تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1547 از 4105 اولاول ... 547104714471497153715431544154515461547154815491550155115571597164720472547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,461 به 15,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام چنتا سوال داشتم
    اول اینکه آخرش این خدمت سربازی چند ماه شد!؟
    دویم اینکه من یک بار سال 88 دفترچه فرستادم حتی کد آموزشیم هم یک دراومد ولی کارشناسی قبول شدم از معافیت تحصیلی استفاده کردم سنوات تحصیلیم تموم شده بود که دوباره اقدام کردم تا تاریخ 92/6/30 فکر کنم بهم فرصت دادند الآن دوره کارشناسیم تموم شده فردا پس فردا میرم که دوباره دفترچه رو بفرستم این پروسه که گفتم فرقی به حال من میکنه آیا!؟ منظورم دوبار فرستادن دفترچه !؟ یا مثلا دوره خدمتم مثل سربازای سال 88 حساب بشه!؟
    سیوم اینکه میتونم از کارت ایثارگری پدرم واسه کسری کمک یگیرم!؟ چون 24 ماه تو جبهه بوده!؟
    سلام /سربازی در حال حاضر 21 ماه درحالت عادی می باشد
    شما اگه سال 88 حتی یک روز هم رفتید خدمت باید دوباره برید همونجا ولی اگه اعزام نشدید الان دوباره از اول دفترچه پست می کنید و دوباره برای شما کد میخوره و خدمت شما طبق قوانین زمان اعزام براتون حساب میشه که شما باید 21 ماه خدمت کنین البته اگه تغییر نکنه و قوانین سالهای قبل شامل شما نمی شود / شما برای کسری خدمت نمیتونید از ایثارگری و جبهه پدرتون استفاده کنید چون این قانون کسری لغو شده و اگر پدرتون 30 ماه سابقه جبهه داشت معاف میشدید ولی اگه حتی یک روز هم کمتر از 30 ماه باشه نه معاف میشید نه بهتون کسری میدن/ موفق باشید

2. 3 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

اقا من یه سوال داشتم این داستان تعویض کارت فقط مخصوص کارتهای معافیت هست یا ما که خدمت رفتیم و کارت پایان خدمت داریم هم باید بریم داستان چیه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا من یه سوال داشتم این داستان تعویض کارت فقط مخصوص کارتهای معافیت هست یا ما که خدمت رفتیم و کارت پایان خدمت داریم هم باید بریم داستان چیه ؟
    بله.باید تعویض کنید.میتونید با در دست داشتن مدارک شناستایی و کارت پایان خدمت قدیمی با مراجعه به پلیس 10+ اینکار رو انجام بدید.

5. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز تا جایی که من میدونم فقط کارت افرادی که کارت پایان خدمت آنها بعد از سال 85 صادر شده باید برای تعویض اقدام کنند و افرادی که قبل از 85 کارت گرفته اند فعلا لازم نیست تعویض کنند.

7. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

خر ما بچگی چلاق بود

یه سوال دیگه اینکه تو دوره ی خدمت گواهینامه بدرد میخوره؟ مال من ب1 هستش اگه برم ب2 هم بگیرم (واسه روندن ون) تفاوتی قائل میشن؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اگر دیپلم و زیرش باشی یه مقدار ممکنه به کارت بیاد
    البته بالاتر هم بستگی به جات به درد میخوره
    راننده شدن هم دردسرهای خودش رو داره بعضی اوقات هم خدمتی هات ساعت 2 تموم میشه تو باید تا ساعت 5-6 الاف باشی مسئولیت هم کم نداره

10. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام بعضی از دوستان گفتند که مناطق بد آب و هوا برای افراد بومی 20 ماه هست آیا این چیزی که گفته شده واقعاً صحت داره و برای دوستان اعمال شده و اینکه کسی ابلاغیه اون رو جایی سراغ نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض سوال درباره معافيت سربازي

بچه ها يه سوال خيلي خيلي مهم
    بچه ها نظرتون درباره معافيت پزشکي چيه؟ خوبه؟ ارزش داره؟
    معايبش چيه؟
    واسه استخدام شدن بعدا جايي گير نميدن؟
    شما باشين ميگيرين؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان دو تا سوال راجع به بسیج داشتم ، اولیش اینکه کسری بسیج فعال مثل سالهای قبل سالی 45 روزه یا شده سالی 30 روز؟ دومیش اینکه روزای خدمتم جز سابقه فعالیت بسیج حساب میشه یا نه؟ یعنی میشه بعد ماه 12 واسه کسری اقدام کرد تا بابت اون یه سالم کسری به ما تعلق بگیره؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان دو تا سوال راجع به بسیج داشتم ، اولیش اینکه کسری بسیج فعال مثل سالهای قبل سالی 45 روزه یا شده سالی 30 روز؟ دومیش اینکه روزای خدمتم جز سابقه فعالیت بسیج حساب میشه یا نه؟ یعنی میشه بعد ماه 1
    2 واسه کسری اقدام کرد تا بابت اون یه سالم کسری به ما تعلق بگیره؟!
    هرسال فقط 30 روز کسری داره و حداکثر کسری بسیج 6ماه هست( مثلا شما 6سال سابقه فعال + برگه سبز کفالت از آموزش را داشته باشین بازم 6ماه بهتون کسری میخوره و با فرض اینکه تو سپاه خدمت کنین 2ماه آموزشیتون + 4ماه آخر خدمتتون میپره)

دقیقا تاریخ اعزام به خدمت شما مصادف میشه با راکد شدن پرونده شما در بسیج ( چون میگن ایشون سرباز وظبفه هست و هیچ فعالیتی نمیتونه برای پایگاه ما بکنه البته این قانونه و حتی اگه تو شهر خودتونم خدمت کنین نمیتونن در دوران خدمت برای شما فعالی بزنن)
    یا حق

15. این کاربر از myreza_12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •