دوست عزیز اینو همه میدونن! تکرار مکررات؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز اینو همه میدونن! تکرار مکررات؟
قا تو سرویسهای نامحدود منظور از مثلا حداقل امکان تبادل 8 گیگ یعنی چی؟یعنی تو یه روز نمیشه از 8 گیگ بیشتر استفاده کرد منظورش اینه؟
512 آسیاتک سرعتش بعد 170 مگ تقریبا 25 میشه! یعنی ساعتی 80 مگ میگیره(حدودا)
24 ساعتم دانلود کنی 8 گیگ نمیشه!
منظورشون این بود که سرعت شما 8 گیگ برای 256 روی 32 ه! که دروغه! دقیقش 3 گیگه
بعدش ساعتی 30-40 مگ میگیره
تو ماه!!!
ببین مثلا روزانه 100-150 مگ با سرعت اسمی بهت میده بعد سرعتت میپوکه یعنی 512 میشه حدودا 20 بعد 128 میشه 8ک و...
پینگ آسیاشت! قابل توجه اونایی که طرف داری میکردن!
![]()
دروغ که نمیگم.یک ساله که دو گیگ رو شبی دارم.فردا هم عکس میگیرم میزارم.
منم بار ها شده توی همین تاپیک از اسیاتک انتقاد کردم.قطعی های مکرر و یک مدتی هم سرعت های روزانه مضخرف,ولی شبانه اکثرا,نه همیشه,پایدار بوده.
پ.ن:سرعت نود توی هفت ساعت همون دو گیگ میشه که!!
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 4
Last edited by rz21; 31-08-2013 at 01:26.
خوب از موقعی که من آسیا تک گرفتم تا الان حدود 15 ماهی میگذره هر دفعه هم که اومدم تو این تاپیک تو همیشه ناراضی بودی و مشکل داشتی
همه چیز که همیشه از طرف آسیاتک نیست ، درسته از بعد اردیبهشت این شرکت از نظر سرعت دانلود و سیاست هاش تو دانلود تغییر کرده و همه از نظر دانلود مشکل دارن ، آسیاتک تا حدود 2 ماه قبل پینگش با سرور های خارجی حدود 350 بود و با سرور های ایران حدود 40 50 ولی الان پینگش با سرور های خارجی حدود 160 شده ولی پینگش با سرور های تهران و ایران همونه !
اینم بگم که من خودم بازی آنلاین(دوتا ، دوتا 2 ، کانتر ) زیاد می کنم
در کل اینو بگم همیشه مشکل از شرکت نیست گاهی اوقات از خود مشترک یا مرکز مخابراتی یا استانتونه !
اینم حرف آخرم
![]()
کلا سیاست آسیاتک براساس دانلود بسته شده نه پینگ!! به همین دلیل بدترین پینگ رو داره ولی برخلاف تمام شرکتهای دیگه نامحدودش قانون مصرف منصفانه نداره
مثلا من خودم از فروردین تا اردیبهشت امسال 1 مگ نامحدود داشتم که بطور ثابت کل ماه با 90 تا دانلود میکرد منم تازه با 2 هفته مسافرت 100 گیگ دانلود کرده بودم
ولی تصمیم گرفتم 2 مگ محدود بگیرم به امید دانلود شبانه!ولی لعنتی از اول خرداد تا وسط ماه رمضون هر شب روی 1 مگ میبستن
ولی از 4 هفته قبل سینوسی شده
یعنی یه شب روی 2 مگ و شب بعد 1 مگ
من خودم قبل از این به جد پایه بودم که آخر همین ماه برم های وب ولی دانلود شبانه زیاد نداره ، از طرف دیگه چون الان آسیاتک خوب شده و داره قیمتا رو زیاد میکنه شک کردم که برم های وب
ولی اگه ببینم دوباره داغون بشه فقط تخلیه و های وب![]()
حالتون خوبه شما؟؟؟
اسیازرت خوب شده؟؟ نامحدود واقعی؟؟ چی میگییییییییییییی؟؟
وقتی نامحدود 512 رو با سرعت 20ک میده حروم خوری نیست؟؟؟
وقتی 55% یک شبه قیمت ها رو بالا میبره حروم خوری نیست و خوبه و شما میگی به به افرین به این بی پدر بازی ؟؟؟؟
Last edited by x_zarbat; 31-08-2013 at 07:26.
یاد فیلم 300 افتادم واقعا عقب مونده ایم 20 کیلو بایت میدن با این قیمت نجومی من موندم کجاش به به چه چه داره
ما ایرانیا حقمونه
بچها تو امضا رو ببینن متوجه میشن ایرانیا چقدر بدبختن به کم فروشی هم قانع هستیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)