هادی جان من فکر میکنم نباید به خاطر ترس از حاشیه بی خیال عنایتی بشیم
از طرفی روی نیمکت ما قلعه نویی نشسته که خیلی خوب بلده اینجور حاشیه ها را جمع کنه.
هادی جان من فکر میکنم نباید به خاطر ترس از حاشیه بی خیال عنایتی بشیم
از طرفی روی نیمکت ما قلعه نویی نشسته که خیلی خوب بلده اینجور حاشیه ها را جمع کنه.
علیزاده و عباسفر که نیمکت نشینی هم براشون افتخاره
می مونه یک سیاوش،فرهادو ارش در واقع اینها تنها مهاجمان درست و حسابی ما هستند برای تیمی که به اسیا میره 3 تا مهاجم کافی هست؟
الان که فرهاد در مرکز زمین بازی گرفته میشه و سیاوش هم می تونه در پشت مهاجمان بازی کنه و اتفاقا در چند بازی خیلی خوب از پس اینکار بر اومده اون جلو هم رضا و ارش را می زاریم
من مطمئنم استقلال حتی اگه عنایتی را بخره بازهم میره یک هافبک تو مایه های سیاوش و جان واریو که تهاجمی باشه میگیره.
در مورد اذری جایی ندیدم که حرفی زده باشه اما اگه به یاد داشته باشید قلعه نویی چند هفته پیش اومد روی خط برنامه 90 و گفت نباید بازی ذوب اهن و داماش لغو میشد و می گفت اینجا حقه پرسپولیس را خوردند!
فکر میکنم اذری جوابی به اون حرفه قلعه نویی داده باشه.
تیمی که تو سه تا جام بازی میکنه... مشکلی از این بابت نداره که بعضی از بازیکنها نیمکت نشین دائم باشن. در ضمن به قول علیرضا ... علیزاده و عباسفرد نیمکت نشینی هم براشون افتخاره... در ضمن رضا که از همون اول نمیخواد فیکس باشه.... تو جاهایی که تیم به بن بست میخوره و نیاز شدید به گل هست میتونه بیاد تو بازی... شم گلزنیش از سیاوش بیشتره اما جنگندگی و بازی با توپ سیاوش از عنایتی بهتره... تو موقعیت های مختلف میشه از هر کدوم استفاده کرد. فرهاد مجیدی هم که پشت سر اینهاست. ولی قبول دارید فرهاد بخاطر سنش نمیتونه 90 دقیقه کامل بازی کنه ؟ اگه 90 دقیقه باشه آخرای بازی افت میکنه.
دیشب که نود نوشته بو اس اس با برق شنبه!!!!!!!!!!!!!!!
رضا عنایتی از هر کسی بهتره لااقلش اینکه با عربا بوده میدونه جه جور باید بهشون گل زد ماهم که با3تا تیم عرب هم گروهیم
100% عنایتی
عنایتی خوبه بیاد چون تو امارات هم بازی کرده تجربه ی خوبی داره.
بهتر از دو کارمو....علیزاده و عباسفرده که..........
اونوقت یه تیم کامل از نظر حمله داریم.
خط هافک هم که توپه...روانخواه جباری همه میان.
اونوقت استقلال رو باید دید چه تیمی میشه.
خط دفاع هم خوبه وقتی حمله و هافک خوب باشه.
دیشب که نود نوشته بود اس اس با برق شنبه!!!!!!!!!!!!!!!
رضا عنایتی از هر کسی بهتره لااقلش اینکه با عربا بوده میدونه جه جور باید بهشون گل زد ماهم که با3تا تیم عرب هم گروهیم
100% عنایتی
تو فارس هم زده بود بازی شنبه هست.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)