تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1547 از 1746 اولاول ... 5471047144714971537154315441545154615471548154915501551155715971647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,461 به 15,470 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

رفتم گشتم از پست های قدیمت یوزرت رو پیدا کردم Madmaster CG ...
    میخواستم باور کنم که این حرفایی که میزنی واقعیه یا نه فکر میکردم با دعا کردن الان دیاموندی چیزی هستی.....
    یعنی آیا واقعا خودت فکر میکنی همه چی با تلقین کردن و دعا کردن درست میشه ؟
    خیلــــــــــــــــــــــ ــــــــــی فکر احمقانه ای میکنی که فکر میکنی اگه روزی 1000 بار بگی مثلا من میبرم واقعا بتونی ببری .
    قبل گیم بشینی دو زانو دستا رو به سمت آسمان دراز کنی و دعا کنی بگی کمک ام کن من ببرم و تیم خوب واسم بیاد... عمرا همچین اتفاقی نمیافته ! مگه عنه ؟
    یا مثلا رو کاغذ بنویسی من میبرم من میبرم من میبرم و باور کنی حرفت رو... الان سوال من اینه پس چرا نمیبری پس
    آقا اینا همش خرافاته پولت رو ریختی تو چاه دیگه ازین کتابا نخر
    بجاش پولت رو بده به یه نفر ( من ) یعنی کسی که تو کاره بوست کردنه اکانته
    با دعا کردن و من میبرم نوشتن و تیم خوب و شانس این چیزا نمیتونین بیاین بالا یعنی شاید بتونین بیاین ولی یا همون سیزن یا سیزن بعد برمیگردین جایگاه اصلیتون اگه بازم شانس بیارین میرین بالا اگه نیارین تا وقتی که بازیتون رو بهتر نکنین نمیتونین بیاین بالا و دوباره به امید شانس بازی میکنین
    پس اگه نمیتونین برسین به دیویژن بالا تر باید روش بازیتون رو عوض کنید بهترین کاری هم که میتونین بکنین برین بازی پلیر های پرو رو نگاه کنید
    با دعا کردن نمیتونین پیشرفت کنین
    مثله اینه که مثلا یکی داره کتکتون میزنه بعد شما بجای اینکه از خودتون دفاع کنین وایستین نفرینش کنین ...
    هههههه
    تو چرا رفتی پست های قدیم من؟ من خودم تو همین پست های اخیر گفتم .
    شما اولا که یادت هستش من همش میومدم اسپام میکردم که صبا نت قطع شد یا فلان
    الان ببین سالی یکبار اونم برای خنده شاید بگم
    تازه شما اسم انتونی رابینز رو شنیدی؟ ایشون کسی هستند که تو دنیا در مورد موفقیت صحبت می کنند. تو کل جهان سمیناز میزارن و کلی ازش مشاوره میگیرن.حالا میدونی مدرک تحصیلی ایشون چیه؟ دیپلم
    یعنی چون ایشون دیپلم هستند حرفاش دیگه به درد نمی خوره؟

دوما. شما مثلا تو لول میای پول میدی که یکی برات بوست کنه
    حالا بگو ببینم؟ پس فردا مثلا می خوای پول بدی تا یک زن خوشگل به درد بخور گیرت بیاد؟ یا مثلا می خوای پول بدی بی ام و بخری؟ شما اولا با پول نمی تونی همه چیز رو بخری. ممکنه با پول یک بی ام و بخری و از نظر امنییت این ماشین خیلی امنیت خوبی داره. ولی ایا تو دنیا کسی با این ماشین تصادف نمی کنه و نمیمیره؟ بعنی پس پول اینجا هم به کارت نیومده. ولی یک دعا می تونه جونت رو حفظ کنه. فرض کن یک زن خوشگل هم بگیری. ولی این تضمین نمی کنه عشق رو هم بخری. اون برای پولت اومده جلو نه خودت
    شما می تونی مثلا یک خونه بزرگ بخری و با زن بچه زندگی کنی. ولی پول تضمین می کنه که بچت سلامت باشه؟ مثلا اگر بچت سرطلان بگیری. تو فکر کردی می تونی درمانش کنی با پول؟ حتما میگی میبرمش خارج و ... ولی اونجا هم تمی تونن درمانش کنن. همین زن دایی من وضعشون خوبه تو بالاشهر تهران هستند. خدا بیامرز همین چند وقت پیش مرد. یکمی بعدش خواهرش از سرطان مرد. تازه یکی از خواهرای دیگش هم بین این دنیا اون دنیاست
    خوب میبینی؟ پول تضمین نمی کنه که شما خوشبحت باشی. قبول دارم بی پولی بدبختی میاره. ولی پول هم خوشبختی برای شما نمیاره

همه چیز این دنیا که با پول حل نمیشه دوست من. همین سخنرانی های دکتر فرهنگ رو داشتم میدیدم. یک داستان خیلی جالب توش تعریف کرد

گفت یک خانمی میره پارک روی یک صندلی سفت میشینه. بعد نگاهش به یک تابلویی میفته که مثلا اقای فرهنگ در مورد موفقیت میخواد صحبت کنه. رایگان
    خوب این میگه من برم اونجا اقلا صندلی هاش سفت نیست. افتاب هم نیست. خنک تره
    میره اونجا و وقتی فرهنگ صحبت می کرده این میگفته این داره شر میگه
    بعد مادر همین خانم سرطان داشته و دکترها هم جوابش کردند.
    بعد این خانم میگه بزار صحبت های این دکتر فرهنگ رو ضبط کنم ببرم مادرم گوش کنه امید بگیره. مادرم که بیسواده شاید این حرفها خوشش بیاد بخنده. حرفاش خنده داره دکتر فرهنگ
    خلاصه هر جلسه میره ضبط می کنه میبره مادرش گوش می کنه
    جالبه که مادرش بعد از یک مدت میره دکتر و دکتر به مادرش میگه سرطان غیب شده. چی کار کردید؟
    بعد این خانمه خودش میاد به فرهنگ داستان رو میگه و میگه بگو کی قرار کلاس جدیدت شروع بشه که من بیام گوش کنم ببینم مادرم چی کار کرد خوب شد
    دکتر فرهنگ بهش میگه خوب برو همونا که ضبط کردی رو گوش کن. میگه اونهایی که ضبط می کردم مادرم که گوش می کرد نوار رو دوباره روش جدیدا رو ضبط می کردم

ببین دوست من. این صبحت از دعا و انرژی مثبت و این کتاب هایی که من گفتم. چیزهایی هستند که ملت موفق دنیا دارند انجام میدند و زندگیشون 180 درجه عوض شده
    و همین دعا و انرژی مثبت حتی از نظر علمی هم ثابت شده.

حالا شما این حرف ها رو قبول نداری نداشته باش. من بهترین پولی که تو زندگیم خرج کردم همین پولی بوده که بابت این کتاب ها و مستند راز و فرهنگ دادم. اگر همین کتاب ها رو نخونده بودم و راز رو ندیده بودم مطمئن هستم تا حالا 1000000 بار خودگشی کرده بودم. خواست خدا بود که این ها رو ببینم و زندگیم عوض بشه

حالا در مورد این تحقیق شما
    بنده خودم به سیلور 5 دموت شدم. و علت اینکه سیلور 5 هستم این هستش که مغز من این باور رو داره که همیشه اسمورف تو تیم دشمن هستش. همیشه هرچی نوب ترول هستش تو تیم من هستش.
    خوب نتیجه بازی هم معلومه میبازم. ولی دارم رو خودم کار می کنم و یکمی زمان میبره.
    حالا میگی پس دعا این حرفها چی شد؟
    اولا که گفتم. شما باید به این چیزا اعتفاد داشته باشی تا اتفاق بیفته
    دوما من خودم تازه شروع کردم این قضیه دعا کردن رو . جادو نیست. شما مطمئن باش من چند وقته دیگه گلد میشم. میام اینجا به همه هم میگم

تازه مثلا اگر من هم گلد نشم. دلیل نمیشه این دعا یا انرژی مثبت نیست. بابا ممکنه ایراد از منه. یا اینکه من باور ندارم فقط شعارش رو دادم. یا اینکه صلاح نبوده گلد بشم. و دلایل دیگه

خلاصه یک نگاهی به دور وردت بکن؟ همه ملت کشور ما انرژی منفی فکر منفی. دعا نمی کنند. دقیقا حرف های شما رو میزنن. .وضعشون رو ببین؟ صبح تا شب میدوند هیچی هم ندارند. مگه نمیگن تلاش کنید موفق مشیشد . کو ؟ این بد بختا که 12 ساعت کار می کنن یک خونه هم ندارن ختی.؟؟
    علتش برمیگیرده به طرز فکرشون و دلایل دیگه

که میگم اگر اهل کتاب نیسیتند که اشتباه می کنید. بیاید مستند راز و فرهنگ رو تماشا کنید. ببینید چقدر تو زندگی تا الان اشتباه می کردید
    یک روزه که نیست. من بنویسم به لطف خدا به زودی گلد میشم. ( وقتی مغزت باورش این هستش که نه این روش عمل نمی کنه خوب عمل هم نمی کنه ) شما باید اینقدر بنویسی. 1 ماه 10 ماه 1 سال تا این مغزت قبول کنه که این روش عمل می کنه
    بعد گلد که سحله شما چلنجر هم می تونی بشی.
    الان شما مثلا تو همین نت سرچ کن. داستان های قانون جذب
    جه ایرانی چه خارجی اومدن داستانشون رو گفتند که چه جوری زندگیشون تغیز کرده. تو این کتابها این همه داستان گفته
    از نظر علمی از نظر علم فیزیک کوانتوم از نظر روانشانسی تائید شده
    تو همین راز همه کسانی که میان صحبت می کنند دکتر یا پروفسور روانشناسی یا ماورالطبیعه یا فیزیک کوانتوم هستند
    یعنی شمایی که فکر نمی کنم لیسانس هم داشته باشی؟ اون لیسانس دانشگاه های ایران؟ از این اقایون بهتر میفهمی دوست من؟

ترولمون کردی یا جدی هستش؟ اگر جدی هستی من برات متاسفم. به خودت رحم کن. چون در آینده نزدیک بیچاره میشی.

دوستان قبلا گفتم بازم میگم. 20 سال 30 سال روش خودتون زندگی کردید به هیچ جا نرسیدید. نه تو بازی نه تو زندگی واقعی. بیاید این حرفهای من رو 3 4 ماه تست کنید. ببینید چه تغییر می کنه زندگیتون.

خود من مثلا 10 سال این چیزا رو فهمیدم. ولی علت اینکه به بعضی از خواسته هام رسیدم به بعضی ها نرسیدم علتش رو تازه فهمیدم. یعنی قبلا تو راز هم شنیده بودم ولی گوش نکرده بودم

1. حساسیت هستش. گفتم وقتی شما به ترول افک این قطعی اینترنت این چیزا مثلا حساسیت نشون میدید. طبق فیزیک کوانتوم بیشتر این چیزا ها و مثل این ها رو جذب می کنید.اگر به جای این فکر که همیشه ترول ها تو تیم هستند به این باورت برسید که همیشه بازی کن هار حرفه ای تو تیم من هستند. مطمئن باش حتی اگر نوب باشی تا خود چلنچر میری

من گفتم گلد که نزدیک باشه خیلی حول نکنی بگی نه بابا نمیشه.
    البته جمله تاکیدی باید چیزی باشه که شما هم ضمیر نا خود اگاه و نا خود اگاهت قبول کنه
    یعنی مثلا اگر جمله تاکیدی بگی مثلا من گلد هستم ( حالا برنز هستی )
    ضمیر نا خود اگاهت می که تو گلد هستی. تو گلد هستی. تو گلد هستی
    ضمیر خود اگاهت میکه نه من منطقی هستم. تو برونز هستی خودت رو گول نزن
    این دوتا با هم دعواشون میشه. معمولا توجه کن معمولا ضمیر ناخودآگاه میبره
    حالا چه کار کنیم که هم ضمیر نا خود آگاه و هم نا خودآکاه دعواشون نشه و با هم دوست باشن. اینطوری عملکرد مغز ضربدر 2 میشه

