من که شخصا جوری شدم که وب گردیم در روز 1 گیگ شده! بدون هیچگونه دانلود خاصی! و بدون نامحدود هم نمی تونم!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که شخصا جوری شدم که وب گردیم در روز 1 گیگ شده! بدون هیچگونه دانلود خاصی! و بدون نامحدود هم نمی تونم!
من به همین اینترنت 128نامحدود اندیشه راضی هستم فقط خدا کنه نخوان مثل بعضی از شرکت ها مثل sskاینترنت نامحدود حذف کنن که اینترنت محدود اصلن به کارم نمیاد![]()
چطوری فقط از وبگردی روزی 1گیگ مصرف میکنی شاید از این فیلمها که بعضی از سایتا میزارن باید لود بشه زمانش هم زیاده استفاده میکنی اینقد مصرف وبگردیت در روز بالاست
من قبلن ssk اینترنت محدود 256 با حجم 5گیگ داشتم از aolاستفاده میکردم میرفتم واسه youtubeکلیپهای مربوط به ماشین بگیرم سر هر کلیپی که لود میشد یک عالمه از شارژم میرفت
1 گیگ هم نه، تقریبا 600-700 مگ میشه، متغیره
اما خب دقیق نمی دونم چرا اینقدر زیاد میشه!
البته آنتی ویروسمم آپدیت هست، از بابت تروجان و اینا مطمئنم
راستی یه مدتیه این netWorx برا من عدد های علمی تخیلی نشون میده! نمی دونمم چرا!؟ باید چیکارش کنم!؟
-
همین نیم ساعت پیش ریستش کردم، مصرف نیم ساعت پیش تا الان رو 653 GB زده!
چندین بار هم پاکش کردم باز درست نشد!
Last edited by Architect-Boy; 22-04-2013 at 02:03.
من یه مدت فری گیت استفاده میکردم..اینجوری شده بود...زود به زود حجم تموم میکردم..
واسه شما چرا اتصال اینترنت رو نزده ؟؟ جلوی اتصال نوشته NONE !!! چرا ؟؟
بقل ساعت رو آیکون برنامه کلیک راست کن و گزینه setting رو بزن
تو پنجره جدید تو همون صفحه اول یعنی تب main
پایین صفحه قسمت Monitored interfaced
رو نوار منویی شکل چی نوشته ؟؟
اون گزینه باید روی All Ethernet Connection باشه (( البته با انتخاب بقیه گزینه ها نرم افزار همه رو نشون میده ))
اگه بزاری رو All Ethernet Connection فقط اتصال adsl رو نشون میده
ببین رو این گزینه هست یا نه !!
شما از وایرلس استفاده می کنید یا غیروایرلس و از کابل اترنت (کابل شبکه)؟ در هر صورت احتمالاً گزینه همه ی ارتباطات رو کلیک کردید یعنی هر نوع ارتباطی که با مودم باشه نرم افزار تبادل داده ای رو داره ثبت می کنه.
Dial up Connection مربوط به استفاده از وی* پی * ان یا اینترنت dial up و ... هست. اگر از این موارد استفاده ای نشه مقدار استفاده رو 0 می زنه.
من از Adsl استفاده میکنم و از وی* پی * ان هم استفاده نمیکنم
ولی از روزی که نرم افزار رو نصب کردم این مقدار دقیقا با مقدار زمان کانکت شدن من هماهنگ شده
تو تنظیمات هم تو قسمت ارتباطات فقط گزینه Ethernet رو گذاشتم
![]()
آها، متوجه شدم. احتمالاً شما دارید از حالت bridge در مودمتون استفاده می کنید. که در واقع کانکشن داره و نرم افزار اونو مثل یه ارتباط تلفنی یا دایال آپ می دونه. درسته؟
آره من از کانکشن استفاده میکنم
شما تو مودم یوزر دادی و خودش اتوماتیک کانکت میکنه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)