بودجه تا 2 تا 2.5 هست. مهم اینه که یه چیزی میخام سالها ازش استفاده کنم من معمولا یکبار خرید میکنم اما خوب
بودجه تا 2 تا 2.5 هست. مهم اینه که یه چیزی میخام سالها ازش استفاده کنم من معمولا یکبار خرید میکنم اما خوب
دوستان کسی اینجا sony hx20 داره .میخوام بدونم که میشه درش سرعت شاتر یا دیافراگم را دستی تنظیم کرد؟؟
سلام Nikon Coolpix L820 چطور دوربینیه ؟ آیا کیفیتش قابل قبوله؟ در مقایسه با canon powershot s110 با توجه به تفاوت قیمت ، از لحاظ عملکرد به خصوص در نور کم و منظره آیا خیلی پائین تره؟
2-3 دوربین کمپکت معرفی کنید با ویژگیهای ذیل:
خروجی عکسهای خیلی خوب باشد، چون جایی هستم که مهمانها زیاد است و باید گزارشی از آن تهیه کنم.
در شرایط نوری ضعیف عکسهای باکیفیت و کم نویز گرفته شود.
زیاد اهل تنظیمات نیستم
چون عکس در مجالس میگیرم هر چه وایدتر باشد بهتر است اما همیشه اولویت با کیفیت عکس است.
قیمت تا 1 تومان مشکلی نیست.
نظر خودم wx200 , و کانون sx240 می باشد که البته با خواندن چند صفحه و چند وب سایت به این دو رسیدم. تشکر
Last edited by Highbury; 21-01-2014 at 09:55.
چرا کسی جواب نمیده؟
سلام. با این قیمت به شما سری nex از sony پیشنهاد داده میشه مثل Sony Alpha NEX
این سری از Rx بهتره چون هم لنزش عوض میشه وهم حسگر بزرگتری داره. البته سری nex جوایز متعددی هم کسب کرده.
Last edited by ulsss; 24-01-2014 at 02:34.
اگر زوم برای شما مهم نیست
s120وCanon Powershot S110
Canon Powershot G15
اگرم مهم است
sony hx100,hx200
PanasonicTZ30
از بین این دومدل خودت wx200 بهتره
L820 دوربین خوبی است. ولی حسگر s110 یزرگتره است و در نور کم خیلی بهتر است.
اگر زوم برای شما مهم نیست s110 بهتر است.
ممنونم دوست عزیز ولی من نیازی به تعویض لنز ندارم و به کارم نمی یاد در ضمن یه چیزی میخام تا حدودی کوچک باشه و همانطور که گفتم بیشتر کاربردم فیلمبرداری با کیفیت خوب است. بنظرتون هندی کمی پیدا میشه که کیفیت عکس قابل قبولی هم داشته باشه ؟
ممنون از شما
می خواستم بدونم مشکلاتی از قبیل صدای زوم و ... که فقط بعد استفاده مشخص می شه از این دوربین گزارش شده؟ در ضمن باطری قلمی تو فیلمبرداری اذیت نمی کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)