تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1548 از 3745 اولاول ... 548104814481498153815441545154615471548154915501551155215581598164820482548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,471 به 15,480 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سیاست سرویس‌های حجمی و نامحدود اکثر شرکت‌ها شبیه به‌هم است به‌این صورت که اکثر (همه) شرکت‌ها

سرعت سرویس‌های حجمی خود را بالاتر از چیزی که باید باشد به مشترک ارائه می‌دهند در نگاه اول شاید مشترک سرویس را به‌صرفه و خوب

ببیند اما این درست به زیان مشترک است زیرا ترافیک حجمی مشترک زودتر از آن چه باید به اتمام برسد تمام می‌شود! و مشترک مجبور به

شارژ سرویس یاخرید ترافیک می‌شود...(این یعنی سود شرکت و زیان مشترک)

البته اگر مشترک خیلی کم مصرف باشد گویا این سرویس به صرفه است!

سرویس‌های نامحدود شرکت‌ها درست برعکس سیاست محدود (حجمی) است و سرعت سرویس‌ها واقعی و چه بسا کمتر از سرعت واقعی

است البته با سیاست‌های به حساب زیرکانه برخی شرکت‌ها و مرحله‌بندی استفاده مشترکان، مشترکان سرویس نامحدود را به مصرف کمتر

سرعت بیشتر سوق می‌دهند مثلا جایزه مصرف منصفانه و... به این گونه که سرویس را با سرعتی بالاتر از اسم آن ارائه می‌دهند و بعد با

مصرف مشترک را مرحله بندی و سرعت آن را با توجه به میزان مصرف پایین و بالا می‌برند و گاهی کمتر از سرعت واقعی بعد از مصرف زیاد!

می‌ماند سرویس‌های ضریب اشتراک(یک‌به‌ده ، یک‌به‌هشت و...) شاید قیمت پایین و ترافیک نامحدود آن هرکسی را وسوسه کند اما واقعیت

چیز دیگریست به عنوان مثال برای سرویسی مانند 128 سرعت دریافت حداقل 1.6 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود! 1.6 یعنی سرعت آن از اینترنت

Dial Up (کارت اینترنت) هم چند برابر پایین‌تر!

دوست عزیز اینو همه میدونن! تکرار مکررات؟

2. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

قا تو سرویسهای نامحدود منظور از مثلا حداقل امکان تبادل 8 گیگ یعنی چی؟یعنی تو یه روز نمیشه از 8 گیگ بیشتر استفاده کرد منظورش اینه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

قا تو سرویسهای نامحدود منظور از مثلا حداقل امکان تبادل 8 گیگ یعنی چی؟یعنی تو یه روز نمیشه از 8 گیگ بیشتر استفاده کرد منظورش اینه؟

512 آسیاتک سرعتش بعد 170 مگ تقریبا 25 میشه! یعنی ساعتی 80 مگ میگیره(حدودا)

24 ساعتم دانلود کنی 8 گیگ نمیشه!

منظورشون این بود که سرعت شما 8 گیگ برای 256 روی 32 ه! که دروغه! دقیقش 3 گیگه

بعدش ساعتی 30-40 مگ میگیره

5. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تو ماه!!!

ببین مثلا روزانه 100-150 مگ با سرعت اسمی بهت میده بعد سرعتت میپوکه یعنی 512 میشه حدودا 20 بعد 128 میشه 8ک و...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

پینگ آسیاشت! قابل توجه اونایی که طرف داری میکردن!

8. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

منم شیراز هستم سرعت 1024 حداکثر 90 هست!
    دوست عزیز حداقل من و 5 تا از دوستام از همین شیراز سرویس دارن و همین سرویس 1024 از ساعت 1 تا 8 صبحم حداکثر سرعت 90 تاس اونم با لینکها سرورهای خوب 90 تاس شما چطور 2.5 گیگ دانلود میکنید!!!
    دروغ که نمیگم.یک ساله که دو گیگ رو شبی دارم.فردا هم عکس میگیرم میزارم.
    منم بار ها شده توی همین تاپیک از اسیاتک انتقاد کردم.قطعی های مکرر و یک مدتی هم سرعت های روزانه مضخرف,ولی شبانه اکثرا,نه همیشه,پایدار بوده.
    پ.ن:سرعت نود توی هفت ساعت همون دو گیگ میشه که!!

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 4
    Last edited by rz21; 31-08-2013 at 01:26.

10. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

پینگ آسیاشت! قابل توجه اونایی که طرف داری میکردن!

