تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1546 از 4105 اولاول ... 546104614461496153615421543154415451546154715481549155015561596164620462546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,451 به 15,460 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    ببخشید دوستان یه سوال فنی
    من در حال حاضر تصمیمی واسه رفتن به سربازی ندارم ولی در مورد امریه سوال داشتم

آیا امکانش هست کسی با مدرک کارشناسی بهش امریه بدن ؟؟ یا فقط واسه مدارک ارشد به بالا امریه میدن ؟؟
    من دانشجوی کارشناسی برق قدرت هستم
    میخاستم ببینم واسه مدارک کارشناسی احتمال اینکه امریه بدن وجود داره یا نه ؟؟

با تشکر

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    ببخشید دوستان یه سوال فنی
    من در حال حاضر تصمیمی واسه رفتن به سربازی ندارم ولی در مورد امریه سوال داشتم

آیا امکانش هست کسی با مدرک کارشناسی بهش امریه بدن ؟؟ یا فقط واسه مدارک ارشد به بالا امریه میدن ؟؟
    من دانشجوی کارشناسی برق قدرت هستم
    میخاستم ببینم واسه مدارک کارشناسی احتمال اینکه امریه بدن وجود داره یا نه ؟؟

با تشکر
    سلام بله امریه به کارشناسی هم میدهند. فقط باید جاشو پیدا کنی و اقدام کنی.

3. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در لینک ایسنا مطالب سربازا جالب بود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند مورد دیدم نوشتن که چرا همه بندها قانون جدید خدمت مثل افزایش خدمت، لغو کسری ها و معافیتها و .. اجرا شد ولی بحث تناسب حقوق سربازان با کادری ها اجرا نشد

حالا قانون چیه؟
    خیلی قانون جالبیه

ماده 38 ـ ماده (49) به شرح زير اصلاح مي گردد:
    -ماده 49 ـ حقوق سربازان وظيفه حداقل شصت درصد (60%) و حداكثر نود درصد (90%) حداقل حقوق كاركنان نيروهاي مسلح مبتني بر قانون مديريت خدمات كشوري است كه با توجه به تحصيلات و درجات آنان توسط ستاد كل تهيه مي‌شود و به تصويب فرماندهي ‌كل مي‌رسد.
    تبصره 1 ـ به كاركنان وظيفۀ متأهل يا سرپرست خانواده معادل صددرصد (100%) حق عائله مندي كاركنان پايور نيروهاي مسلح پرداخت مي گردد.
    تبصره 2 ـ حقوق كاركنان وظيفه در دوران آموزش و قبل از دريافت درجه يا سردوشي به ميزان پنجاه درصد (50%) حقوق اولين ماه دوران خدمت آنان است.
    تبصره 3 ـ به كاركنان وظيفه در خاتمه خدمت دوره ضرورت معادل يك ماه حقوق به عنوان پاداش پرداخت مي گردد.
    تبصره 4 ـ حق بازنشستگي و حقوق اولين ماه خدمت از حقوق ماهانه كاركنان وظيفه كسر نمي گردد.

حداقل حقوق سال 92 تعیین شده: 4,705,800 ریال

طبق این قانون کف حقوق سربازان 2,823,480 ریال میشه.......!!!!

به نظر میاد هدف از گنجاندن این بند پیرامون حقوق، فقط توجیه کردن افزایش خدمت و حذف کسری ها بوده... الان بیش از 1 سال از تصویب این قانون میگذره و البته به همه بندهاش هم عمل شده جز بحث حقوق!!!

5. 3 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودم ومعاینات هم انجام شد. الان از نظام وظیفه زنگ زدن که شنبه نوبت کمیسیون منه. اگه اونجا درخواستم رد بشه دقیقا چه اتفاقی میفته؟ امکان اعتراض به رای وجود داره؟ ممنون
    امروز این ماجرا انجام شد در نظام وظیفه. سه نفر بودن و یکی دیگه هم با لباس نظامی که نمیدونم سرهنگ بود یا سرگرد! اونی که پرونده من زیر دستش بود گفت "به نظر من معافه". یکی هم داشت تو آیین نامه پزشکی میگشت دنبال عنوان مشکلم و بعد پا شد و دوباره خودش منو معاینه کرد که مطمئن بشه و بعد هم یواشکی گفت: "آره معافی که معافه ولی..!!" نفر سوم چیزی نگفت یا من نشنیدم. آخرش هم محترمانه پرتم کردن بیرون!! و گفتن صبح دوشنبه بیا برا جواب نهایی

به نظرتون من میتونم امیدوار باشم؟ مگه نباید همین امروز به من جواب میدادن؟
    ممنون

سوال دوم: داشتن سابقه عمل جراحی، برای گرفتن معافی خوبه یا بد؟
    Last edited by Arsenal-4ever; 04-05-2013 at 15:26.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

در لینک ایسنا مطالب سربازا جالب بود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند مورد دیدم نوشتن که چرا همه بندها قانون جدید خدمت مثل افزایش خدمت، لغو کسری ها و معافیتها و .. اجرا شد ولی بحث تناسب حقوق سربازان با کادری ها اجرا نشد
    بعضی نظرات هم زیرش هست آدم رو کلا از زندگی ساقط میکنه
    توجه شما رو به دو تا از مهمترین مشکلات سربازان جلب میکنم
    اضافه شدن میوه و دسر به غذای سربازان از یبوثت و ناراحتی معده جلوگیری می کند - اگر برایتان مقدور است یک سیب و یک خیار به سربازان بدهید.
    تخفیف بلیط مترو برای سربازان وظیفه در نظر گرفته شود
    نه خداوکیلی مشکل ما خیاره؟

8. 3 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

نه خداوکیلی مشکل ما خیاره؟
    تو تابستان به ما هندوانه و خربزه

و زمستان پرتغال و سیب میدادن ولی فکر نکنم کسی اهمیت بده...

10. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bahmanhtm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام..
    یه سوال..
    این که میگن یه سال وقت داری، یعنی اینکه یک سال وقت داری دفترچه رو بدی بره یا اینکه یک سال وقت داری اعزام شی ؟
    مثلا من اگه 6ماه وقت داشته باشم، اون روز آخره آخر برم دفترچه رو پست کنم سنوات میخورم ؟مرسی

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام..
    یه سوال..
    این که میگن یه سال وقت داری، یعنی اینکه یک سال وقت داری دفترچه رو بدی بره یا اینکه یک سال وقت داری اعزام شی ؟
    مثلا من اگه 6ماه وقت داشته باشم، اون روز آخره آخر برم دفترچه رو پست کنم سنوات میخورم ؟مرسی
    سلام
    یک سال وقت داری دفترچه رو پست کنی

13. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام..
    یه سوال..
    سلا م/ اینکه شما یک سال وقت دارید یعنی برای مثال اگه 25/11/1391 فاغ التحصیل شوید شما تا تاریخ 30/11/1392 وقت داری که وضعیت خدمت خود را مشخص کنی یعنی تا آخر ماه سال بعداز فارغ التحصیلی فرصت دارید. مثلا اگه روز آخر بفرستی غیبت نمیخوری ولی چون جواب درخواستت حداقل 24ساعت بعد میاد پس باید حداقل دو سه روز قبل از آخرین روز فرصتت دفترچه راپست کنی./ این فرصت به معنای روشن شدن وضعیت خدمت شماست مثلا اگه روز آخر وضعیت خدمتتون مشخص بشه دیگه غیبت نمیخورید حتی اگه تاریخ اعزامتون چند ماه بعد از فرصت یکسالتون باشه ولی به شرطی که دفترچه را قبل از پایان فرصت ارسال کرده باشین.
    Last edited by arash9426; 04-05-2013 at 23:09.

15. 3 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

سلام چنتا سوال داشتم
    اول اینکه آخرش این خدمت سربازی چند ماه شد!؟
    دویم اینکه من یک بار سال 88 دفترچه فرستادم حتی کد آموزشیم هم یک دراومد ولی کارشناسی قبول شدم از معافیت تحصیلی استفاده کردم سنوات تحصیلیم تموم شده بود که دوباره اقدام کردم تا تاریخ 92/6/30 فکر کنم بهم فرصت دادند الآن دوره کارشناسیم تموم شده فردا پس فردا میرم که دوباره دفترچه رو بفرستم این پروسه که گفتم فرقی به حال من میکنه آیا!؟ منظورم دوبار فرستادن دفترچه !؟ یا مثلا دوره خدمتم مثل سربازای سال 88 حساب بشه!؟
    سیوم اینکه میتونم از کارت ایثارگری پدرم واسه کسری کمک یگیرم!؟ چون 24 ماه تو جبهه بوده!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •