تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1547 از 1805 اولاول ... 5471047144714971537154315441545154615471548154915501551155715971647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,461 به 15,470 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این مخابرات هم که قشنگ ماییده گاره!!!
    طرح من کمپین تابستانه توی 3 روز 5 گیگ شارژ کردم اندازه 200 مگ هم استفاده نکردم تموم شده بود!!!
    زنگ میزنی اپراتور بعد 40 دقیقه معطلی یک نفر گوشی رو ور میداره اصن حالیش نیست چی به چیه!
    من این طرح رو خیر سرم بخاطر شبانه اش گرفتم دیشب زدم دانلود کل جحمم رو گرفت!
    من الان باید کجا زنگ بزنم؟ یقه کی رو بگیرم؟
    از ساعت چند تا چند دانلود کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من چند وقته دارم پیگیری میکنم و دست آخر یکی رو که خیلی اذیتش کردم بعد از 11 دقیقه گفت من براتون ثبت میکنم تا ترافیکتون ساعت به ساعت چک کنند.
    یعنی وقتی من از ساعت 22 تا 2:300 دقیقه وصل بودم و ازم 2 گیگ کسر شده با این کارشون یک گزارش ساعتی می تونند تهیه کنند که ساعت 22 چقدر و ساعت 23،00،1،2.
    اینجوری می فهمند که شبانشون مشکل داره اما هنوز جوابی نگرفتم از این نامردا.

در ضمن من امیدی ندارم که اینا بتونند از این کارا بکنند و بتونند ترافیک حتی به صورت بازه های یک ساعت یک ساعت ببینند.
    اینا کلا سواد این موارد تحلیلی رو ندارن والا این سیستمشون بعد از چندین بار تغییر پنل طی این سالیان دراز باید الآن در بهترین حالت می بود ولی چه کنیم که اینا فقط می گن پنل مفت باشه هی چی باشه.

یک مسئله ی دیگه این سیستم IBSng هم اپن سورس و مثل سیستم ایمیل ملی که یک نرم افزار اپن سورس بود و محدودیت داشت و نمی تونست بیشتر از یک حد کاربر قبول کنه،هست
    این سیستم هم مثل همون ایمیل ملی.
    آخر هم به مشکل می خوره و ما می مونیم این بی............

2. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

من چند وقته دارم پیگیری میکنم و دست آخر یکی رو که خیلی اذیتش کردم بعد از 11 دقیقه گفت من براتون ثبت میکنم تا ترافیکتون ساعت به ساعت چک کنند.
    یعنی وقتی من از ساعت 22 تا 2:300 دقیقه وصل بودم و ازم 2 گیگ کسر شده با این کارشون یک گزارش ساعتی می تونند تهیه کنند که ساعت 22 چقدر و ساعت 23،00،1،2.

در ضمن من امیدی ندارم که اینا بتونند از این کارا بکنند و بتونند ترافیک حتی به صورت بازه های یک ساعت یک ساعت ببینند.
    اینا کلا سواد این موارد تحلیلی رو ندارن والا این سیستمشون بعد از چندین بار تغییر پنل طی این سالیان دراز باید الآن در بهترین حالت می بود ولی چه کنیم که اینا فقط می گن پنل مفت باشه هی چی باشه.

یک مسئله ی دیگه این سیستم IBSng هم اپن سورس و مثل سیستم ایمیل ملی که یک نرم افزار اپن سورس بود و محدودیت داشت و نمی تونست بیشتر از یک حد کاربر قبول کنه،هست
    دوست عزیز ، تقصیر از خودمونه ...
    چرا فقط توی اینترنت و فروم داریم گله و شکایت میکنیم ...
    چرا به اندازه 50 نفر جمع نمیشیم و دسته جمعی بریم داد و قال کنیم ...
    قدیمی ها میگن یه دست صدا نداره ولی چند تا دست ...
    با گزارش 5 هم هماهنگ میکنیم...

اونایی که الان اینترنتشون هم درسته ، پایه کار بشن چون ممکنه فردا روز همین بلا سر همونام بیاد ...

قرارمون کجا؟؟
    دوستان دست به دست هم بدیم...

