مبارک باشه
این دوربین فقط رنگ آبی داره ؟؟
تنظیمات عکسش دستی هست یا توی منو ی دوربین هست ؟؟
مبارک باشه
این دوربین فقط رنگ آبی داره ؟؟
تنظیمات عکسش دستی هست یا توی منو ی دوربین هست ؟؟
ممنون
چندتا رنگ داره آبی مشکی قرمز نقره ای و صورتی
صفحه لمسی هست و تنظیمات اکثرا توی منوی دوربین هستند
مبارکت باشه دوست خوبم.
شاید فیلمبرداریش با یه فرمت 24p و منویی برای تغییرش تعبیه نشده.البته فیلمبرداری سینمایی بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره و بعیده که دوربینی با سایز حسگر کامپکت بتونه در این سطح فیلمبرداری کنه.![]()
امیر جان راحت تر بگم اگه کیفیت و جزییات عکس برات مهمتره g1x (اولویت با سایز حسگره)
ولی اگه در کنار خروجی خوب جمع و جور بودنش هم برات مهمه g15/16 هر چند که در حد g1x خروجی نمیده ولی در رده ی خودش بهترینه.
بله سری ixus سری مبتدی محسوب میشه برای کاربرانی که می خوان لحظاتشون رو بدون انجام تنظیمات خاصی ثبت کنند .
سری PowerShot امکان تنظیمات بیشتری فراهم کرده و گاهی در بعضی از مدلها خروجی بهتر و تمیز تری داشتند ولی نمیشه عمومیت داد.
من بعد از تحقیق زیاد میخوام SX270 HS بگیرم .
آیا این مدل هم مثل sx 280 مشکل باتری داره یا نه ؟؟
توی این رنج قیمت مدل بهتری داریم ؟؟
خیلی ممنون
اونطور که پیدا کردم توی حالت full hd به صورت 24 فریم فیلمبرداری میکنه که فکر کنم همون 24p میشه
فقط یه سوالی دارم چطور میشه کاری کرد که مثلا الان که از یه نفر فیلمبرداری میکنم یا عکس میگیرم اون به صورت واضح دیده بشه و اطرافش به صورت محو دیده بشه؟
اگه زوم بالای دوربین براتون در اولویت نیست سری s بهترهs110/120 ,اگه بودجتونبرسه سری g از s هم بهتره.
موقع فیلمبرداری دکمه ی شاتر رو نه در حدی که عکس بگیره تا نیمه فشار دهید و کمی نگه دارید تا روی تصویر دلخواهتون فوکوس کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)