اقا یک سوالی
برنامه چیزی هستش که بشه مثلا ریپلی بازی ها رو دانلود کرد و افلاین دید؟
من برنامه lol replay رو دانلود کردم بعد مثلا یک ریپلی رو دانلود کردم 7 مگ
بعد میزنم بعد یس نه کنسل میاد یس رو که میزنم میره تو بازی لول
توی لود اسکرین گیر می کنه و چمپ ها هم حتی عکسشون نمیاد. جریان چیه؟
دوستان یکی از مسئله های مهمی که خود من گاهی رعایت نمی کنم و شما هم همیشه رعایت نمی کنید و اینکه چرا تو تیم شما ترول افک فیدر میفته و مثل اینها
این هستش که شما به این بازی حساسیت دارید. تو بازی همش روی لنه ها دیگه نگاه می کنید. به هم تیمی هاتون میگید play safe . حالا ممکنه فلیم هم بکنید. و مثل اینها
طبق قانون جذب هرچی بیشتر به یک چیزی اهمیت بدید بیشتر اون چیز رو جذب می کنید
قبل از عید من رنک بن شدم. 2 3 هفته ای شد به زور تونستم تموم کنم. از بس تو تیم من ترول می افتاد.
حالا
مثلا من تو عیدی 38 بازی رنک بن شدم. دقیقا به خاطر نت و اتمپ ریکانکت دی سی میشدم و 20 دقیقه هم باید تو نوبت می ایستادم.
ولی اصلا اصلا تو عیدی اهمیت ندادم و فقط جملات تاکیدی گفتم و سعی کردم نزارم این قضیه 20 دقیقه تو نوبت یا باخت ناراحتم کنه
نتیجش چی شد؟ تو 9 روز 38 بازی رنک بن رو تموم کردم ( تازه زودتر هم میتونستم. چندین بازی ترول کردم )
پس ببینید نتیجه چیه؟ وقتی من تو عید نزاشتم دی سی شدن یا ریپورت شدن یا باختن ناراحتم کنه و حساسیت نشون ندادم و جملات تاکیدم رو گفتم باعث شد راحت ببرم
مثلا داداش کوچیک من به این بازی خیلی اهمیت میداد و بدتز از من کلی عصبانی میشد وقتی میباخت. از روزی که اهمیت دادن رو گزاشت کنار. گلد شد =))
قبلش برونز بود. بازیش هم خوبه.
حالا شما تا الان
همش اعصباتون رو خورد کردید. همش فلیم کردید. همش روی لنه های دیگه نگاه کردید. همش گفتید پلی سیف و مثل این حرکت ها
تا الان هم تو دیویژنتون موندید
حالا 1 2 ماه امتحان کنید
برید تو بازی. همه تیم خودتون رو میوت کنید
اصلا اصلا تایپ نکنید. نگید پلی سیف. یا فلانی فید داده. یا باختیم. یا مثلا ساررند.
به جاش همش تایپ کنید ما می تونیم ببریم
we can win guyz. never give up
repeat it guyz we can win
خودتون هم تسلیم نشید. خوب بازی کنید. حتی اگر باختید به خودتون بگید بردم. درسته یکمی سخته. خود گول زدن هستش. ولی اینطوری بگید. اصلا اصلا اصلا به باخت اهمیت ندید. و جملات رو تاکید کنید.تکرار کنید. سخته یکمی ولی بعد از یک مدت نتیجه و تغییر رو میبینید. شما که روش قر زدن این حرفها رو امتحان کردید نتیجه نداده
تو زندگیتون هم همینطور. مثلا میگید
تقصیر فلانیه ما وضعمون اینه. یا خدا فلانی رو لعنت کنه. یا تقصیر اونه. یا من پولش رو ندارم. من نمی تونم. این ها رو 20 سال یا بیشتر انجام دادید به هیچ جا هم نرسیدید تو زندگی
حالا 3 4 ماه بیاید روشی که من گفتم و مستند راز و کتاب هایی که گفتم و سخنرانی های دکتر فرهنگ رو تماشا کنید. 20 سال یا بیشتر اون طوری زندگی کردی. به هیچ جا که نرسیدی. حالا 3 4 ما هم روش من رو امتحان کن. یک تنوعی هم تو زندگیتون میشه.
موفق باشید![]()