ولی به خاطرش ست holiday رو از دست دادیم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ولی به خاطرش ست holiday رو از دست دادیم![]()
یک جنگ گروهی هستآره فورت اون موقع نبود !
فورت همون قلعه هست و هر شهر می تونه داشته باشه که اون یکی شهر ها هم به فورت شهر های دیگه حمله می کنند تا بتونند بگیرنشون
ما اولین خاطره فورتمون خیلی چرت بود که بعدش کودتا شده بود دعوا فحش چاقو کشی جریانی بود در کل مارو چیز زدن بقیه ها(خارجی های ... )
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------
ولی به خاطرش ست holiday رو از دست دادیممن خودم لاک دارم اگه تیکه 4 یک چیز های دیگه بده من ک و ن م حسابی میسوزه
![]()
من که خیلی حال می کنم با فورت بهت پیشنهاد می دم
============
بدون شرح !!اینجا دبی !!
![]()
پسر هی من میخوام اینجا رو از بحث خارج نکنم نمیزاری کهبدون شرح !!اینجا دبی !!
اوندفه عکس نیمه س ک س ی گذاشتم هنوز پاک نکردن
سیاسی اجازه هست؟؟
اون عکس ها را می دونی چرا پاک نکردن ؟ چون فقط با پپروکسی می شه دید اونا را یعنی بدون پپروکسی نمی شه دید فکر کنم همکار این انجمن پپروکسی نداره برا اونه
سیاسی ممنوع
eee ?اون عکس ها را می دونی چرا پاک نکردن ؟ چون فقط با پپروکسی می شه دید اونا را یعنی بدون پپروکسی نمی شه دید فکر کنم همکار این انجمن پپروکسی نداره برا اونه
سیاسی ممنوع
میگم این علی هست همکاره چرا پاک نکرد
ایندفعه بدون فــیلتر میزارم
چرا بابا اخبار سیاسی یک حالی میده![]()
حالا رفتم از سرور بچه استفاده کردم یک آپلودر عکس درست کردم حالا از این به بعد عکس مستقیم میکنم
خوبه؟
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
یک سئوال علمی![]()
فقط میتونی یکی رو انتخاب کنی
ماشین یا راننده؟
محتوای مخفی: عکس
رپیورت هم ممنوع![]()
خدایی ماشینه قشنگ تره
یکم پست بدید بریم صفحه بعد
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (4 کاربران و 0 مهمان) amin_fixfox , jhonny
دو نفر با چراغ خاموش?؟?؟
آره حال ندارم وگرنه یک 300-400 تا از این عکس های ترکیبی هستخدایی ماشینه قشنگ تره
یکم پست بدید بریم صفحه بعد![]()
من روی ماشینه رو ترجیح می دم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)