تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1548 از 3347 اولاول ... 548104814481498153815441545154615471548154915501551155215581598164820482548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,471 به 15,480 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوست عزیز ! اون چیزی که بنده در سر دارم نه شما و نه هیچکدوم از یوزرهایی که در این 1500 و خورده ای نوشتند از اون سر رشته ای ندارند ! شما مگر میدونی من دنبال چی هستم که اظهار فضل میکنی دوست عزیز ؟!
    هدف من از دیدن پینگ ، با اون چیزی که شماها فکر میکنید خیلی خیلی فرق داره .
    به هر حال بنده یک شات خواستم که کسی حال نداشت 1 دقیقه وقت بزاره شات بگیره .
    کلا در همچین جاهایی یه عده هستند که برای خودنمایی پست ارسال میکنند و کلا یه مشت تئوری را که خوندن دوباره بلغور میکنند ، منظورم شخص شما نیست و کلی میگم .
    حالا شما میای برای من 32 ساله از زیر ساخت صحبت میکنی خندم میگیره ، حداقل سن من را ببین پسر خوب و بعد بیا تئوری بنویس برای من ، این چیزهایی که شما میخوای به بنده آموزش بدی قبل خوردیم و هضم کردیم .
    اگر در دستوری که نوشتم دقت میکردی -t نوشتم چون روند پینگ و اون نوسان برای کار من مهم هست و نه فقط خود پینگ . برای کار بنده پینگ بالا ولی با داشتن یک سری فاکتور بهتر از پینگ پائین هست .
    به هر حال ، حال ندارید یک شات بگذارید حداقل موج سواری نکنید .
    اگر بنده اینجا دو تا شات از سرعتم بزارم ، پشت بندش ده نفر شات میذارن که بگن ما هم هستیم
    کلا جو زده تر از ایرانی نداریم ! شما جای اینکه به من زیر ساخت و نت مملکت را درس بدی ، اگر واقعا میخواستی کمکی بکنی شات میگرفتی میذاشتی نه اینکه ...
    حال شات نخواستیم ، فردا خودم تست میزنم . خوش باشید
    شما که همه ادعات به سن وسالته به اندازه 4تا باتری قلمی ظرفیتتو ببر بالا . اینجا انجمنه یعنی محیط اجتماعی اینارو میگم چون لحن صحبت کردنت نشون میده نمیدونی . ملت اینجا منتظر شما نیستن تشریف بیاری سوال کنی بعدشم به نوبت بیان جوابتو بدن. اگر تونستن و حال داشتن و انجام دادن در حقت لطف کردن. اگر هم نه شاید نمیدونستند یا حال نداشتن. این نمیشه با کوه ادعا بیای باد به غب غبت بندازی که من 32 سالمه خیلی حالیمه 1500نفر نمیفهمن من چی میگم .اینجا هرکسی اطلاعات کم و بیشی نسبت به موبایل و ارتباطات داره. درست نیست اینقدر ادعا 32ساله جان. خیلی بده ی مرد اینقدر زود بهش بربخوره.یادت باشه اینجا هیچکس منتظرت نیست عکس اینترنتو بندازی واست غش کنن. زیاد به خودت گرفتی. موید باشی

2. 14 کاربر از koroshn123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ! اون چیزی که بنده در سر دارم نه شما و نه هیچکدوم از یوزرهایی که در این 1500 و خورده ای نوشتند از اون سر رشته ای ندارند ! شما مگر میدونی من دنبال چی هستم که اظهار فضل میکنی دوست عزیز ؟!
    هدف من از دیدن پینگ ، با اون چیزی که شماها فکر میکنید خیلی خیلی فرق داره .
    به هر حال بنده یک شات خواستم که کسی حال نداشت 1 دقیقه وقت بزاره شات بگیره .
    کلا در همچین جاهایی یه عده هستند که برای خودنمایی پست ارسال میکنند و کلا یه مشت تئوری را که خوندن دوباره بلغور میکنند ، منظورم شخص شما نیست و کلی میگم .
    حالا شما میای برای من 32 ساله از زیر ساخت صحبت میکنی خندم میگیره ، حداقل سن من را ببین پسر خوب و بعد بیا تئوری بنویس برای من ، این چیزهایی که شما میخوای به بنده آموزش بدی قبل خوردیم و هضم کردیم .
    اگر در دستوری که نوشتم دقت میکردی -t نوشتم چون روند پینگ و اون نوسان برای کار من مهم هست و نه فقط خود پینگ . برای کار بنده پینگ بالا ولی با داشتن یک سری فاکتور بهتر از پینگ پائین هست .
    به هر حال ، حال ندارید یک شات بگذارید حداقل موج سواری نکنید .
    اگر بنده اینجا دو تا شات از سرعتم بزارم ، پشت بندش ده نفر شات میذارن که بگن ما هم هستیم
    کلا جو زده تر از ایرانی نداریم ! شما جای اینکه به من زیر ساخت و نت مملکت را درس بدی ، اگر واقعا میخواستی کمکی بکنی شات میگرفتی میذاشتی نه اینکه ...
    حال شات نخواستیم ، فردا خودم تست میزنم . خوش باشید
    دوست عزیز! اگر شما 32 سالته بنده 38 سالمه (هر چند که اطلاعات و تخصص به سن و سال ربطی نداره).
    به قول شما کل کاربران این 1500 صفحه هیچ سر رشته ای ندارن و فقط شما علامه دهری.
    اگر واقعا" از شبکه دیتای موبایل، زیرساخت و اینترنت ایران به صورت حرفه ای سر رشته داشتی باید میدونستی که علاوه بر پینگ تایم، ثبات و نوسان پینگ هم به لینک و مسیر عبوری ارتباط مستقیم داره و با یه اسکرین شات به هیچ نتیجه کلی نمیشه رسید. نکته بعد اینکه هر پکتی ممکنه از یه مسیر رد بشه یعنی مثلا" پینگ 8.8.8.8 از یه مسیر با پینگ خوب و با ثبات رد بشه ولی در همون لحظه پینگ 4.2.2.4 از یه مسیر بی کیفیت رد بشه.
    از همه مهمتر اینکه در شبکه دیتای موبایل در اکثر مواقع حتی به اولین آی پی اپراتور هم نمیشه پینگ با ثبات و بدون نوسان داشت چه برسه به آی پی های خارج از ایران.
    بنده خودم هم جهت پروژه هایی که پینگ تایم و ثبات پینگ خیلی مهمه (نمونش VOIP) درگیر بودم و هستم و بقول شما این مقوله رو خوردم و هضم کردم ولی باز هم سعی میکنم از تجربه و اطلاعات دیگران استفاده کنم.
    شما اگر واقعا" پینگ خوب و با ثبات مد نظرته مودبانه بگو تا راهکار بهت بدم.
    Last edited by iDownload & iGame; 23-08-2015 at 13:44.

4. 10 کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    تقاضایی دارم از دوستان :
    لطفا اگر از همراه اول یا ایرانسل اینترنت 3G دارید با این دستور پینگ بگیرید و یک شات بذارین :
    ping 4.2.2.4 -t
    برای کاری ، پینگ واسم مهم هست که با دستور بالا میتونم مقایسه کنم با نت فعلیم .
    ممنون میشم این تست را انجام بدید و شات بگذارید .

سلام
    من این دستور رو زدم حقیقت نمیدونم چیه، هی ادامه می داد دیگه ی جایی استوپ کردم

در ضمن تست با اینترنت 4G ایرانسل سیگنال 65- انجام شده

Last edited by sammm68; 23-08-2015 at 15:47.

6. 2 کاربر از sammm68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

سلام
    من این دستور رو زدم حقیقت نمیدونم چیه، هی ادامه می داد دیگه ی جایی استوپ کردم

این دستور پینگ نا محدوده
    همینطوری تا وقتی که قطعش نکردید پینگ میگیره
    پ.ن:عجب پینگ داغونی داره ایرانسل. شما کدوم شهر هستید؟

8. 2 کاربر از alish78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این دستور پینگ نا محدوده
    همینطوری تا وقتی که قطعش نکردید پینگ میگیره
    پ.ن:عجب پینگ داغونی داره ایرانسل. شما کدوم شهر هستید؟
    سرورای خارجیش بده، مخصوصا این سرور که داغونه به قول شما ولی سرور داخلیا خوبه حدود 30
    تهران هستم

10. این کاربر از sammm68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12. 2 کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام
    تقاضایی دارم از دوستان :
    لطفا اگر از همراه اول یا ایرانسل اینترنت 3G دارید با این دستور پینگ بگیرید و یک شات بذارین :
    ping 4.2.2.4 -t
    برای کاری ، پینگ واسم مهم هست که با دستور بالا میتونم مقایسه کنم با نت فعلیم .
    ممنون میشم این تست را انجام بدید و شات بگذارید .
    تست انجام شده روی شبکه HSPA

رو شبکه های قویتر پینگ به زیر 100 نزول پیدا میکنه
    نزدیک 2-3 هفته است که به جای adsl دارم از ایرانسل استفاده میکنم !! فعلا هم عالی بوده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اهواز

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

به نظرم ایرانسل است.
    شاید نسل سه باشد ولی RRU ندارد.(شاید بعدآ rru بگذارد)
    شما استان اصفهان هستید چون در شهر ما هم ایرانسل همین نوع دکل را دارد؟(نسل سوم)
    نسل دو هست ایرانسل از سکتور هاش معلومه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •