تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1548 از 1849 اولاول ... 5481048144814981538154415451546154715481549155015511552155815981648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,471 به 15,480 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

واسه چی نمایندگی احتیاجی نیست بیخودی یه پولی هم بریزی جیب اونا خودت برو از داخل سایت درخواست بده مدارکی رو که میخواد با گوشیت واضح و خوانا با حجمی که معین کرده عکس بگیر واسشون بفرست آپلود کن هزینه رو پرداخت کن بعد وصل میکنن واست تنظیمات مودم هم VPI/VCI رو بذار روی 0 و 35
    نمایندگی هزینه اضافه نمیگیره و همون قیمت مصوب های وب دریافت میکنه!
    البته انلاین هم میشه! ولی انلاین باید اول مدارک شما تایید بشه بعد رانژه انجام میشه ولی نمایندگی چون نمانده خودشون مدارک چک میکنه مستقیم میره برای رانژه!
    خلاصه هر 2 راه خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آنلاین ثبت نام کردم مدارک هم عکسشو آپلود کردم فرستادم هزینه سرویس پرداخت کردم بعد 3 روز وصل شد!سرعتش عالیه تا 1.7MB هم میرسه!فشفشه هم قیمتاش و حجماش خیلی به صرفس!منکه خیلی راضیم!بالاخره از دست شاتل راحت شدم

3. 2 کاربر از vampireXZX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرسى رفقا که جواب داديد

خودم حضورى برم بهتره مسير هرروزه من هست

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

نمایندگی هزینه اضافه نمیگیره و همون قیمت مصوب های وب دریافت میکنه!
    البته انلاین هم میشه! ولی انلاین باید اول مدارک شما تایید بشه بعد رانژه انجام میشه ولی نمایندگی چون نمانده خودشون مدارک چک میکنه مستقیم میره برای رانژه!
    خلاصه هر 2 راه خوبه
    نماینده مدارک رو چک نمیکنه پنل مخصوص دارن و از طریق اون ثبت میکنن که هم ی سهمی تو سود داشته باشن همم اینکه پشتیبان داشته باشن های وب مثل بقیه شرکتا اونچنان نمایندگی نداره فقط تو شهر های هر استان ی نماینده دکوری داره
    کارت ملی رو هم برای رانژه نمیخوان برای فشفشه هدیه و .. ازین جور دسته ها میخوان بدون کارت ملی هم میشه ثبت کرد فقط از فشفشه هدیه خبری نیست دیگ
    شما خودتون اطلاعات خط رو میدید به شرکت شرکت میفرسته واسه مخابرات اونجا خودش تطابق میده بعد مخابرات رانژه میکنه رو صبانت اصلا کپی ن کارت ملی خواست ن هیچی همه رو با نماینده تلفنی و پول وکارت به کارت میکردم انجام میداد
    اصن واسه رانژه خط وقتی خط در اختیار pap دیگه ای نباشه خط خالی باشه و شرکت هایی مثل های وب و ...چون پیش پرداختن کسی بجز صاحب خط که اطلاعات خط رو فقط خودش داره نمیاد ک پرداخت کنه نت بندازه رو خط تلفن ی بنده خدا دیگ مثل مخابرات نیست پس پرداخت داشته باشه صاحب خط حتما بره مرکز مخابراتی

دوستان رانژه خط رو های وب 1 روز کاری زمان داره ساعت 8 نامه رانژه ارسال میشه و 11 خطتون رانژه میشه لینک گرفتید به 1545 تماس بگیرید و به اپراتور پشتیبانی و بگید مودم رو خودتون تنظیم کردید همه چی مهیاس و نت رو براتون فعال میکنن همون روز
    درصورت تماس نگرفتن بطور خودکار خودش فعال میشه این تایم هم واسه اینه ک منتظر میمونن درخواست بدید برای تنظیم اینترنت توسط کارشناسای شرکت و پاسخ مخابرات و نتیجه رانژه برسه به دستتشون

6. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من میخوام کوچ کنم به هایوب. کیفیتش چطوره کلا؟ سرعت و بقیه چیزها.
    مصرف منصفانه و اینجور چرت و پرت ها که نداره؟

بسته ی قرمز ۶۰۰ گیگی یا ۸۴۰ گیگی میخوام بگیرم. نکته و ایراد بخصوصی که نداره این بسته ها/ فشفشه ها؟

بهترین راه ثبت نام چیه؟ نمیدونم دفترش تو شهرم کجاست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این مسی بودن خط رو چگونه مطمئن بشم؟

زنگ میزنم هایبوب میگه از مخابرات بپرس. مخابرات هم میگه فقط به شرکت هایبوب میگیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

بسته ی قرمز ۶۰۰ گیگی یا ۸۴۰ گیگی میخوام بگیرم. نکته و ایراد بخصوصی که نداره این بسته ها/ فشفشه ها؟

های وب = 1_ پینگ بالا اکثراً 160 تا 180 که برای بازی انلاین مناسب نیست 2_ اصلا ثبات نداره یعنی صبح با یک سرعت ظهر با یک سرعت و شب با یک سرعت دانلود داری 3_ از ساعت 6 عصر تا 1 شب داغون میشه نت
    حالا خوبی: اینترنت ارزان = 70 گیگ 40 هزار تومان
    این تجربه من هست!

10. این کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا ى سرويس س ماهه بگيرم و مصرفمم حدود هفتاد گيگه... نمى دونم س ماه سى گيگ 90 تومن رو بگيرم يا س ماه 6 گيگ 35 تومن!!

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

والا کیفیت فرق میکنه بعضیا تو همین تاپیک هم خیلی راضین بعضیا نه
    ولی چیزی که برای من مشخصه کیفیت کلیش به نسبت 1 سال پیش حداقل برای من بهتر شده
    نه چیزی به عنوان مصرف منصفانه نداره چون کلا مصرف منصفانه برای سرویس هایی هست که شبانه دارن یا نا محدود هستن ، های وب حجمی هست
    به نظر من شما چون اولین باره میخوای بیای ، بسته 1 ماهه یا 3 ماهه رو بگیر اگه راضی بودی بسته های گرون رو بخر
    من تا حالا 2 باز اینترنتی ثبت نام کردم به سرعت هم وصل شده

رفقا ى سرويس س ماهه بگيرم و مصرفمم حدود هفتاد گيگه... نمى دونم س ماه سى گيگ 90 تومن رو بگيرم يا س ماه 6 گيگ 35 تومن!!
    به نظر من همون 3 ماهه 35 تومنی رو بگیر بعدش فشفشه 70 گیگ بخر

13. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والا کیفیت فرق میکنه بعضیا تو همین تاپیک هم خیلی راضین بعضیا نه
    ولی چیزی که برای من مشخصه کیفیت کلیش به نسبت 1 سال پیش حداقل برای من بهتر شده
    نه چیزی به عنوان مصرف منصفانه نداره چون کلا مصرف منصفانه برای سرویس هایی هست که شبانه دارن یا نا محدود هستن ، های وب حجمی هست
    به نظر من شما چون اولین باره میخوای بیای ، بسته 1 ماهه یا 3 ماهه رو بگیر اگه راضی بودی بسته های گرون رو بخر
    من تا حالا 2 باز اینترنتی ثبت نام کردم به سرعت هم وصل شده

به نظر من همون 3 ماهه 35 تومنی رو بگیر بعدش فشفشه 70 گیگ بخر
    این مشکل ندونستن مسی بودن یا نبودن رو چگونه رفع کنم؟ نه مخابرات بهم میگه نه های وب که خطم آیا مسی هست یا فیبری. هایوب فقط میگه مرکزتون رو پشتیبانی میکنیم.

بعد مراحلش چجوریه؟ اول خط فعلیم که اینترنت مخابراته رو تخلیه کنم بعد ثبت نام یا طور دیگری هم میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •