سلام دوستان من طرح جشنواره مخابرات رو به صورت آنلاین تمدید کردم و قبلا هم توربو داشتم ولی سرعتم تغییری نکرده و همون سرعت توربوست. به نظرتون مشکل چیه؟یعنی سرعت جشنواره با توربو فرقی نداره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان من طرح جشنواره مخابرات رو به صورت آنلاین تمدید کردم و قبلا هم توربو داشتم ولی سرعتم تغییری نکرده و همون سرعت توربوست. به نظرتون مشکل چیه؟یعنی سرعت جشنواره با توربو فرقی نداره؟
اگه قدیما رو بی خیال بشیم، الان تو این لحظه سرعت جشنواره، متوسط 217 ثبت شده در نرم افزارهای مانیتورینگ ـه.
ویرایش : البته توی شب و توی روز 444 هستش. بس که غر زدم دیگه تو ذهنم نهادینه شده که سرعت 4 مگ 217 ـه.![]()
Last edited by vahidcorleone; 23-10-2013 at 19:07.
دوستان یه نرم افزار برای مدیریت اینترنت میدین؟
یه چیزی میخوام هم نشون بده الآن چه برنامه هایی از نت و با چه سرعتی استفاده میکنن
بشه براش limit تعریف کرد
بشه براش از ساعت 1 تا 7 رو استثنا قرار داد!
همچین چیزی هست؟
مرسی
تبریک
تبریز رو جمع کردیم تو بلوط
به من تکی 70 میده نامرد
البته 99 درصد دارم 100 لینکه دانلود میکنم
علما جواب سوالمو میدین؟
علمارفتن گل بچینن!!!
راستش می خواستم جواب بدم ولی گفتم صبر کنم تا شاید دوستان راهنمایی بهتری بکنن.
در مورد نرم افزارهای مانیتورینگ که من از networx و du meter استفاده می کنم.
در مورد لیمیت و دانلود زمان بندی شده و ... هم که به نظر من دانلود منیجر بهترین گزینه ست یا هر منیجر دیگه ای. من خودم 2 تا صف دانلود جدا تو دانلود منیجر درست کردم و مطابق نیازهای خودم تنظیمش کردم و فقط دانلودها رو بین صف ها جابجا می کنم.
اگه این حرفا کمکی بهتون نکرد شرمنده چون دیگه با همینا کار کردیم و فقط از اینا سردرمیاریم که قاعدتا همشو خودتون می دونید.![]()
مرسی همین networx خیلی خوبه
اگه با IDM تک فایل بزنیم دانلود شه، سرعت max میده؟ چون خودش چن تا کانکشن وصل میکنه!
تو IDM رو 8 نزار رو 16 بزار
بلوط خطرناکه
ویندوزت که قطعا ایت نیست ؟
اگر 8 بود تو تسک میجر میزان استفاده نرم افزارها از اینترنت یا هارد یا رم یا ... رو مینوشت
![]()
net limiter بهترین نرم افزار ما نیتورینگ میزان استفاده نرم افزار های از اینترنت میباشد
اینطوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)