اونی که از ساعت 2 شب تا 2 بعد ظهر هست همونو میگی.اگه حجمت رو میخوره نت رو نزدیک ساعت 2 خاموش روشن کن اگه حل نشد زنگ بزن اپراتور درست میکنن
اونی که از ساعت 2 شب تا 2 بعد ظهر هست همونو میگی.اگه حجمت رو میخوره نت رو نزدیک ساعت 2 خاموش روشن کن اگه حل نشد زنگ بزن اپراتور درست میکنن
مثلا اگه آزاد بشه چه تاثیری میزاره رو سرعت یا پهنای باند
روی سرعت و پهنای باند تاثیر خاصی نداره ولی پوشش رو خیلی بهتر میکنه
Last edited by alish78; 22-08-2015 at 17:01.
سلام
تقاضایی دارم از دوستان :
لطفا اگر از همراه اول یا ایرانسل اینترنت 3G دارید با این دستور پینگ بگیرید و یک شات بذارین :
ping 4.2.2.4 -t
برای کاری ، پینگ واسم مهم هست که با دستور بالا میتونم مقایسه کنم با نت فعلیم .
ممنون میشم این تست را انجام بدید و شات بگذارید .![]()
من ایرانسل دارم پینگ تایمش بین 70-80 تا 250-300ms هست
شاتم اگه وقت کردم بعدا میذارم.
دوست عزیز بدلیل وجود داشتن حدودا" 13 دروازه بین الملل اینترنت در ایران (در شرکت زیر ساخت) و اختصاص رندوم و چرخشی آنها به ISP ها، لذا با تغییر لینک، میزان پینگ هم تغییر میکنه و همیشه ثابت نیست.
بنابراین ممکنه امروز پینگ ایرانسل به 8.8.8.8 مثلا" 80ms باشه و شاتل 160ms باشه ولی فردا برعکس بشه!
همینطور برای سایر ISP ها این قضیه صادق هست.
دوست عزیز ! اون چیزی که بنده در سر دارم نه شما و نه هیچکدوم از یوزرهایی که در این 1500 و خورده ای نوشتند از اون سر رشته ای ندارند ! شما مگر میدونی من دنبال چی هستم که اظهار فضل میکنی دوست عزیز ؟!
هدف من از دیدن پینگ ، با اون چیزی که شماها فکر میکنید خیلی خیلی فرق داره .
به هر حال بنده یک شات خواستم که کسی حال نداشت 1 دقیقه وقت بزاره شات بگیره .
کلا در همچین جاهایی یه عده هستند که برای خودنمایی پست ارسال میکنند و کلا یه مشت تئوری را که خوندن دوباره بلغور میکنند ، منظورم شخص شما نیست و کلی میگم .
حالا شما میای برای من 32 ساله از زیر ساخت صحبت میکنی خندم میگیره ، حداقل سن من را ببین پسر خوب و بعد بیا تئوری بنویس برای من ، این چیزهایی که شما میخوای به بنده آموزش بدی قبل خوردیم و هضم کردیم .
اگر در دستوری که نوشتم دقت میکردی -t نوشتم چون روند پینگ و اون نوسان برای کار من مهم هست و نه فقط خود پینگ . برای کار بنده پینگ بالا ولی با داشتن یک سری فاکتور بهتر از پینگ پائین هست .
به هر حال ، حال ندارید یک شات بگذارید حداقل موج سواری نکنید .
اگر بنده اینجا دو تا شات از سرعتم بزارم ، پشت بندش ده نفر شات میذارن که بگن ما هم هستیم
کلا جو زده تر از ایرانی نداریم ! شما جای اینکه به من زیر ساخت و نت مملکت را درس بدی ، اگر واقعا میخواستی کمکی بکنی شات میگرفتی میذاشتی نه اینکه ...
حال شات نخواستیم ، فردا خودم تست میزنم . خوش باشید![]()
سلام
برای من خیلی جاها 4g میندازه ولی اصلا سرعت نداره. حتی هات اسپات میکنم با لپ تاپ استفاده کنم خیلی طول میکشه یه صفحه بیاره ولی رایتل و همراه اول سریع میارن در صورتی که آنتن دهی مثل همه. چرا ایرانسل خراب شده؟؟
Last edited by mrmostafa; 23-08-2015 at 06:49.
به نظرم ایرانسل است.
شاید نسل سه باشد ولی RRU ندارد.(شاید بعدآ rru بگذارد)
شما استان اصفهان هستید چون در شهر ما هم ایرانسل همین نوع دکل را دارد؟(نسل سوم)
Last edited by eightskh; 23-08-2015 at 10:32.
سلام دوست عزیز
یه نکته رو اعلام می کنم
اینجا یه فروم هست و کاربرا بر اساس علاقه و کمک به دیگران اینجا پست می ذارن
حالا ممکنه یه وقت دیر بشه و شما هم نباید زیاد ناراحت بشی
حالا اگر خیلی عجله داشتید می تونستید سرچ کنید تو همین تاپیک و تست رو ها رو ببینید
کاربرا مرتب اینجا عکس از دکل + پینگ + سرعت و خیلی چیزای دیگه که مربوط به ایرانسل میشه می ذارن
پس درخواست دارم اگر خیلی عجله دارید تو همین تاپیک سرچ کنید خیلی راحت جواب هایی پیدا خواهید کرد
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)