خوب از موقعی که من آسیا تک گرفتم تا الان حدود 15 ماهی میگذره هر دفعه هم که اومدم تو این تاپیک تو همیشه ناراضی بودی و مشکل داشتی
    همه چیز که همیشه از طرف آسیاتک نیست ، درسته از بعد اردیبهشت این شرکت از نظر سرعت دانلود و سیاست هاش تو دانلود تغییر کرده و همه از نظر دانلود مشکل دارن ، آسیاتک تا حدود 2 ماه قبل پینگش با سرور های خارجی حدود 350 بود و با سرور های ایران حدود 40 50 ولی الان پینگش با سرور های خارجی حدود 160 شده ولی پینگش با سرور های تهران و ایران همونه !
    اینم بگم که من خودم بازی آنلاین(دوتا ، دوتا 2 ، کانتر ) زیاد می کنم
    در کل اینو بگم همیشه مشکل از شرکت نیست گاهی اوقات از خود مشترک یا مرکز مخابراتی یا استانتونه !
    اینم حرف آخرم

12. این کاربر از Ali.Larson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چه سرعتی خریدین؟
    من هم قبلاً 128 داشتم بعضی شبا رو 4 می بستن خداییش قبلاً خیلی خوب بود الان رسماً ری...
    کلا سیاست آسیاتک براساس دانلود بسته شده نه پینگ!! به همین دلیل بدترین پینگ رو داره ولی برخلاف تمام شرکتهای دیگه نامحدودش قانون مصرف منصفانه نداره
    مثلا من خودم از فروردین تا اردیبهشت امسال 1 مگ نامحدود داشتم که بطور ثابت کل ماه با 90 تا دانلود میکرد منم تازه با 2 هفته مسافرت 100 گیگ دانلود کرده بودم
    ولی تصمیم گرفتم 2 مگ محدود بگیرم به امید دانلود شبانه! ولی لعنتی از اول خرداد تا وسط ماه رمضون هر شب روی 1 مگ میبستن ولی از 4 هفته قبل سینوسی شده
    یعنی یه شب روی 2 مگ و شب بعد 1 مگ
    من خودم قبل از این به جد پایه بودم که آخر همین ماه برم های وب ولی دانلود شبانه زیاد نداره ، از طرف دیگه چون الان آسیاتک خوب شده و داره قیمتا رو زیاد میکنه شک کردم که برم های وب
    ولی اگه ببینم دوباره داغون بشه فقط تخلیه و های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کلا سیاست آسیاتک براساس دانلود بسته شده نه پینگ!! به همین دلیل بدترین پینگ رو داره ولی برخلاف تمام شرکتهای دیگه نامحدودش قانون مصرف منصفانه نداره
    مثلا من خودم از فروردین تا اردیبهشت امسال 1 مگ نامحدود داشتم که بطور ثابت کل ماه با 90 تا دانلود میکرد منم تازه با 2 هفته مسافرت 100 گیگ دانلود کرده بودم
    ولی تصمیم گرفتم 2 مگ محدود بگیرم به امید دانلود شبانه! ولی لعنتی از اول خرداد تا وسط ماه رمضون هر شب روی 1 مگ میبستن ولی از 4 هفته قبل سینوسی شده
    یعنی یه شب روی 2 مگ و شب بعد 1 مگ
    من خودم قبل از این به جد پایه بودم که آخر همین ماه برم های وب ولی دانلود شبانه زیاد نداره ، از طرف دیگه چون الان آسیاتک خوب شده و داره قیمتا رو زیاد میکنه شک کردم که برم های وب
    ولی اگه ببینم دوباره داغون بشه فقط تخلیه و های وب
    حالتون خوبه شما؟؟؟

اسیازرت خوب شده؟؟ نامحدود واقعی؟؟ چی میگییییییییییییی؟؟

وقتی نامحدود 512 رو با سرعت 20ک میده حروم خوری نیست؟؟؟
    وقتی 55% یک شبه قیمت ها رو بالا میبره حروم خوری نیست و خوبه و شما میگی به به افرین به این بی پدر بازی ؟؟؟؟
    Last edited by x_zarbat; 31-08-2013 at 07:26.

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

حالتون خوبه شما؟؟؟

اسیازرت خوب شده؟؟ نامحدود واقعی؟؟ چی میگییییییییییییی؟؟

وقتی نامحدود 512 رو با سرعت 20ک میده حروم خوری نیست؟؟؟
    وقتی 55% یک شبه قیمت ها رو بالا میبره حروم خوری نیست و خوبه و شما میگی به به افرین به این بی پدر بازی ؟؟؟؟
    یاد فیلم 300 افتادم واقعا عقب مونده ایم 20 کیلو بایت میدن با این قیمت نجومی من موندم کجاش به به چه چه داره
    ما ایرانیا حقمونه
    بچها تو امضا رو ببینن متوجه میشن ایرانیا چقدر بدبختن به کم فروشی هم قانع هستیم

16. 2 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •