نمایندگی هزینه اضافه نمیگیره و همون قیمت مصوب های وب دریافت میکنه!
البته انلاین هم میشه! ولی انلاین باید اول مدارک شما تایید بشه بعد رانژه انجام میشه ولی نمایندگی چون نمانده خودشون مدارک چک میکنه مستقیم میره برای رانژه!
خلاصه هر 2 راه خوبه![]()
نمایندگی هزینه اضافه نمیگیره و همون قیمت مصوب های وب دریافت میکنه!
البته انلاین هم میشه! ولی انلاین باید اول مدارک شما تایید بشه بعد رانژه انجام میشه ولی نمایندگی چون نمانده خودشون مدارک چک میکنه مستقیم میره برای رانژه!
خلاصه هر 2 راه خوبه![]()
آنلاین ثبت نام کردم مدارک هم عکسشو آپلود کردم فرستادم هزینه سرویس پرداخت کردم بعد 3 روز وصل شد!سرعتش عالیه تا 1.7MB هم میرسه!فشفشه هم قیمتاش و حجماش خیلی به صرفس!منکه خیلی راضیم!بالاخره از دست شاتل راحت شدم
مرسى رفقا که جواب داديد
خودم حضورى برم بهتره مسير هرروزه من هست
نماینده مدارک رو چک نمیکنه پنل مخصوص دارن و از طریق اون ثبت میکنن که هم ی سهمی تو سود داشته باشن همم اینکه پشتیبان داشته باشن های وب مثل بقیه شرکتا اونچنان نمایندگی نداره فقط تو شهر های هر استان ی نماینده دکوری داره
کارت ملی رو هم برای رانژه نمیخوان برای فشفشه هدیه و .. ازین جور دسته ها میخوان بدون کارت ملی هم میشه ثبت کرد فقط از فشفشه هدیه خبری نیست دیگ
شما خودتون اطلاعات خط رو میدید به شرکت شرکت میفرسته واسه مخابرات اونجا خودش تطابق میده بعد مخابرات رانژه میکنه رو صبانت اصلا کپی ن کارت ملی خواست ن هیچی همه رو با نماینده تلفنی و پول وکارت به کارت میکردم انجام میداد
اصن واسه رانژه خط وقتی خط در اختیار pap دیگه ای نباشه خط خالی باشه و شرکت هایی مثل های وب و ...چون پیش پرداختن کسی بجز صاحب خط که اطلاعات خط رو فقط خودش داره نمیاد ک پرداخت کنه نت بندازه رو خط تلفن ی بنده خدا دیگ مثل مخابرات نیست پس پرداخت داشته باشه صاحب خط حتما بره مرکز مخابراتی
دوستان رانژه خط رو های وب 1 روز کاری زمان داره ساعت 8 نامه رانژه ارسال میشه و 11 خطتون رانژه میشه لینک گرفتید به 1545 تماس بگیرید و به اپراتور پشتیبانی و بگید مودم رو خودتون تنظیم کردید همه چی مهیاس و نت رو براتون فعال میکنن همون روز
درصورت تماس نگرفتن بطور خودکار خودش فعال میشه این تایم هم واسه اینه ک منتظر میمونن درخواست بدید برای تنظیم اینترنت توسط کارشناسای شرکت و پاسخ مخابرات و نتیجه رانژه برسه به دستتشون
من میخوام کوچ کنم به هایوب. کیفیتش چطوره کلا؟ سرعت و بقیه چیزها.
مصرف منصفانه و اینجور چرت و پرت ها که نداره؟
بسته ی قرمز ۶۰۰ گیگی یا ۸۴۰ گیگی میخوام بگیرم. نکته و ایراد بخصوصی که نداره این بسته ها/ فشفشه ها؟
بهترین راه ثبت نام چیه؟ نمیدونم دفترش تو شهرم کجاست.
این مسی بودن خط رو چگونه مطمئن بشم؟
زنگ میزنم هایبوب میگه از مخابرات بپرس. مخابرات هم میگه فقط به شرکت هایبوب میگیم.
های وب = 1_ پینگ بالا اکثراً 160 تا 180 که برای بازی انلاین مناسب نیست 2_ اصلا ثبات نداره یعنی صبح با یک سرعت ظهر با یک سرعت و شب با یک سرعت دانلود داری 3_ از ساعت 6 عصر تا 1 شب داغون میشه نت
حالا خوبی: اینترنت ارزان = 70 گیگ 40 هزار تومان
این تجربه من هست!
رفقا ى سرويس س ماهه بگيرم و مصرفمم حدود هفتاد گيگه... نمى دونم س ماه سى گيگ 90 تومن رو بگيرم يا س ماه 6 گيگ 35 تومن!!
والا کیفیت فرق میکنه بعضیا تو همین تاپیک هم خیلی راضین بعضیا نه
ولی چیزی که برای من مشخصه کیفیت کلیش به نسبت 1 سال پیش حداقل برای من بهتر شده
نه چیزی به عنوان مصرف منصفانه نداره چون کلا مصرف منصفانه برای سرویس هایی هست که شبانه دارن یا نا محدود هستن ، های وب حجمی هست
به نظر من شما چون اولین باره میخوای بیای ، بسته 1 ماهه یا 3 ماهه رو بگیر اگه راضی بودی بسته های گرون رو بخر
من تا حالا 2 باز اینترنتی ثبت نام کردم به سرعت هم وصل شده
به نظر من همون 3 ماهه 35 تومنی رو بگیر بعدش فشفشه 70 گیگ بخر
این مشکل ندونستن مسی بودن یا نبودن رو چگونه رفع کنم؟ نه مخابرات بهم میگه نه های وب که خطم آیا مسی هست یا فیبری. هایوب فقط میگه مرکزتون رو پشتیبانی میکنیم.
بعد مراحلش چجوریه؟ اول خط فعلیم که اینترنت مخابراته رو تخلیه کنم بعد ثبت نام یا طور دیگری هم میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)