تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1546 از 2605 اولاول ... 546104614461496153615421543154415451546154715481549155015561596164620462546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,451 به 15,460 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اساسا این متن مشکلی بزرگ داره ، البته صفحات قبل هم مورد بحث بود.ما چیزی بنام" adsl نامحدود تعرفه ای" نداریم ، برای همین شما هر جور هم که متن رو با ایجاد کاما بخوانید باز هم بی معنی است
    تغيير ، در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود تعرفه اي است
    تغيير در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود ، تعرفه اي است
    اما همینطور که شما و دوستان فرمودید و به لحاظ منطقی باید حداقل حداقل سیستم گزارشگیری سایت درست کار میکرد تا بتوان حجم مصرفی رو محاسبه کرد، ولی ما در ایران زندگی میکنیم و هر چیزی حتی "عطف بماسبق شدن قوانین" هم امکانپذیر هست و انجام شده.

بنظرم هر جوری بخوانید این معنی رو میده که تغییر در وضعیت یه طرح پیشنهادی هست و شما این رو به این مطلب اضافه کن که تمامی اپراتورها دارن روی این قضیه تاکید میکنن و یک مرحله بالاتر سایت مخابراتی که قبض ها ما را به اونجا ارجاع دادن هیچ مطلبی در این مورد کار نکرده

بعد از تغییر کاما گذاشتن کلا جمله را بی معنی میکنه
    Last edited by aluminum; 04-05-2015 at 13:28.

2. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بعد از این حرف و حدیث ها کسی جدیدا سرویس نامحدود گرفته؟ یا کلا دیگه نامحدود ارائه نمیکنن؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان اینا هنوزم میگن ممکنه این طرح تغییر کنه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ١٤/٢/٩٤
    اين واحد بر حسب وظيفه اعتراضات و انتقادات را به واحد مربوطه ارسال انشالله به زودي تغييري در اين تصميم گيري صورت پذيرد درحال هم حاضر قوانين پابرجاست .روابط عمومي

در مورد اون حجم ماهانه تشویقی برای طرح شگفت انگیز هم منظورشون همش 1 گیگ بود ... خدا زیاد کنه واقعا ....

ساعتشم همون 1 تا 6 صبح هست ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ١٤/٢/٩٤
    باسلام مشترك گرامي ساعت دانلود شبانه براي شما ١شب تا ٦صبح مي باشد درضمن يك گيگ به عنوان تشويقي مي باشد در صورتيكه تا اين لحظه سرويس اي دي اس ال نداشته ايد از طريق تماس با٢٠٢٠ و يا سايت مخابرات ثبت نام نماييد در غير اينصورت مي بايست به مركز مراجعه نماييد.روابط عمومي

اون وقت الان این شگفت انگیز که مثلا طرح جدیدشون بود چه فرقی با بهاره داره ...

توی سرعت 2 مگ اون ماهی 10 گیگ حجمش بود این با 1 گیگ تشویقی میشه ماهی 8 گیگ

ساعت دانلودشم که همونه ... در مورد مدت قرار دادشونم که چیزی نگفتن که چند وقتست ...

شما فرق دیگه ایی توی این دو تا طرح برای سرعت 2 مگ دیدن ؟

5. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد اون حجم ماهانه تشویقی برای طرح شگفت انگیز هم منظورشون همش 1 گیگ بود ... خدا زیاد کنه واقعا ....

ساعتشم همون 1 تا 6 صبح هست ...

اون وقت الان این شگفت انگیز که مثلا طرح جدیدشون بود چه فرقی با بهاره داره ...

توی سرعت 2 مگ اون ماهی 10 گیگ حجمش بود این با 1 گیگ تشویقی میشه ماهی 8 گیگ

ساعت دانلودشم که همونه ... در مورد مدت قرار دادشونم که چیزی نگفتن که چند وقتست ...

شما فرق دیگه ایی توی این دو تا طرح برای سرعت 2 مگ دیدن ؟
    فرقش در سرعتش برای 2مگ نامحدود در شگفت انگیز 5 یا 10 مگ می تونید انتخاب کنید ولی در بهاره حداکثر 2 مگ هست

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

امروز از بازرسی سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتن گفتن که در مورد جمله پشت قبض حق با شماست و درست اطلاع رسانی نکردن در کل هم گفتن که این طرح اختیاری هست و هرکس دوست داشته باشه میتونه به اون طرح شگفت انگیز کوچ کنه و شما هم میتونید رو همین تعرفه بمونید اگر هم یه وقت صورت حسابتون زیاد شد دوباره شکایت کنید ما حتما پیگیری میکنیم

8. 4 کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین به صحبتهای این روابط عمومی اصلا نمیشه اعتماد کرد ، تا حالا بارها حرفش تغییر کرده ، فکر میکنم اینا میخوان زمان بخرن تا این وضعیت جدید برای مشترکین جا بیفته ، بازگرداندن نامحدود که هیچ من حتی فکر میکنم محدوده حجمی رو برای مثلا 512 ، به 50-60 گیگ هم نرسونند.من که دو هفته از یک ماهی که منتظر تعیین وضعیت بودم رو رد کردم ، دو هفته دیگه مشخص نشه رفتم یک شرکت دیگه.حتی اگه نامحدودش ، محدود باشه . 20 گیگ چیزی نیست که باهاش بشه سر کرد.

10. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امروز از بازرسی سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتن گفتن که در مورد جمله پشت قبض حق با شماست و درست اطلاع رسانی نکردن در کل هم گفتن که این طرح اختیاری هست و هرکس دوست داشته باشه میتونه به اون طرح شگفت انگیز کوچ کنه و شما هم میتونید رو همین تعرفه بمونید اگر هم یه وقت صورت حسابتون زیاد شد دوباره شکایت کنید ما حتما پیگیری میکنیم
    بهش می گفتی آقا اگر حسابمون زیاد بشه تو میای پرداخت کنی ؟
    حتما باید بلا سرمون بیاد بعد تازه 2 برابر خرج کنیم بریم شکایت کشی
    اینها مردم گذاشتن سر کار آخه طرح شگفت انگیز به مصرف منصفانه چه مربوطه؟ مصرف ظالمانه وقتی اعمال می شه که شما روی طرح نامحدودت بمونی
    Last edited by SAHANDE3; 04-05-2015 at 18:00.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

فرقش در سرعتش برای 2مگ نامحدود در شگفت انگیز 5 یا 10 مگ می تونید انتخاب کنید ولی در بهاره حداکثر 2 مگ هست

برای ما که الان 512 هستیم در هر دو طرح نمیتونیم بیشتر از 2 مگ بگیریم ...

منتها بهاره با حجم 10 گیگ و شگفت انگیز با حجم 8 گیگ ماهانه ... اومدن ابرو درست کنن زدن چشمشم درآوردن ...

زیادم به اون سرعت 5 مگ و 10 مگ دل خوش نکنید ... سر موقعش یه کاری می کنن طرف خودش یره بگه آقا ما نخواستیم سرعت 10 مگ ارزونی خودتون ...

ببین به صحبتهای این روابط عمومی اصلا نمیشه اعتماد کرد ، تا حالا بارها حرفش تغییر کرده ، فکر میکنم اینا میخوان زمان بخرن تا این وضعیت جدید برای مشترکین جا بیفته ، بازگرداندن نامحدود که هیچ من حتی فکر میکنم محدوده حجمی رو برای مثلا 512 ، به 50-60 گیگ هم نرسونند.من که دو هفته از یک ماهی که منتظر تعیین وضعیت بودم رو رد کردم ، دو هفته دیگه مشخص نشه رفتم یک شرکت دیگه.حتی اگه نامحدودش ، محدود باشه . 20 گیگ چیزی نیست که باهاش بشه سر کرد.
    بین وضعیت نت ما دقیقا شده عین پادگان که آدم روز شماری میکرد برای هر چه زودتر آزادی

برای منم به 15 گیگ رسید خیلی وقته واقعا اصلا هیچ دانلودی ندارم ... تا ببینیم خدا چی میخواد بالاخره از دست نت منصفانه آزاد میشیم یا باید با پرداخت یه قبض چند صد هزارتومنی جام شهادت سر بکشیم

اینها مردم گذاشتن سر کار آخه طرح شگفت انگیز به مصرف منصفانه چه مربوطه؟
    دقیقا از روی همین طز جدیدشون که طرح شگفت انگیز بود مشخص شد فکر میکنن با بچه طرفا ...

همچین گفتن حجم تشویقی ما گفتیم چقدر هست ... شایدم 1 گیگ خیلی زیاده منتهی هنوز کاربرهای فوق پیشرفته ما خبر دار نشدن

13. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بدبین نباشید اینقدر
    اعتراضات و شکایات و پیگیری های ما کارو به اینجا رسوند اینو مطمئن باشید

مخابرات معظم هم الان اومده یه ترفندی زده یه طرح پیشنهادی اختیاری برای کم کردن مشترکان نامحدود همین
    اگر دوست دارید برید ندارید میمونید رو همین نامحدود واقعی!
    ممکنه این طرح در آینده پیش زمینه ای باشه برای کوچکتر کردن جمعیت نامحدودها تا راحتتر بتونن هر کاری میخوان بکنن!
    الان چیزی که مشخص مصرف منصفانه مالیدست و فهمیدن که ملت کی هستن و مسجد جای فیلان نیست!

15. این کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مخابرات معظم هم الان اومده یه ترفندی زده یه طرح پیشنهادی اختیاری برای کم کردن مشترکان نامحدود همین
    اگر دوست دارید برید ندارید میمونید رو همین نامحدود واقعی!
    ممکنه این طرح در آینده پیش زمینه ای باشه برای کوچکتر کردن جمعیت نامحدودها تا راحتتر بتونن هر کاری میخوان بکنن!
    الان چیزی که مشخص مصرف منصفانه مالیدست و فهمیدن که ملت کی هستن و مسجد جای فیلان نیست!
    طرح پیشنهادی اختیاری !! اگر اختیاری بود که این همه ادم علاف روابط عمومی سایت مخابرات و تماس با 2020 و شکایت و ... نمیشدند.فعلا هم اخرین چیزی که روابط عمومی گذاشته و دوستمون در تاپیک قرار دادند ، گفته بود قوانین مصرف منصفانه پا برجاست.اگر اختیاری بود که الان همه با خیال راحت میتونستند چیزی که میخواستند رو دانلود کنند.
    چیزی که مشخصه نه مصرف منصفانه مالیده هست و نه اطمینان از اجراش داریم!

17. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •