گیگ هم 3800 تومن . اگه اینجوری باشه که مخابرات خیلی بهتره . تازه تو تبلیغات صبانت زده که سرعت 10 مگابیت و اینا میدیم!!!
- - - Updated - - -
سلام به همه . آقا من میخوام بیام صبانت . اما نمیدونم چه طرحی رو بخرم . تو سایتش سرعت های 128 و 256 و اینا داره . کدومش خوبه ؟؟ زنگ زدم پشتیبانی میگه 128 که بگیری پهنای باندت میشه 1 مگابیت . هر گیگ هم 3800 تومن . الان مخابرات اصفهان هستم و سرعت 5 مگابیت بهم داده . هر گیگ هم 3800 تومن . اگه اینجوری باشه که مخابرات خیلی بهتره . تازه تو تبلیغات صبانت زده که سرعت 10 مگابیت و اینا میدیم!!!
دوستانی که صبانت هستن میتونن یه تست سرعت برام بذارن؟ لطفا بگین چه سرعتی رو خریدین و چه پهنای باندی بهتون دادن؟
تست سرعت هر فرد منحصربه فرد است هر شهر نسبت به شهر ديگر متفاوت است و همچنين در داخل يك شهر افراد از يك شركت با توجه به مراكز مخابراتى مختلف سرعتهاى مختلفى تجربه مى كنند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
من سرویس 512 دارم و سرعت تا جایی که بکشه بازه ! البته نهایت سرعت خط من 5-6 مگه![]()
دوستان کدوم شرکت نامحدود میده نت رو
توی این دو سه روز چند بار سرویس من قطع و وصل شد (البته برای چند دقیقه).بقیه هم همین طوریه؟
پ.ن: البته من DNS هام رو عوض کردم با DNS های اتوماتیک نمی تونستم از Browsec استفاده کنم.
دوستان من میخوام از صبا سرویس بگیرم.لطفا راهنمایی کنید چه سرویسی بگیرم.
شبانه داشته باشه.
سرعت دانلود مناسب باشه مثلا ۱۲۸ را رو چند میبندند؟مثلا بخوام لااقل رو ۵ ببندد چه سرویسی بگیرم.
مهمترین هم گیم آنلاین هست مثلا پروفایل گیم داره؟ پینگ با ۸.۸.۸.۸ چند میده؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید بنده را.
پیشاپیش تشکر بابت پاسخهاتون
من برای گیم گرفته بودم ولی از وقتی گرفتم تو گیم رو اعصابم رژه میره
نیای بهتره !! پروفایل گیم نداره !! پینگ داخل 35 به بالا !!
8.8.8.8 پینگ کمترین حالت برا من 110 و بالاترین 350![]()
برای گیم به هیچ وجه نیایید.دیروز پوکر بازی می کردم و دست مال من بود ولی قطع شدم بدون اینکه متوجه بشم(بیش از دویست تومن هم وسط بود!).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)