این رو بگو. منم خودم هم جدیدا دارم این رو میگم ( البته جملات تاکیدی رو تا رسیدن با خواستتون عوض نکنید )
    مثلا بگو به لطف به زودی گلد میشم و خدا رو شکر گزارم
    خوب ضمیر نا خود اگاهت که هرچی بگی قبول می کنه
    ضمیر خود اگاهت که منطقی هستش میگه اشکالی نداره تو قراره به زودی گلد بشی. خوب بشو به من چه.
    این طوری جفتشون قبول می کنند و عملکرد مغزت ضربدر 2 میشه. یعنی زودتر به خواستت میرسی

اینهایی که دارم میگم همه از نظر روانشانسی و علمی هستشا؟
    دکتر فرهنگ
    مدرس مهارتهای زندگی با بیش از 11 هزار ساعت سخنرانی در سراسر جهان
    لیسانس روانشناسی
    فوق لیسانس علوم اجتماعی
    فوق لیسانس پژوهشگری
    دکترای روانشناسی از دانشگاه ییل آمریکا

حالا اگر تو مدرکی و علمی که داری از این اقا و کسانی که اون کتاب ها رو نوشتند یا کسانی که تو مستند راز صحبت می کنند و 10000000 نفر دیگه تو دنیا که در این مورد صحبت می کنند بیشتر هستش. بگو ما هم استفاده کنیم.

شما دوست من اگر این غرورت رو کناز نزاری ضربه می خوریا. اصلا بیا اینجا بر علیه من یا حرف های من بگو ولی خواهشا برو اون کتابها و مستند و سخنرانی ها دکتر فرهنگ رو ببین . حتی اگر قبول هم کردی. بازم بیا اینجا با من مخالفت کن دلت خنک شه. ولی به فکر زندگیت باش.
    خودتون میدونید دوستان.من کلی مثال زدم. کلی حرف زدم که شما زندگیتون رو تغییز بدید. حالا اگر قرار به حرفه این ترول گوش بدید. پس من بیخودی این همه وقت گزاشتم

بازم میگم من تازه فهمیدم مثل این آخوندا که میگن مثلا فلان دعا رو بکنید بعد خودشون نمی کنند فقط علمش رو دارند. مثل اونها بودم. یعنی به همه راهنمایی میدادم خودم عمل نمی کردم. خودم تازه شروع کردم به عملش و حساسیت و ناراحتی نشون ندادند. مطمئنم همین امسال انشالا به بقیه خواسته هام میرسم. امیدوارم شما هم برسید.
    تسلیم نشید . اگر قرار باشه تو یک بازی چسکی تسلیم بشید. پس فردا تو زندگی فاتحه تون خوندس.
    موفق باشید
    Last edited by kamron_devil; 08-04-2015 at 15:19.

2. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

می خوام این رو یزنم برای Riot
    ببینید چطوره :
    The Weak Points Of League Of Legends Ranked System and How To Improve Them
    Most of players that is playing League Of Legends Believe that the ranked system needs improvment , and it is natural because almost any created system needs feedback to be improved. I don't want to talk about champions and want to talk about weak points that concerned specially to ranked system.
    First of all I want to talk about ..... matches at the beginning of season or at the beginning of ranked play. Any one that played ranked knows that 10 matches can not identify how much you are good. I had experienced 7-8 (and more) losses' or 7-8 (and more) wins in a row , then how .... match's can find that am i pro or not? It is also dependant to teams that you are playing in ranked and how much pro u are and how to communicate with them. For example a ranked team made from several gold/plat players may lose to team made from 5 silver players that work together because it is team based game.
    Another weak point is the point that you lose your place at the start of the season. I know that there maybe faults , like .... system that caused players to rank up more while they are not good , but why not to solve the problem instead of erasing it? For example I did near 200 Ranked games at season 3 to reach the silver and lost my place to bronze at the start of the season.
    How To Solve The Problems :
    I have some suggestion that I believe they will improve the game ranked system a lot and help people have better gaming experience.
    · The .... matches must be removed from the game and ranked position must be earned by improved ranking system.
    · We need a new teambuilder for ranked games that will decrease the chance of having trolls and also will make teams more orchestrate.I will fully describe that below.
    · Some times we have Afkers/Leavers in game that can make game ruined, in this case Riot must not decrease the ranked score of the players that have leaver in their team
    · We must have an option for people that see the team is going wrong in champion select menu to leave game selection panel without score penalty. To limit that and prevent people from doing that again and again we can have a maximum number like what we have in Aram "reroll" option that will be increased every game done.
    · To encourage people to have better behavior in game, we can have an option that people with good behavior in only ranked games have more score on wins and people with bad behavior have more score loss on lose's. other player in teams can vote and the votes in limited games before will effect that.
    New Ranked Team Builder :
    The main problem of the current ranked matchmaking system is that people with different thinking and gameplay style. Sometimes we see people arguing about "Mid or troll"! , yes ! some people have special role that they know how to play it well ,but we throw people with same choice to a game that forces them to play another role and this make them nervous, while the other team can have better team.
    To solve the problem , game needs a new team builder with these features:
    · At the first screen the player chooses the role that he can play, if he choose several roles , he can find matches faster, and if he choose certain role , he must wait more to find suitable game. He must have option to change chosen roles while finding the game without restarting team builder.
    · System finds people with complementary roles and suitable elo.
    · players can change their roles in champion select screen every time they want and can change their chosen champions after selecting them.
    · Having problem finding tanks! to solve this problem we can have an option in teambuilder's first screen that player can choose that they can play tank or not. If one or all of the players that chosen this option don't choose a suitable tank , they will have behavior penalty (as described above) .
    · We can have something like the last item described about choosing troll champions in lanes.
    Role/Champion Ranked Elo:
    Some commoners may prefer some special champions/roles in the game. We can have a ranked elo for them. for example some one may player supports very well , while he can not play ADC as good as support. So he can have a good elo as supported (that can effect matchmaking) and low elo as ADC.

4. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    در مورد بهتر شدن بازی خوب حرفی ندارم
    من سیزن 3 شروع کردم و همون موقع با این که از وسط سیزن رد شده بود حدود 300 تا رنک رفتم و بعد 200 تا سیلور شدم.اون هم وقتی که ترقوه ام شکسته بود و 30% توانم از بین رفته بود.
    اوایل Top میرفتم ، اما اجازه نمی دادند برم Top ، مجبور شدم برم Sup ، انصافا هم خوب می رفتم ، Nami بر می داشتم و خوب CC می گرفتم، ولی نمی تونستم کری کنم ، وین ریتم به زور بالای 50 می رفت ، تا این که زدم تو کار Fiddle ، اصلا همون اولای بازی چند تاSilenct می نداختم ADC و Sup حریف نزدیک مرگ می شدند ، با این که تازه کار بودم ، اما همون اوایل 7 تا بازی باهاش پشت سرم هم بردم و آخر فصل Winrate ام شد 70 و خورده ای ، تا این که Fiddle رو نرف کردند و مجبور شدم بزنم تو کار یک چمپ Aggressive ، با تانک بازی کردم جواب نداد ، اما انصافا با Morgana عجیب بازی می کردم ، همین الآن هم باهاش عالی می رم ، حتی بازی MasterTier رو spectate کردم ، دیدم ازش کم ندارم ، حتی باهاش تانک هم می رم (تا بهتر Ult بکنم) و جواب می ده ، اما امان از شانس بد.
    البته Top هم وقتی با Singed قسمت می شه می رم ، این احمقای برنز نمی فهمند نباید روی Q سینجد راه برن ، Counter کردن هم بلد نیستند ، lane رو می برم ، اما خوب کم قسمت میشه برم Top و عجیب از Counter می ترسم ، چون سینجد اگر Counter بشه و روش CC بگذارند زیاد کاری نمی تونه بکنه.
    jungle هم گهگاه میرم ، با Sejuani یا nautilus ِ یا Warwick ، بقیه رو هم دارم اما اینا بهتر جواب داده و تجربه دارم ، اما خوب gank کردنم خوب نیست.
    mid هم با fiddle بدک نیستم ، اما خوب تجربم توی last hit کمه و با این که lane خوب می رم توی بازی خوب نمی رم نمی دونم چرا
    ADC هم مشکل last hit دارم و هنوز ترس دارم از Gank شدن.

