Last edited by farshad0123; 26-12-2014 at 15:47.
مخابرات کرمان سرویس 1 مگ و به قول دوستان همین الان یهویی....
![]()
مخابرات هست ولی به قول دوستان برای شبانه شیر فلکه بازه و شبی 18 گیگ میخوریم
شبانه من از روزانه شما بالاتره![]()
به نظر میرسه مخابرات همه استان ها سرعتا رو بالا بردن الان سرویس 1مگ ما 550کیلوبایت سرعت میده در ساعات رایگان در صورتی که قبلا 130بود
والا 1 مگ ما ( مگا سابق ) قبلا 4 مگ بسته میشد و سرویس اولترا 8 مگ( اسما ولی تا جایی که خطت میکشید سرعت میداد !! مثلا برا پسر دایی من تا 17 مگ ) ولی بعدش که تعرفه های سراسری رو اجرا کرد سرعت سرویس مگا همون 1 مگ رو کرد 3 مگابیت و سرویس اولترا یا همون 2 مگ رو کرد 8 مگابیت !! البته با چونه زدن میتونی تا هر جا که خطت میکشه ببری بالا !! ولی در مورد شبانه از همون روز اول مخابرات شبانه با روزانه هیچ تفاوتی نمیکنه و همون سرعت رو میده
من خودم در حال حاظر 1 ساله گرفتم و سرویس مگا ماهانه 5 گیگ با مودم وایرلس رایگان که ماهی میشه 16500 !! قیمتش به نظر من خیلی مناسبهو راضیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از من که الان 6 ماه نامحدوده ....ماهی هم 12 تومن خرجش بیشتر نیست
تازه سه ماهه تابستون 10 مگ نامحدود ماهی 20 تومن داشتم![]()
یادش بخیر مخابرات ما 10مگ با شبانه رایگان میداد سرعت تک کانکشنش 1.2مگابایت بود در ساعات رایگان نمیدونم وقتی پهنای باندشون اینقدر خوبه چرا شبانه 10مگو حذف کردن
Last edited by farshad0123; 26-12-2014 at 22:08.
فرشاد خان میدونم باورتون نمیشه نامحدوده ولی این شاهکار مهندسهای مخابراته. داستان طولانی هم داره.....
با 12 هزار تومن دیال اپ هم نمیدن که
سرویس 10 مگ با 20 هزار تومن داشتی اونم نا محدود؟
![]()
این اواخر همه شرکتها دارن سر شبانه مسخره بازی در میارن و به اصطلاح fail playمیکنن
ولی فعلا مخابرات تبریز هیچ محدودیتی برا دانلود شبانه نداره و هر چقدر دانلود کردی نوش جونت !! کمبود هم نداره !!!
من آخرین سرعتی که با مخابرات خودمون گرفتم 2.1 مگابیت بود که اونم با خط پسر داییم بود و سرویس 2 مگ داشت ماهی 8 گیگ 20 تومن !!!
اینم لینک که تو اسپید تست گذاشتم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با 12 تومن متونم 128 نامحدود با 32 تا سرعت بدون محدودیت دانلود بگیرم !! یا سرویس 512 هم میشه گرفت با 2 مگ سرعت !! و ماهی 2 گیگ
از این شاهکار هایی هم که ایشون میگه تو ایران زیاد اتفاق میفته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)