تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1547 از 2365 اولاول ... 54710471447149715371543154415451546154715481549155015511557159716472047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,461 به 15,470 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان به ویژه اقا حمید که واقعا دارن زحمت میکشند.
    دوستان با بودجه 600 بهترین هدیونیت که میشه خرید چی هست که کیفیت خوبی داشته باشه . و یه چند سال کار کنه
    گزینه هایی که پیدا کردم
    KDC-U7056BT
    KDC-X8019BT
    کدوم یک از اینا بهتره و اگه گزینه دیگه ای هست لطفا معرفی کنید
    تشکر .
    سلام و ممنونم از محبت شما.
    8019 دیگه تولید نمیشه و کمیاب شده. قیمتش حدود 700 تومن هست.من 7056 رو کاملا پیشنهاد میکنم.جایگزین 8019 شده و از نظر کیفیت صدا و امکانات کامل هست و از 8019 چیزی کم نداره.
    سلام . اقا حرفتو در مورد کامپوننت گوش نکردم پشیمونم .فقط واسه این ک طلق روکش باند718exخوشگل بود البته ب نطر من و پشت 206 نمای خوبی داشت واسه همین خریدم . بیس خیلی زیاد شده .یعنی 40-45 ب بالا فقط بیس میشنوی مگه اینک صندلی عقب نشسته باشی و ی خورده صدارو شفاف تر بگیری .میشه ی چیزی معرفی کنی ک فقط صدا بده ؟ممنون
    دیدی کسری جان.عرض کرده بودم خدمتتون.
    گلم نمیخوام از خودم تعریف کنم،من تجربه چندین ساله ام رو دارم دراختیارتون قرار میدم.چون خودم همه این راه ها رو رفتم.
    حالا اشکالی نداره. تجربه کردن همیشه هزینه خودش رو داره.
    باید 718 رو رد کنی و کامپوننت بگیری.تا تفکیک صدا داخل ماشین بالا بره. رنج فرکانسی کامل بشه.
    ضمنا میتونید از دکمه "جواب بصورت نقل قول" برای پاسخ دادن استفاده نمائید.
    دوستان سيستم براي ال 90 تا حدود 1.5 تا 1.6 ميليون چي پيشنهاد ميدهند ساب ووفر نميخوام، باند يا کامپ ها رو هم ميخوام بدون برشکاري طاقچه يا درها ميخوام نصب کنم نهايت با استفاده از رينگ آماده يا چوبي دست ساز، کيفيت خوب صدا و ميد بيس نسبتا قوي مورد انتظارمه بيشتر هم موسيقي ايراني پاپ اونور آبي گوش ميدم. خودم نظرم رو يک جفت باند گرد و يک جفت کامپ هست اما برند و اينکه کدوم جلو و کدوم عقب نصب بشن به نتيجه نرسيدم
    رو درهای جلو که راحت کامپوننت سایز 16 نصب میشه.منتها برای عقب مجبور به استفاده از اسپیکر 9*6 هستیم چون اگر کامپوننت نصب کنید حجم بیس کاهش می یابد.اگر خیلی اهل بیس نیستی که میتونید دو جفت کامپوننت نصب کنید با یه آمپلیفایر 4 کانال.
    الان برند های خوب بازار گلیدن و هلیکس هستند.بقیه در پله های پائینتر قرار میگیرند.
    گلیدن هنوز پارت جدیدش وارد نشده و خیلها منتظرش هستند.ولی هلیکس هست.البته اونم کامل نیست گفتند برج 6 بار جدیدشون میاد.
    در استیج عقب میتونید کاری که بنده کردم رو انجام بدید.من یه تخته MDF رو قالب اون فضای گود برش زدم و اسپیکرهام رو روی اون نصب کردم و مگنت اون رفت داخل سوراخ اسپیکر فابریک.پست شماره 4 این تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هر اسپیکری میشه نصب کرد بدون دستکاری تو سینی عثب.

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حالا پرونده ی قضایی تشکیل میدیم همه چی مشخص میشه دیگه........چرا جوش میزنین چرا استرس گرفته تورو

دوستان باند co 609 واقعا جزء بهترین های بازاره........فقط سعی کنین حضوری ازجایی تهیه کنین تا سرتون کلاه نره مجبور باشین دنبال دادگستری و شکایت بیفتین

Sent from my iPhone 5 using tapatalk
    سلام
    دوست عزیز متاسفانه پستهای شما با موضوع تاپیک ارتباطی ندارندبنده از شما سوال کردم اما پاسخ روشنی ندادید.
    این به عنوان یک تذکر هست خدمت شما کاربر گرامی.
    از این به بعد با اینگونه حاشیه سازیها و پستهای غیر مرتبط برخورد شده و کلیه پستها پاک خواهند شد.

4. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;8291987
    مخلصم وحید جان.خوبی شما؟
    تو این رنج باید MX12 بگیری. با باکس فابریکش هست بدون باکس هم هست(البته فعلا که نیامده کلا عرض میکنم).قبلا فکر کنم حدود 400 و خورده ای بود.از اون بهتر RS12 هست.400 وات RMS اگر از آمپاهی خودش بگیری که خب خیلی بهتره ولی بحث هزینه هم هست.
    در غیر اینصورت میتونی یه 5602 پایونیر رو بریج کنی بدی بهشون.
    در مورد اینکه پورت بیاد داخل اطاق احتمالا از روی طاقچه منظورتون هست درسته؟بله میشه این کار رو کرد ولی به نظر من لازم نیست.اگر باکس پورتد باشه حجم بیس خوبی داره و کفایت میکنه.ماشینتون چی بود؟[/QUOTE]
    خییلی آقایی حمید جان
    ماشین که ۱۳۱ آمپم میخوام از گلیدن باشه دیگه نمیخوام مثل کواکم شه که کم بیاره
    این rs12 قیمتش چنده؟ با آمپ چقدی در میاد؟ ام اکس ۱۲ چی با باکس اورجینال و آمپ
    یه رحمته واس ما این آقا حمید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

رو درهای جلو که راحت کامپوننت سایز 16 نصب میشه.منتها برای عقب مجبور به استفاده از اسپیکر 9*6 هستیم چون اگر کامپوننت نصب کنید حجم بیس کاهش می یابد.اگر خیلی اهل بیس نیستی که میتونید دو جفت کامپوننت نصب کنید با یه آمپلیفایر 4 کانال.
    الان برند های خوب بازار گلیدن و هلیکس هستند.بقیه در پله های پائینتر قرار میگیرند.
    گلیدن هنوز پارت جدیدش وارد نشده و خیلها منتظرش هستند.ولی هلیکس هست.البته اونم کامل نیست گفتند برج 6 بار جدیدشون میاد.
    در استیج عقب میتونید کاری که بنده کردم رو انجام بدید.من یه تخته MDF رو قالب اون فضای گود برش زدم و اسپیکرهام رو روی اون نصب کردم و مگنت اون رفت داخل سوراخ اسپیکر فابریک.پست شماره 4 این تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون آقا حميد ايده MDF خوبه اميدوارم موکت قسمت عقب خيلي بد فرم قرار نگيره؟؟ MDFچند ميل بايد بگيرم که يک 609 يا E69c اسپريت هليکس توش جا بشه؟ خارها موکت جا ميره بعد اين کار؟
    در مورد پخش و امپلي فاير(بر اساس هليکس و گليدن) هم راهنمايي کنيد ممنون ميشيم
    Last edited by reza77; 09-07-2014 at 00:52.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

یه چی دیگه من میتونم یه آمپ قوی از گلیدن بگیرم ۴کانال ساب و کواکو بش وصل کنم؟
    قیمتش چنده اونوقت با مدلش
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

این قیمت با باکس اورجینال زیاده فکر کنم نه؟

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

سلام و ممنونم از محبت شما.
    8019 دیگه تولید نمیشه و کمیاب شده. قیمتش حدود 700 تومن هست.من 7056 رو کاملا پیشنهاد میکنم.جایگزین 8019 شده و از نظر کیفیت صدا و امکانات کامل هست و از 8019 چیزی کم نداره.

دیدی کسری جان.عرض کرده بودم خدمتتون.
    گلم نمیخوام از خودم تعریف کنم،من تجربه چندین ساله ام رو دارم دراختیارتون قرار میدم.چون خودم همه این راه ها رو رفتم.
    حالا اشکالی نداره. تجربه کردن همیشه هزینه خودش رو داره.
    باید 718 رو رد کنی و کامپوننت بگیری.تا تفکیک صدا داخل ماشین بالا بره. رنج فرکانسی کامل بشه.
    ضمنا میتونید از دکمه "جواب بصورت نقل قول" برای پاسخ دادن استفاده نمائید.

پشیمونم دادا . پشیمووون از این ک حرفتو گوش نکردم . یارو دیروز باندو بسته . امروز گفتم خودت چند میخری .دیده زیاد باهاش کار نکردم میگه الان نصف قیمته . گفتم بابا انصافم خوب چیزه .میخوام اگه بشه ی امپلی 2 کاناله بگیرم با کامپوننت هلیکس ک گفتید .ی خازن هم میگیرم .دل رو زدم به دریا هرچی میخواد بشه بشه

10. این کاربر از kasra k2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

پشیمونم دادا . پشیمووون از این ک حرفتو گوش نکردم . یارو دیروز باندو بسته . امروز گفتم خودت چند میخری .دیده زیاد باهاش کار نکردم میگه الان نصف قیمته . گفتم بابا انصافم خوب چیزه .میخوام اگه بشه ی امپلی 2 کاناله بگیرم با کامپوننت هلیکس ک گفتید .ی خازن هم میگیرم .دل رو زدم به دریا هرچی میخواد بشه بشه
    ولی ی کار دیگه میتونم بکنم . اینک ی باند خوب بهم بگی ک هم تفکیک صداش خوب باشه هم بیسش خوب باشه . قیمتش مهم نیست 500.600.700.فقط عالی تر از عالی باشه . منک اب از سرم گذشته چه 1 وجب چه 100 وجب . ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم یه پخش با خروجی خوب و قیمت مناسب و یک آمپ مونو و یک ساب برام معرفی کنید مرسی...
    [QUOTE=hamidR15;8292474]سلام
    میزان بودجتون چقدره؟

اگه امکانش هست چندتا پخش خوب با قیمت معرفی کنید ببینیم کیفیتشون چقدر فرق داره... آمپ و ساب هم نمیخوام بهترین باشن در حد خوب هم برام کافیه. مرسی.

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام آقا حمید خسته نباشید ، به نظرت میشه از یه آمپ 2 کانال برای یه جفت کواک و همزمان به صورت بریج از همون آمپ خروجی برای ساب گرفت ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •