آخه هنوز معلوم نیست که دقیقا مشخصات کارت گرافیک و سی پی یوش چیا هستش
مثلا اگه گرافیکشو به 1 گیگ و سی پی یوش رو هم ارتقا داده باشه تکلیف ما چی میشه؟
حدس میزنید از زمان معرفیش توی E3 تا وارد بازار شدنش چقدر طول بکشه؟
آخه هنوز معلوم نیست که دقیقا مشخصات کارت گرافیک و سی پی یوش چیا هستش
مثلا اگه گرافیکشو به 1 گیگ و سی پی یوش رو هم ارتقا داده باشه تکلیف ما چی میشه؟
حدس میزنید از زمان معرفیش توی E3 تا وارد بازار شدنش چقدر طول بکشه؟
البته دوستان این مدل اسمش Slim نیست خودشم Slim نیست، بهتر همون Xbox360 جدید بگید بهش.
طبق اعلام ماکروسافت این کنسول جدید 15٪ از مدل قبلی کوچیکتره، و اختلاف بیشتر در ارتفاع هست که 2-3 سانت ارتفاعش کم شده در عرض و پهنا تقریباً مشابه مدل قبل هست.
![]()
اون افت قیمت برای مدلهای قبلی هم رد شده، و گفتن تو بعضی کشورها که ممکنه این مدل جدید دیرتر عرضه بشه مدلهای قدیمی فروش میره تا اینکه کلاً Discount بشن، احتمالاً یه مدل دیگه 199 دلاری هم عرضه بشه به زودی.
Last edited by Guts; 15-06-2010 at 21:56.
نه خیالت راحت.اگه از این 360 قدیمیا هم پشتیبانی نشه.تا هر وقت از 360 اسلیم پشتیبانی بشه یعنی از 360 قدیمی هم پشتیبانی میشه.چون به غیر از پورت کینکت و خروجی اپتیکال هیچ تفاوتی توش نیست.خیالت راحت و مثل من کیفشو بکن.تو داری بازیتو میکنی...چه با اسلیم چه با فت.فرقی نمیکنه و عمرا اگه نگاه کنسولت هم بکنی.![]()
افت قیمت مدل های قبلی به هیچ عنوان شایعه نیست !
این هم سندش :
به دلار میشه 122 دلار :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم با دوستمون tinypbموافقم.منم دقیقا 2 هفته است که کنسول خریدم .منم اولش ناراحت شدم.ولی الان که بیشتر فکر میکنم میبینم که آدم هر چیزی که داره باید ازش نهایت استفاده و نهایت لذتشو ببره.و منم حتما این کارو میکنم و لذتمو میبرم و فکر بقیه ی چیزها هم نیستم.مثل psp.من که psp 2000 خریدم بعدش 3000 و go اومد.اولش خیلی حالم گرفته شد ولی بعدا که فهمیدم اینا کپی خور نمیشن و یا کپی خورشون موقته،انقدر خوشحال شدم که نگو.....خلاصه اینکه به حرف هیچکس کاری نداشته باش که کنسول جدیده ترکونده و .......با همین کنسول جدیدت بینهایت لذت ببر.راستی مستر underworld نگفتی کنسولتو چند خریدی؟؟خلاصه مبارکت باشه احسان جون یا حسن جون اسمتو یادم رفته
![]()
XBOX 360 2 -البته نه به این زودی
به نقل از dbazi :
مور میگوید، مایکروسافت درحال حاضر روی مدل دومی از ایکس باکس360 جدید کار میکند که با قیمت مدل آرکید 199 دلار وارد بازار میشود. آقای مور درمورد امکانات مدل جدید اطلاعاتی ارایه نکرد.
راستی بچه ها زبانتون رو خوب کنید چون کینکت قابلیت تشخیص صوتی داره
Last edited by d.b23; 16-06-2010 at 08:25.
کنسول رو به قیمت نجومی خریدم 385 تومن!
چه میشه کرد....الان فصلش نبود ولی بازم فکرشو میکنم چقدر واسه PC خرج کردم که این در مقابلش چیزی نیست
اسمم نه حسنه نه احسان!![]()
جریان این پورت اختصاصی کینکت روی 360 جدیده چیه؟
خب ماله ما که اون پورت رو نداره... هوم؟
همه چیز در مورد ایکسباکس360 جدید
بالاخره شایعه وجود ایکسباکس360 جدید به واقعیت پیوست و مایکروسافت در پایان کنفرانس خبری خود در نمایشگاه E3، از کنسول دوباره طراحیشده ایکسباکس360 پردهبرداری کرد.
کنسول جدید که طراحی متفاوتی نسبت به ایکسباکس360 فعلی دارد، قرار است با پردازنده مرکزی و گرافیکی 45 نانومتری، هارد دیسک 250 گیگابایتی و یک کارت شبکه بیسیم داخلی 802.11N با قیمت 299 دلار وارد بازار شود. علاوه بر این، کنسول جدید دارای پنج خروجی USB، خروجی HDMI، خروجی اُپتیک دیجیتال (خروجی صدا) و خروجی شبکه است. نکته جالب توجه وجود یک پورت داخلی اختصاصی برای حسگر حرکتی کینکت و منبع تغزیه با شکل جدید است که طراحی متفاوتی نسبت به گذشته دارد. گفته میشود ایکسباکس360 جدید بسیار صدای کمتری تولید میکند.
درحال حاضر تنها دو مدل آرکید و الیت ایکسباکس360 در بازار وجود دارند. در مقایسه با ایکسباکس360 جدید، مدل الیت با قیمت 299 دلار، تنها 120 گیگابایت هارد دارد و به لحاظ ظاهری بزرگتر از ایکسباکس360 جدید است. مدل الیت کارت شبکه بیسیم داخلی هم ندارد و به زودی 50 دلار از قیمت آن کم خواهد شد. مدل آرکید با قیمت 199 دلار، هارد دیسک ندارد و بعد از عرضهی ایکسباکس360 جدید قیمتش به 150 دلار تنزل پیدا میکند.
رایان مور مدیر بازاریابی ایکسباکس میگوید، هر دو مدل آرکید و الیت به زودی از خط تولید خارج خواهند شد. بعد از خروج این دو مدل از بازار، برای مدتی ایکسباکس360 جدید تنها مدل موجود در بازار خواهد بود. مور میگوید، مایکروسافت درحال حاضر روی مدل دومی از ایکس باکس360 جدید کار میکند که با قیمت مدل آرکید 199 دلار وارد بازار میشود. آقای مور درمورد امکانات مدل جدید اطلاعاتی ارایه نکرد.
برایان مور گفت، درآینده تمامی مدلهای ایکسباکس360 بینام هستند و تنها با مقدار ظرفیت حافظه هارد دیسک از یکدیگر متمایز میشوند. یعنی احتمالاً مدل دوم با قیمت 199 دلار، دارای هارد دیسک است و تنها کارت شبکه بیسیم داخلی ندارد.
خبر بهتر این بود که ایکسباکس360 جدید هفتهی آینده وارد بازار آمریکا خواهد شد و در ماه آینده به بازار اروپا هم راه پیدا خواهد کرد.
منبعbazinews
usb هم نداره؟: دیجریان این پورت اختصاصی کینکت روی 360 جدیده چیه؟
خب ماله ما که اون پورت رو نداره... هوم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)