تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1546 از 1746 اولاول ... 5461046144614961536154215431544154515461547154815491550155615961646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,451 به 15,460 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اقا یک سوالی
    برنامه چیزی هستش که بشه مثلا ریپلی بازی ها رو دانلود کرد و افلاین دید؟
    من برنامه lol replay رو دانلود کردم بعد مثلا یک ریپلی رو دانلود کردم 7 مگ
    بعد میزنم بعد یس نه کنسل میاد یس رو که میزنم میره تو بازی لول
    توی لود اسکرین گیر می کنه و چمپ ها هم حتی عکسشون نمیاد. جریان چیه؟

دوستان یکی از مسئله های مهمی که خود من گاهی رعایت نمی کنم و شما هم همیشه رعایت نمی کنید و اینکه چرا تو تیم شما ترول افک فیدر میفته و مثل اینها

این هستش که شما به این بازی حساسیت دارید. تو بازی همش روی لنه ها دیگه نگاه می کنید. به هم تیمی هاتون میگید play safe . حالا ممکنه فلیم هم بکنید. و مثل اینها
    طبق قانون جذب هرچی بیشتر به یک چیزی اهمیت بدید بیشتر اون چیز رو جذب می کنید

قبل از عید من رنک بن شدم. 2 3 هفته ای شد به زور تونستم تموم کنم. از بس تو تیم من ترول می افتاد.
    حالا
    مثلا من تو عیدی 38 بازی رنک بن شدم. دقیقا به خاطر نت و اتمپ ریکانکت دی سی میشدم و 20 دقیقه هم باید تو نوبت می ایستادم.
    ولی اصلا اصلا تو عیدی اهمیت ندادم و فقط جملات تاکیدی گفتم و سعی کردم نزارم این قضیه 20 دقیقه تو نوبت یا باخت ناراحتم کنه
    نتیجش چی شد؟ تو 9 روز 38 بازی رنک بن رو تموم کردم ( تازه زودتر هم میتونستم. چندین بازی ترول کردم )

پس ببینید نتیجه چیه؟ وقتی من تو عید نزاشتم دی سی شدن یا ریپورت شدن یا باختن ناراحتم کنه و حساسیت نشون ندادم و جملات تاکیدم رو گفتم باعث شد راحت ببرم

مثلا داداش کوچیک من به این بازی خیلی اهمیت میداد و بدتز از من کلی عصبانی میشد وقتی میباخت. از روزی که اهمیت دادن رو گزاشت کنار. گلد شد =))
    قبلش برونز بود. بازیش هم خوبه.

حالا شما تا الان
    همش اعصباتون رو خورد کردید. همش فلیم کردید. همش روی لنه های دیگه نگاه کردید. همش گفتید پلی سیف و مثل این حرکت ها
    تا الان هم تو دیویژنتون موندید

حالا 1 2 ماه امتحان کنید
    برید تو بازی. همه تیم خودتون رو میوت کنید
    اصلا اصلا تایپ نکنید. نگید پلی سیف. یا فلانی فید داده. یا باختیم. یا مثلا ساررند.

به جاش همش تایپ کنید ما می تونیم ببریم
    we can win guyz. never give up
    repeat it guyz we can win

خودتون هم تسلیم نشید. خوب بازی کنید. حتی اگر باختید به خودتون بگید بردم. درسته یکمی سخته. خود گول زدن هستش. ولی اینطوری بگید. اصلا اصلا اصلا به باخت اهمیت ندید. و جملات رو تاکید کنید.تکرار کنید. سخته یکمی ولی بعد از یک مدت نتیجه و تغییر رو میبینید. شما که روش قر زدن این حرفها رو امتحان کردید نتیجه نداده

تو زندگیتون هم همینطور. مثلا میگید
    تقصیر فلانیه ما وضعمون اینه. یا خدا فلانی رو لعنت کنه. یا تقصیر اونه. یا من پولش رو ندارم. من نمی تونم. این ها رو 20 سال یا بیشتر انجام دادید به هیچ جا هم نرسیدید تو زندگی
    حالا 3 4 ماه بیاید روشی که من گفتم و مستند راز و کتاب هایی که گفتم و سخنرانی های دکتر فرهنگ رو تماشا کنید. 20 سال یا بیشتر اون طوری زندگی کردی. به هیچ جا که نرسیدی. حالا 3 4 ما هم روش من رو امتحان کن. یک تنوعی هم تو زندگیتون میشه.

موفق باشید
    Last edited by kamron_devil; 05-04-2015 at 23:18.

2. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

بالاخره بعد از مدت ها رفتم لیگ بالاتر .. با اینکه 4 نفر بودیم ... پینگ 400 ... Never give up .. Never surrend !!

4. این کاربر از namx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بالاخره بعد از مدت ها رفتم لیگ بالاتر .. با اینکه 4 نفر بودیم ... پینگ 400 ... Never give up .. Never surrend !!
    ببن من یک توصیه بهت می کنم
    اون فروزن ایس اشغاله برای تو
    تو رادیوس امن بگیر
    500 تا اچ پی میده
    70 تا ارمور میده
    دشمن رو اسلو می کنی
    کلدان رو هم میده

یعنی 30 تا ارمر کمتر به جاش اج پی میگیری تانکی میشی. دشمن رو هم اسلو می کنی که فرار نکنه.مخصوصا بعدش تورنمیل میگیری خوبه. چون هلست زیاده به این زودیا نمیمیری اقلا یک دمیجی بزنه اون تورنمیل.

جذب میخوای من

داشتم بازی میکردم جالبه همه تیم من داشتند اتمپ ریکانکت میشدن. دشمن هم میشد ولی ما بیشتر
    به لطف خدا بعد از 4 5 با ریلوگین بازی رو بردیم
    بعد اسکیپ اسکور رو زدم
    حالا بازی با اینکه تموم شده میخواد ریکانکت بشه به بازی

4 5 بار هم ریلوگین کردم. میخواد بره تو بازی ای که تموم شده
    حتی سرور رو هم عوض کردم درست نشد

حالا خوبه بهم امتیاز برد رو هم نده

به این میگن جذب سگی
    Last edited by kamron_devil; 06-04-2015 at 20:07.

6. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

آقا نمیشه که نمیشه!
    60-80% بازی ها یا Leaver دارم یا ترال
    همه اینایی که گفتی رو هم می کنم.
    مثلا دست آخر لئوان برداشتم 4/0 بودم ، jungler دو بار از مینیون ها خورد ، مرد ،Leave داد ، بعد kata یکی دو بار فید داد به Zed اونم رفت بیرون! 3 به 5 تا چندین دقیقه دووم آوردیم اما باختیم.
    فکر می کنم Riot با بعضی ها لج میشه این طوری می کنه.

8. 2 کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

آقا نمیشه که نمیشه!
    مثلا دست آخر لئوان برداشتم 4/0 بودم ، jungler دو بار از مینیون ها خورد ، مرد ،Leave داد ، بعد kata یکی دو بار فید داد به Zed اونم رفت بیرون! 3 به 5 تا چندین دقیقه دووم آوردیم اما باختیم.

10. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا نمیشه که نمیشه!
    ببین
    من بهت گفتم. زمانی این چیزا کار می کنه کا باور داشته باشی . جادو که نیست بگی. باید یک مدت صبر کنی حتی اگر همه بازی هات ترول تو تیمت بودند
    هر چی در مورد این چیزها بیشتر صحبت کنی. شکایت کنی. یا بیشتر با احساساتت تنفر باشی یا کلا عصبانی شی یا مثل اینها. بیشتر از این ها جذب می کنی
    مثلا من چند روز تو تیمم ساپورت میفته هرچی میگم سای استون بگیر. نمیگیره میبازم. ولی اصلا به اونجا هم حساب نمی کنم.
    باید یک مدت خودت رو به بیخیالی بزنی. میبازی طوری رفتار کنی انگار بردی. مثلا بازی بعدیش بگو همان طور که بازی قبلی رو بردم این بازی رو هم میبرم و خدا رو شکر گزارم

شما انشالا مستند راز 1 رو 10 15 دفعه ای تماشا کن اون کتاب ها رو هم بگیر. که قشنگ به این جمله ها و طرز گفتنش و ... ایمان بیاری. بعد ببین زندگیت چه شکلی میشه. حتی ممکنه چندین هفته یا ماه اتفاقی نیافته. ولی هیچ وقت تسلیم نشو

هرچی بیشتر اعصبانی بشی ناراحت بشی = افک ترول فیدر
    هر چی تو بازی به یارو بگی اقا پلی سیف دونت فید فلیم کنی یا بگی چرا تنها میری مثل اینها = باخت بیشتر
    باید فقط فقط فقط رو بازی خودت تمرکز کنی

الان مثلا خودت؟ 70 سی اس داری 10 دقیقه؟
    الان خودت وارد میگیری؟
    الان خودت مپ اوارنس داری؟ کنگ نشی؟
    الان خودت سیف بازی می کنی؟
    الان مثلا لنه های دیگه هم خوب هستی؟ یا فقط مثلا تاپ بلدی بازی کنی؟
    اگر واقعا این شرایط رو دازی. پس بازی کن خوبی هستی.ولی به خاطر اینکه خودت رو بدشانس میدونی و باور داری که قراره تو تیم تو همیشه ترول این چیزها بیفته همین رو هم جذب می کنی
    باید باورت رو تغییر بدی
    مثلا اگر باور داری که ترول افک این چیزها همیشه تو تیم تو هستند
    بشین هر روز اینجوری بنویس

به لطف خدا همیشه فقط بازی کن های خوب و حرفه ای تو تیم من هستند.
    خوب این رو مثلا روزی 30 40 بار حداقل بنویس
    حالا برای اینکه روی ضمیر ناخوداگاهت عمل کنه ممکنه 1 ماه بکشه. ممکنه 10 ماه بکشه
    ولی نتیجش 100% کار می کنه
    وقتی به اون باور برسی. اصلا وقتی میری تو بازی دیگه کاری نداری که چه جوری بازی می کنه یا مثلا خوب بالا که فیده وسط فیده پایین همفیده خوب باختیم

باورت نمیشه من بازی هیی رو بردم که مثلا 20 5 بودیم نتیجه بازی
    بعد همه دشمن فید بوده
    من مثلا جینکس بودم
    بازی رو بردیم

شما فقط به نظر من جینکس تمرین کن بازی کن. این جینکس اپی ترین ای دی سی این بازی هستش به نظر من
    فقط و فقط یک تانک نیاز دارید
    بره جلو. ملت برونز سیلور مثل گوساله روش فوکوس می کنند
    تو بزار روی ار پی جیش
    فقط نگاه کن که ملت کتلت میشن به قول بچه ها

برو با جینکس تمرین کن. قول میدم به زودی میری گلد. اگر شرایط بالا رو رعایت کنی.خودم هم جدیدا دارم جینکس بازی می کنم. با اینکه ای دی سیم خیلی خبری نیست نسبت به لنه های دیگم ولی داره بهتر میشه. معمولا بیشتر بازی هام رو با جینکس بردم
    حالا مثلا طرف میگه فلانی ای دی سی رو میدی به من؟
    اولا برو

op.gg
    ببین اگر خوبه بهش بده. ببین اگر خبری نیست عمرا بهش نده. اصلا به نظرم ندی بهتره. من که هر وقت جنگل رو به کسی دادم 90% باختم. بارو گفته بده. ما هم گفتیم بدیم که نرینه لنه ها دیگه

گرفتی چی شد؟ فقط جینکس. من اسمورف های زیادی رو دیدم که اکانت کری می کنند. معمولا یا با نیسووس بازی می کنن. ( باید تو تایم 20 400 تا استک داشته باشی )
    یا فیر جنگل که کار شما نیست
    یا جینکس ای دی سی

ببین منم یک موقع نا امید شدم. ولی میگم.جادو گری نیست. جمله تاکیدی بگی و ببری. شما ذهنت نه شما فقط کل ایران منفیه.الان با خودت بگو مثلا میخوای فلان کار رو بزنی. سریع تو ذهنت میشنوی نه بابا تو که بلد نیستی سرمایش رو نداری عرضش رو نداری برشکسته میشی. ببین همه برشکسته شدن مینالند؟
    برای اینکه این ذهنت رو مثبت کنی باید کتاب هایی که گفتم و مستند راز و همچنین سخنرانی های موفقیت دکتر فرهنگ رو ببینی. یواش یواش این مخت از منفی میاد به مثبت. یک شبه که نمیشه. چند ماه طول میکشه. مخت که مثبت شد. نه تنها بازی رو میبری. زندگیت رو میبری. میگم یکمی با توجه به فکر منفی و اطرافیان منفی و ماشالا اخبار منفی و جملات منفی حتی به شوخی من که عرضه ندارم. من بد شانسم. همش ترول ها با من هستند. همیشه تنوب ها تو تیم من هستند. با اینها زندگیت همینی خواهد بود که مبینی. تازه از این بدتر و بدشانسی بیشتری هم خواهی اورد

شما من رو نگاه کن؟ یک مدت میومدم همش میگفتم بابا صبا دزده. بابا نت قطع شد باختم.گزارش می کردم.
    الان باورت نمیشه. هم نت یک موقع قطع میشه. هم 5 تا بازی افک میخورم یعنی باید هر بازی 20 دقیقه صبر کنم. یا مثلا ترول فید میفته تو تیمم. ولی این چند وقته دیدی من شکایت کنم. دروغ چرا چند روز پیش یک پست شکایت کردم خودم سریع ویرایشش کردم
    منم گاهی نا امید میشم. این بازی که هیچی تو زندگی حتی. ولی میگم شما باید به زندگی جور دیگه ای نگاه کنی.مثلا تو زندگی میگی خوب درامد من 1 میلیون تومانه. چند سال دیگه اگر هیچی نخورم و نپوشم میتونم یک بی ام و بخرم؟ خوب مثلا 20 ساله دیگه
    البته 20 ساله دیگه قیسمت بی ام و 200 میلیون نیست . 200 میلیارده. پس تو هیچ وقت نمی تونی بخری
    پس نقش خدا چی شد این وسط؟ میبینی؟ این روشی که مردم دارند زندگی می کنند. حالا شما اون کتاب بساطی که گفتم رو بخونی و ببینی. یواش یواش میفهمی علت بدشانسی و بد بختی مردم فقط فقط خودشون هستند
    باورش سخته ولی واقعیت اینه.
    سعی کن اهمیت ندی به این بازی رفیق. هر چی بیشتر اهمیت بدی. بیشتر میبازی. شما وقت بزار اون کتاب اینا رو بخون. یک بار تو زندگیت به حرف ما گوش کن. من کلی کتاب خریدم انداختم دور. از بس اشغال بوده. دارم تجربه 10 ساله رو یک روزه در اخیتار شما دوستان میزارم.
    بازم خودتون میدونید
    ببینم چی کار می کنیا
    Last edited by kamron_devil; 07-04-2015 at 17:14.

12. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یک مدت هم سعی کن به جای اینکه بازی کنی بیشتر اسپک کنی
    حالا چی اسپک کنی؟
    اول برنامه لول سامانر اینفو رو دانلود می کنی
    بعد میزاری روی سرور امریکا کره لن و ایو وست در اخر

بعد بالا بازی رایون جکس جینار داریوش پنت ایرالا فیورا تریندمر. ببین با کدوم اینها بلدی و می تونی بازی کنی. مثلا رایون جکس جینار این 3تا خیلی عالی هستند به این راحتی ها هم کانترشون نمیشه کرد. اپی هستند . فیورا هم خیلی عالیه. با تریندر هم معمولا بالا رو هی اسپلیت می کنند میزن جلو روش بیا قوست می کنه د فرار. اکر هم اتکش کنن التی میزنه فرار می کنه.

وسط کاتارینا زیگز اهری لیساندرا فیز تو این مایه ها. مثلا کت که حرف نداره. زیگز هم خوبه. لیساندرا هم خوبه . راستی ویگار که یاد بگیری که دیگه هیچی. اونم خوبه

جنگل یی وی امو پنت این 4تا هم راحت یاد میگیری و هم اپی هستند میتونی کرری کنی.

ای دی سی. فقط فقط جینکس. بقیه رو هم بنداز دور. وین خوبه ولی کار شما نیست. کیت بقیه هم مالی نیستند. جینگس ار پی جیش = 100 برد

ساپورت هم فقط تانکی. لئونا باروم بیلیتز ترش علی سونا مخصوصا لئونا یا بیلیتز. چون روی لئونا مثل احمق ها فوکوس می کنند. و بیلیتز هم راحت میکشی چون اگرسیو بازی می کنند

در کل چنکس ای دی سی و بالا تریند چمپ هایی هستش که باهاشون میشه رنک بالاتر رفت.

حالا شما مثلا میگی نه من ای دی سی مثلا میس فرچون دوست دارم. ببین من خودم از میس فورچون بییشتر ازبقیه خوشم میاد ولی باهاش کرری نمی تونی بکنی. جینگس ولی ار پی جی = برد گفتم یکدفعه

یعنی شما چمپی که دوست داری رو بزار کنار. اونا رو تو نرمال بازی کن. چمپ هایی که گفتم ببین با کدوما راحت تری .بهتر می تونی بازی کنی. سعی کن بازی ازشون اسپک کنی.

مثلا ما یک زمانی کانتر تو گیم نت بازی می کردیم
    بعد اونایی که حرفه ای بازی می کردند می دوند یک مو وی هایی بود مثلا از تیم اسکای. که میومد یک اهنگی میزاشت بعد از صحنه های مسابقه این ها و کشتنشون فیلم نشون میداد. ما این رو میدیدم بازی که میگردیم سگی هد شات میکردیم. یعنی کلی به ادم انرژی میداد

شما وقتی بازی رنک بالایی ها رو زیاد اسپک کنی. یواش یواش روی ضمیر نا خود اگاهت اثر می کنه. بعد نا خوداگاه بازیت بهتر میشه و حرکت های خفن میزنی. مثلا فلش های جالب یا حرکت های حرفه ای.
    مثلا رانندگی رو در نظر بگیر

روز اول که گواهینامه میگیری. وقتی میشینی پشت ماشین اگر کسی حرف بزنه باهات. میگی حرف نزننننننننننننننن الان تصادف می کنم
    بعد ولی چند ماهیی که میگزره. میشنی تو ماشین چایی میخوری. تخمه میشکنی . تو سر رفیقت صندلی عقب میزنی. موبایل صحبت می کنی. ماشین هم خودش داره میره. یعنی پاهات و چشمات و دستت خودکار رانندگی می کنند.

یا مثلا تایپ کردن. روز اول دنبال دکمه ها میگردی. بعد از یک مدت بدون نگاه کردن به کیبورد دستت خودکار دکمه مورد نظر رو روی کیبورد فشار میده. مثل الان من که نگاه نمی کنم دارم این نامه رو مینویسم.

پس هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هیچ کجای زندگیت تسلیم نشو. این که بازیه بابا.

کارهایی که گفتم رو انجام بده. چندین ماه هم صبر داشته باش. ولی همه کارهایی که گفتم. نه فقط جمله رو بگی. بعد بگی ای بابا چرا هیچی نشد

راستی کامرون تو گفتی 10 ساله که کتاب خوندی فلان. چرا خودت سیلوری پس ؟

سوال قشنگی اشاره کردی. من یک کتاب فروشی هست میرم. بعد میبینم طرف خیلی به خاطر مشکلات خستس. ناراحته. چرا این اینطوریه؟ وقتی دور تا دورش طلا خوابیده؟ چون خودش این کتابها رو نمیخونه

حالا چرا من تو این بازی مثلا چلنچر نیستم؟ چون من خودم بعد از 10 سال تازه فهمیدم که این ها رو خوندم ولی 100% و درست اجرا نکردم.
    تازه شروع کردم به اجرای درستش
    و نتیجش رو به زودی تو کل زندگیم میبینم. مثلا من همیشه از خدا میلیاردی میخوام . خوب این رو به هر ادم مذهبی غیر مذهبی بگی بهت میخنده. تازه اگر مبلغی ر
    Last edited by kamron_devil; 07-04-2015 at 19:40.

14. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz
    Last edited by mehdi_nin; 07-04-2015 at 19:34.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

راستی دوست من
    من داشتم ریشم رو میزدم یک چیزی به ذهنم اومد
    شما یک کاری هم می تونی بکنی
    ببین از نظر بازی خوب اروپای غرب چندین برابر بهتر از این نوردیک هستند
    حالا شما یک کاری هم می تونی بکنی
    در حینی که صحبت های بالا رو کامل نه فقط اونهایی که دوست داری رو انجام میدی
    می تونی یک کاری هم بکنی

شما بیا سرورو اروپای غرب یک اکانت بساز. اینجا بچه ها هم بیشتر هستند. خدا رو چی دیدی یکدفعه اومدی اینجا یا خودت انشالا گلد چیزی شدی یا یکی از بچه ها برات کرری کرد.
    و اینکه بازی کن ها احتمالا اینجا بهتر باشند تا اونجا
    خوب در نگاه اول میگی بروبابا کی حوصله داره اکانت 30 کنه
    ببین من خودم اکانتم تو امریکا بود. چون صبانت پینگش داغون شد مجبور شدم بیام اروپا و تو چند ماه 30 کردم. شما خوبیش این هستش که تا این اکانت جدیدت بخواد 30 بشه اون روش نوشتن رو چنیدن ماه انجام دادی فکر کنم تا خود گلد دیگه موشکی بری
    نظرت چیه؟ حالا هوس رنک کردی با اون اکانت بازی میکنی. ولی روی این یکی اکانت فوکوس کن
    البته با روش ها بالا و کامل انجام دادنش همونجا هم می تونی بیای بالا. ولی کلی گفتم. روش فکر کن. تنبلی رو هم بزار کنار

اقا 2تا نکته یادم اومد
    من یک عمره میرم جنگل و خوب هم هستم خوب
    الان داشتم یک بازی اسپک می کردم. بعد یک چیزی یادم افتاد
    من معمولا هی به تمم میگم بابا دنت پوش دنت پوش. اینا هم پوش میدن .بعد من میگم نمی تونم گنک کنم. الان دیدم مثلا یارو به جای اینکه از رودخونه بره از باش رفت. باش هر لنه منظورمه
    خوب این یک چیز بسیاز سادس
    ولی تکتش این هستش. به خاطر حساسیتی که من دارم. هم این رو حذب می کنم که تیمم پوش بده. و هم مخم از کار افتاده بود این همه وقت که می تونم از اونجا برم
    مثلا دیدی میگی کلیدا کجاست نمی تونم پیدا کنم. بعد یکنفر میگه جلوته. میگی اااااااااااااااااااا من دیدم اینجا رو ولی نبود
    یعنی یک موقع شما یک نکته هایی رو به خاطر حساسیت بالا یادت میره

حالا ببین. همین اسپکتی که کردم این نکته رو که چند هفتس یادم رفته یادم انداخت. حالا من هی برم بازی کنم بگم چرا پش میددید این حرفا

نکته دوم اینکه مثلا 10 ساله پیش من یک کاری رو میخواستم انجام بدم. روزی باورتون نمیشه 7 8 ساعت شاید بیشتر وقت میزاشتم. هر کاری می کردم نمیشد. جور نمیشد.
    بعد کتاب 4 اثر رو که خوندم و سی دی راز رو دیدم. جملات تاکیدی گفتم مثلا
    گفتم من امرزو فلان کار رو می کنم. این رو مثلا شاید 1000 بار گفتم
    بعد باورتون نمیشه کاری که 2 سال خودم رو پاره کردم نتونستم انجام بدم. تو یک روز 4 5 بار انجام شد.
    Last edited by kamron_devil; 07-04-2015 at 19:51.

17. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

رفتم گشتم از پست های قدیمت یوزرت رو پیدا کردم Madmaster CG ...
    میخواستم باور کنم که این حرفایی که میزنی واقعیه یا نه فکر میکردم با دعا کردن الان دیاموندی چیزی هستی.....
    یعنی آیا واقعا خودت فکر میکنی همه چی با تلقین کردن و دعا کردن درست میشه ؟
    خیلــــــــــــــــــــــ ــــــــــی فکر احمقانه ای میکنی که فکر میکنی اگه روزی 1000 بار بگی مثلا من میبرم واقعا بتونی ببری .
    قبل گیم بشینی دو زانو دستا رو به سمت آسمان دراز کنی و دعا کنی بگی کمک ام کن من ببرم و تیم خوب واسم بیاد... عمرا همچین اتفاقی نمیافته ! مگه عنه ؟
    یا مثلا رو کاغذ بنویسی من میبرم من میبرم من میبرم و باور کنی حرفت رو... الان سوال من اینه پس چرا نمیبری پس
    آقا اینا همش خرافاته پولت رو ریختی تو چاه دیگه ازین کتابا نخر
    بجاش پولت رو بده به یه نفر ( من ) یعنی کسی که تو کاره بوست کردنه اکانته
    با دعا کردن و من میبرم نوشتن و تیم خوب و شانس این چیزا نمیتونین بیاین بالا یعنی شاید بتونین بیاین ولی یا همون سیزن یا سیزن بعد برمیگردین جایگاه اصلیتون اگه بازم شانس بیارین میرین بالا اگه نیارین تا وقتی که بازیتون رو بهتر نکنین نمیتونین بیاین بالا و دوباره به امید شانس بازی میکنین
    پس اگه نمیتونین برسین به دیویژن بالا تر باید روش بازیتون رو عوض کنید بهترین کاری هم که میتونین بکنین برین بازی پلیر های پرو رو نگاه کنید
    با دعا کردن نمیتونین پیشرفت کنین
    مثله اینه که مثلا یکی داره کتکتون میزنه بعد شما بجای اینکه از خودتون دفاع کنین وایستین نفرینش کنین ...
    Last edited by R.I.P; 08-04-2015 at 13:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •