اه ! الان ديدم داور بازي قهرمانيه ، خدا به خير بگذرونه! اين بابا كلا هر وقت برا هر تيم پر طرفداري سوت زده بازي جنجال داشته!
راستي بازي اس اس افتاده شنبه؟
اه ! الان ديدم داور بازي قهرمانيه ، خدا به خير بگذرونه! اين بابا كلا هر وقت برا هر تيم پر طرفداري سوت زده بازي جنجال داشته!
راستي بازي اس اس افتاده شنبه؟
آره..راستي بازي اس اس افتاده شنبه؟
شنبه 87/10/28
برق شیراز - استقلال تهران، ساعت 14:15 ، شیراز
جدول لیگ برتر تا پایان هفته بیست و یکم
![]()
3 خبر از استقلال/
بازيكن پرويي استقلال به تهران رسيد
خبرگزاري فارس: بازيكن اهل پرو براي عقد قرارداد با تيم فوتبال استقلال امروز به تهران آمد.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكن پرويي كه هافبك نفوذي است در هتل المپيك مستقر شده است.
اين بازيكن كه گفته مي شود سابقه بازي ملي دارد امروز در تست فني شركت مي كند و در صورتي كه مشكل نداشته باشد فردا با آبي پوشان قرارداد امضا مي كند.
* بنا به خواسته امير قلعه نويي امروز صيح در مجموعه انقلاب مهرداد پولادي و هاشم بيك زاده براي آماده سازي خود به تمرين اختصاصي پرداختند.
* كادر فني تيم استقلال امروز در محل باشگاه حضور يافتند و با توجه به ديدار شنبه مقابل برق شيراز فيلم بازي هاي اين تيم را آناليز كردند.
انتهاي پيام/ا
عنایتی تو امارات بد نبود اما شوا که یک زمانی عشق من بود تو انگلستان گند زده بود
این فصل عنایتی مصدومیت و همینطور به خاطر در افتادن با لوکا بوده که نتونسته خوب کار کنه مگر نه فصل پیش تو الامارات بد نبود
به هر حال باید بهش فرصت داد.
همین فردا پس فردا فاش میشه.اونی نیست بره امار این یارو پرویی رو بکشه بیرون؟
اخه بدبختی اینجاست این یارو با اسم ایکس شناخته میشهآقای مجهول که تودنیا زیاده
تواسمشو بگو من همشونو میکشم بیرون
اگردوست دارید بگید شانسی یکی ازبازیکنان پرورابکشم بیرون ببینید حس ششم من قوی هست یانه
![]()
Last edited by unartig; 13-01-2009 at 18:10.
دفعه قبل تو امار بازیکنی که اصلا هیچ صحبتی در موردش نشده بود رو کشیدی بیرون
الان که هم سنش مشخصه هم تعداد بازیهای ملیش هم اینکه جلوی اسپانیا بازی کرده بوده
تعدادبازی ملیشو بگو تابرات بکشم بیرون.
ضمنامن چندتاازبازیکنای پرورادیدم مصدومیت شدیدداشتند خدابه دادمون برسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)