4. 3 کاربر از abbasi.naft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با اینکه کلان هرچی خط داشتم از مخابرات خالی کردم ولی نمیدونم چرا وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشم و چشم میفته روی (ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی) و یاده 2020 میفتم

شما که مخابرات رو سه طلاقه کردی ولی هی بازم میای سراغش معلومه خودآزاری داری! اینم یکی از شاخه های سادیسمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دارم کلافه میشم.
    چرا فقط یه سری سایت خاص باز میشن و کلی دیگه تعطیلن و اصلا بالا نمیان!!!!
    هر چی آدم مردم آزاره رو خدا ... کنه.

داره خودمونی میشه farizn_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز ، تقصیر از خودمونه ...
    چرا فقط توی اینترنت و فروم داریم گله و شکایت میکنیم ...
    چرا به اندازه 50 نفر جمع نمیشیم و دسته جمعی بریم داد و قال کنیم ...
    قدیمی ها میگن یه دست صدا نداره ولی چند تا دست ...
    با گزارش 5 هم هماهنگ میکنیم...

اونایی که الان اینترنتشون هم درسته ، پایه کار بشن چون ممکنه فردا روز همین بلا سر همونام بیاد ...

قرارمون کجا؟؟
    دوستان دست به دست هم بدیم...
    دوستان من با این جواب موافق هستم یک دست صدا نداره اگر صدامون در بیاد به گوش مسئول بازرس برسه شاید فکری به حال اون دسته از عزیزانی بکنن که خط سرویس شون ایراد داره پیگیری نمیکنن
    من خودم از مرکز مطهری سرویس میگریم دوستان اگر کسی هست اعلام کنه سر جمع شیم یک پیگیری اساسی کنیم تا بفهمن ملت نمیشه اسکول کرد

8. 3 کاربر از farizn_dj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من با این جواب موافق هستم یک دست صدا نداره اگر صدامون در بیاد به گوش مسئول بازرس برسه شاید فکری به حال اون دسته از عزیزانی بکنن که خط سرویس شون ایراد داره پیگیری نمیکنن
    من خودم از مرکز مطهری سرویس میگریم دوستان اگر کسی هست اعلام کنه سر جمع شیم یک پیگیری اساسی کنیم تا بفهمن ملت نمیشه اسکول کرد
    منم موافقم، اگه كسي آشنا داره مي تونه گزارش 5 رو هم مطلع كنه با هم بريم كه عالي ميشه.
    آخه اين چه وضعيه 2 سال يا بيشتره كه همش ميايم اينجا غرغر مي كنيم، بعدشم هیچی به هیچی

10. 2 کاربر از Ali14 persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

اگر بخوان که می تونن اینکار را بکنند ولی کجاست کسی که دلش برای مردم بسوزه!

IBSng هم یک نرم افزار اپن سورس نیست (یک نسخه اولیه این نرم افزار مربوطه به سالیان قبل اپن سورس بوده و کلی مشکل داره که معمولا توسط شرکت ها استفاده نمیشه) و نسخه فعلی بسیار قدرتمند بوده و شاید بشه گفت بهترین اکانتینگ موجود است .

قیمت خرید همین IBSng سر به فلک میزاره اونم برای مشترکینی با این تعداد که مخابرات داره و این هزینه از جیب من و شما پرداخت شده فعلا و امیدوارم افرادی که قراره باهاش کار کنند دانشش رو بدست بیارن توی مخابرات!

12. 3 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من زنگ زدم گفتم که ریز کارکرد ساعتی منو نگاه کنید گفتن چنین چیزی نداریم

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

احتمال زیاد اونایی که طرح 2 مگ خریدن ولی سرعت شبانشون رو 1 مگه به خاطر اینه که به صورت پس پرداخت خریدن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دارم کلافه میشم.
    چرا فقط یه سری سایت خاص باز میشن و کلی دیگه تعطیلن و اصلا بالا نمیان!!!!
    هر چی آدم مردم آزاره رو خدا ... کنه.
    فکر نکنم مشکل از isp باشه چون برای دیگران چنین مشکلی نیست
    کدوم آدرسها برای شما مشکل داره؟
    برای اطمینان، با گوشی یا یک دستگاه دیگه هم به adslتون وصل بشید ببینید همون وبسایتها بازم مشکل داره
    اگر مشکلی نبود، معلومه باید تنظیمات ویندوز رو اصلاح کنید مثلا تغییر dns ip ، خالی کردن کردن کش dns با دستورات زیر در خط فرمان و سپس ریستارت. احتمالا باید درست بشه
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •