سلام خود کرده را تدبیر نیست !
به امضای خودت توجه کن .
شما سیستم صوتی ماشینتون چیه استاد ؟
یه خورده بحث کنیم در مورد صداهای اسپیکرها ! فکر میکنم اطلاعاته خوبی دارید![]()
سلام خود کرده را تدبیر نیست !
به امضای خودت توجه کن .
شما سیستم صوتی ماشینتون چیه استاد ؟
یه خورده بحث کنیم در مورد صداهای اسپیکرها ! فکر میکنم اطلاعاته خوبی دارید![]()
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
اقا حمید باندهام 938 jbl و امپ هم 526 کنوود هست ولوم صدا که از 80% بالا میره بیس که میزنه صدای تیوتر محو میشه و گاهی اوقاتم یک صدای بدی از باندا در میاد.دلیلش چیه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید!!!
Last edited by adamahan; 09-07-2014 at 14:15.
سلام بر اساتید!
طاعات و عبادتتون مقبول درگاه حق!
به نظرتون آمپ 4604 در حالت بریج میتونه dls 1073 رو بخوبی درایو کنه؟!
کار صحیحی میکنید.منتها هنوز بار گلیدن نیامده و از قیمتها خبر ندارم.
قیمت ساب RS 12 قبلا 440 تومن بود.آمپلیفایرش اگر از گلیدن بخواهید بگیرید گرون در میاد.البته هزینه کیفیت دریافتی رو داری پرداخت میکین. یه دو کانل 150 واتیش فکر کنم حدود 800 میشه.
ساب MX 12 BR (باکس فابریک) قیمتش 510 بوده آمپلیفایرش هم میتونید ML 601.1 بگیرید که 790 بوده یا دو کانال Ml 100.2 که بریج میبندی بهش اونم قبلا 495 تومن بوده.
رضا جان. من کمی فکر کردم دیدن نمیشه متاسفانه.9*6 جا نمیشه.اگر بخواهیم MDF رو دوبل کنیم میاد بالا و صدا خراب میشه.اگر بخواهی بیضی ببندی باید عقب برش بخوره.
co 609 با یه آمپلیفایر خوب مثل RS150C2 گلیدن فوق العاده میشه.E69C هلیکس حجم بیس بالائی نداره و تفکیکش خوبه. البته م نصداش رو نشنیدم ولی دوستانی که داشتند اینطور میگن.
پخش رو هم من پیشنهاد میکنم کن وود 7056 بگیری،انتخاب کاملی هست.
آمپلیفایر RS100C4 میتونه گزینه خوبی باشه.قیمتش 300 یورو هست. قیمت لیست مصرف کننده اش قبلا 1.130.000 تومن بوده.
کدوم قیمت وحید جان؟!
اسپیکر خوب هم میتونی اینفینیت کاپا 693.11i اصل بگیری اگر نمایندگیش رو پیدا کنی. و هم CO 609 هر دو با آمپلیفایر خوب مثل بالا صداشون عالی میشه.تاکید میکنم باید آمپتون خوب باشه.پخش هم خیلی مهمه .طرف میره با سری 2-3 پایونیر سیستم میبنده بعد میاد انتقاد میکنه از کیفیت صداش.یا مثلا میره co رو با آمپ 60 واتی کن وود یا پایونیر میبنده.خب من الان دقیقا چیکاری باید انجام بدم..
[QUOTE=M.Amorous;8293834]سلام دوستان میخواستم یه پخش با خروجی خوب و قیمت مناسب و یک آمپ مونو و یک ساب برام معرفی کنید مرسی...
میزان بودجه؟
کن وود 7056 قیمت 530
کن وود X400 قیمت 355
کن وود X 700 قیمت 485
کن وود U 456 قیمت 285
پایونیر9450 UB قیمت 580
پایونیر X9650BT قیمت 630
سلام
خیر کار درستی نیست.البته این کار رو برخی انجام دادن.ولی من پیشنهاد نمیکنم.
تهران تشریف دارید؟اگر بله و مایل هستید یه pm به من بدید حضورا چک کنم.
سلام آیزا جان خوبی؟(اسمتون فراموش کردم)کم پیدا بودید.
از نظر توان احتمالا ولی نمیدونم در حالت بریج میشه صدای استریو گرفت ازش.چون بریجش مخصوص ساب هست.باید تست کنید.
718ex رو میدم بجاش co 609 میگیرم ی امپلی 2 کانال خوب بهم معرفی کن لطفا . قیمتش مناسب باشهزیادی دارم از اون حدی ک قرار بود خرج کنم دارم خرج میکنم .اکه اینارو بگیرم 3 تومنی هزینه کردم
سلام
دیروز هدیونیت X400 کنوود رو خریدم و نصب کردم
قبل از این مدل من 7016 داشتم که به نظرم تفاوت زیادی بین این دو مدل هست
در واقع x400 مدل خلاصه و ساده شده 7016 هست
امکاناتی که 7016 برای تنظیمات حرفه ای داشت رو روی x400 نمی بینید
منوی audio خیلی خلاصه شده
فرق صدا هم به نظر من صدای 7016 شفافیت و تمیزی عجیبی داشت و تفکیک صدای بسیار دقیقی داشت
البته در x400 هم کیفیت صدا عالی هست ولی فکر می کنم بیشتر شبیه به صدای پایونیرها شده و فرکانس های پایین رو نرم تر و قویتر اجرا می کنه
در کل پخش خوبیه میتونید روش حساب کنید
ممنون از آقا حمید
سلام
یه باند تا قیمت 200 تومن که بیس و کیفیت خوبی بدون نیاز به امپی داشته باشه واسه پخش x400 چی پشنهاد میدن.مخصوصا تو ولوم پایین بیس خوبی داشته باشه.
مرسی
![]()
سلام دوستان
واسه خریدامپلی فایرمناسب همراه باقیمت تقریبی واسه 6975v2 راهنمایی می خوام ممنونم
سلام آقا حمید
rs12 رو میخوام ولی آمپش خیلی بالا در میاد باید صبر کنم پس
یه توضیح کوتاه درمورد باکسا بم میدید؟ باکس فابریک که گرون در میاد خیلی این سیلد پورتد چین فرقشون
Last edited by 212vr; 10-07-2014 at 00:45.
سلام
پایونیر 5602 بگیر براش.310
صبر کنید حدودا تا 10 روز دیگه گفتن جی وی سی میرسه. 7158 بگیرید.
چرا 6975؟صدای جالبی نداره که.
آمپ دو کانال 5602 یا 4 کانال 8604
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)