6. 2 کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    در مورد بهتر شدن بازی خوب حرفی ندارم
    من سیزن 3 شروع کردم و همون موقع با این که از وسط سیزن رد شده بود حدود 300 تا رنک رفتم و بعد 200 تا سیلور شدم.اون هم وقتی که ترقوه ام شکسته بود و 30% توانم از بین رفته بود.
    اوایل Top میرفتم ، اما اجازه نمی دادند برم Top ، مجبور شدم برم Sup ، انصافا هم خوب می رفتم ، Nami بر می داشتم و خوب CC می گرفتم، ولی نمی تونستم کری کنم ، وین ریتم به زور بالای 50 می رفت ، تا این که زدم تو کار Fiddle ، اصلا همون اولای بازی چند تاSilenct می نداختم ADC و Sup حریف نزدیک مرگ می شدند ، با این که تازه کار بودم ، اما همون اوایل 7 تا بازی باهاش پشت سرم هم بردم و آخر فصل Winrate ام شد 70 و خورده ای ، تا این که Fiddle رو نرف کردند و مجبور شدم بزنم تو کار یک چمپ Aggressive ، با تانک بازی کردم جواب نداد ، اما انصافا با Morgana عجیب بازی می کردم ، همین الآن هم باهاش عالی می رم ، حتی بازی MasterTier رو spectate کردم ، دیدم ازش کم ندارم ، حتی باهاش تانک هم می رم (تا بهتر Ult بکنم) و جواب می ده ، اما امان از شانس بد.
    البته Top هم وقتی با Singed قسمت می شه می رم ، این احمقای برنز نمی فهمند نباید روی Q سینجد راه برن ، Counter کردن هم بلد نیستند ، lane رو می برم ، اما خوب کم قسمت میشه برم Top و عجیب از Counter می ترسم ، چون سینجد اگر Counter بشه و روش CC بگذارند زیاد کاری نمی تونه بکنه.
    jungle هم گهگاه میرم ، با Sejuani یا nautilus ِ یا Warwick ، بقیه رو هم دارم اما اینا بهتر جواب داده و تجربه دارم ، اما خوب gank کردنم خوب نیست.
    mid هم با fiddle بدک نیستم ، اما خوب تجربم توی last hit کمه و با این که lane خوب می رم توی بازی خوب نمی رم نمی دونم چرا
    ADC هم مشکل last hit دارم و هنوز ترس دارم از Gank شدن.
    دوست من الان توقع داری چی کار کنه؟
    من خیلی آدم مثبت اندیشی هستم ولی ریوت اصلا اصلا به رنک پایینی ها اهمیت نمیده
    فقط به فروش اسکین و برگزاری مسابقات رنک بالایی ها اهمیت میده
    شما چند تا انتخاب داری
    1. بیای ایو وست اکانت بسازی
    2. روش هایی که گفتم و کارهایی که گفتم رو 100% انجام بدی. همه چیز مفتی که نیست. باید یکمی وقت بزاری بخونی ببینی پول خرج کنی
    3.همین رنک بمونی و هی قر بزنی یا نامه به ریوت بزنی
    4.اسمورف پیدا کنی برات کرری کنه

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوست من الان توقع داری چی کار کنه؟
    من خیلی آدم مثبت اندیشی هستم ولی ریوت اصلا اصلا به رنک پایینی ها اهمیت نمیده
    فقط به فروش اسکین و برگزاری مسابقات رنک بالایی ها اهمیت میده
    شما چند تا انتخاب داری
    1. بیای ایو وست اکانت بسازی
    2. روش هایی که گفتم و کارهایی که گفتم رو 100% انجام بدی. همه چیز مفتی که نیست. باید یکمی وقت بزاری بخونی ببینی پول خرج کنی
    3.همین رنک بمونی و هی قر بزنی یا نامه به ریوت بزنی
    4.اسمورف پیدا کنی برات کرری کنه
    اینو خیلی موافقم 1. بیای ایو وست اکانت بسازی
    اصلا رنک بالا رفتن تو eune فقط به شانسه

9. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان
    من حتی اگر پولدار هم بشم که به زودی میشم انشالا
    زورم میاد پول بابت اسکین بدم

از دیروز تصمیم گرفتم تو بازی
    به تمم بگم اگر کسی ار پی اضافه داره اسکین جنیکس جدیده رو برام گیفت کنه یا چند تا اسکین دیگه
    تو 4 5 بازی این رو گفتم فکر کنم. امروز گفتم. بعد با جینکس خوب بازی کردم و بردم
    ( البته این دو روز گفتم به لطف خدا به زودی یک نفر اسکین هایی رو که دوست دارم برام میفرسته )

خلاصه
    امروز رفتم تو بازی و همین حرفها رو زدم

بعد یک لئنا ( که ساپورتم بود ) گفت من 10کیلو ار پی دارم
    میخواستم بگم فخر میفروشی
    هم انگیلیسیش رو بلد نبودم و هم جت بن بودم
    خلاصه بازی رو کرری کردم بردیم
    بعد از بازی با لئنا گفتم where is my skin leona
    دیدم اسکین جدیده جینکس رو برام گیفت کرد
    =))

خدایا خیلی نوکرم
    الان اونجام عروسیه
    حالا شاید شما بگید با یک اسکین چقدر ذوق کرده. ولی بحث این هستش که این جملات تاکیدی کار می کنه و بیشتر به من انرژی میده تا چیزهای بزرگتر و بهتر تو زندگیم داشته باشم.
    حالا من میگم بیاید جمله بگید کتاب بخونید این اقا میگه پول ریختی تو چاه

یکدفعه دیدم یک جیزی داره میاد گفتم بابا بازی نرماله رنک رفتیم بالا؟
    Last edited by kamron_devil; 09-04-2015 at 16:25.

11. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

آقا باشه ، میرم Eu west ، فقط ترنسفرش چند میشه اگر نخوام همین جوری برم؟
    بعدم نگفتین متن انگلیسی که نوشتم برای Riot چطوره؟
    Last edited by lordthunder; 09-04-2015 at 18:07.

13. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اقا یک چیزی میگم خدایی باورتون نمیشه
    امروز اون بنده خدا که اسکین جینکس رو فرستاد

رفتم 2 3 بازی دیگه نرمال بازی کردم
    بعد یک فیر تو تیم ما بود. بهش گفتم به اون طرفی ها بگو اگر کسی به خدا اعتقاد داره و ار پی اضافی داره اسکین سند استورم رو بفرسته. فیزه گفت این همچین حرفی میزنه و فیزه گفت به اون هم اسکین سکرت زین رو بده

بعد یارو نوتالوس گفت من اعتقاد دارم
    بعد بعد از بازی که باختیم. بهش گفتم گیفت می اسکین کاتارینا و ... خلاصه افک بود. رفتم این حاشیه بی نمک رو دیدم. بعد برگشتم دیدم اسکین کاتارینا سند استورم رو برام گیفت کرده
    یارو این رو هم گفت
    [9:51] : i cant gift your freind cause he has to be playing the champion at the time
    فکر کنم منظورش این بود که یارو فیزه زین بازی نمی کرد. نمی دونم منظورش دقیقا چی بود. یا شاید چیزی دیگه بوده.
    تو یک روز 2 تا اسکین مجانی گرفتم. خدا وکیلی دروغ نمی گم

فقط گفتم به لطف خدا امروز یک نفر چند تا از اسکین هایی که دوست دارم رو برام میفرسته. یک چیزی تو همین مایه ها. هی تکرار می کردم تو بازی.
    Last edited by kamron_devil; 09-04-2015 at 21:02.

15. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

لطفا یکی راهنمایی کنه چجوری از برنز نجات پیدا کنم،
    یک بازی در میون ،Troll یا Afk داریم هر کاری میکنم در جا میزنم
    سرور Eune

یه نمونش:

17. 4 کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

لطفا یکی راهنمایی کنه چجوری از برنز نجات پیدا کنم،
    یک بازی در میون ،Troll یا Afk داریم هر کاری میکنم در جا میزنم
    سرور Eune

یه نمونش:
    همین مشکل رو دوستمون لردهانتر هم دارند
    بنده تو 5 6 صفحه قبل گفتم چی کار کنند. شما انشالا اجرا کن نتیجش رو میبینی

19. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •