تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1546 از 1783 اولاول ... 5461046144614961536154215431544154515461547154815491550155615961646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,451 به 15,460 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

واسه مغازه میخوام.نمیخوام کسی دانلود کنه.فقط پیج باز کنن باهاش.سیستم ندارم.میخواستم بدون سیستم این کارو انجام بدم.راه داره بشه
    نه راهی نیس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

مرسی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

واسه مغازه میخوام.نمیخوام کسی دانلود کنه.فقط پیج باز کنن باهاش.سیستم ندارم.میخواستم بدون سیستم این کارو انجام بدم.راه داره بشه
    اگه روتر یا مودمتون همچین قابلیتی رو داشته باشه، می تونین محدودیت سرعت تعیین کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چرا صبانت از چند وقت پیش بعضی وقت ها (یا همیشه) بعضی سایت ها رو نمیاره؟
    مثلاً الان حدود یه ماهه نمی تونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم یا مثلاً الان نمی تونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم.
    جالبه pingشون رو دارم.
    Last edited by ne71; 19-09-2015 at 09:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مثلاً الان حدود یه ماهه نمی تونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم یا مثلاً الان نمی تونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم.
    جالبه pingشون رو دارم.
    پارس هم همینه محدودیت خیلی شدیدی اعمال کردن روی پورت ها از منبع اصلی ربطی هم به شرکت ها نداره کسی هم صداش در نمی اد . تنها مشکل یوزر های اینترنت هم اینه که چرا شرکت ها ساعات شب که رایگان بوده را برداشتن

- - - Updated - - -

جالبه pingشون رو دارم.
    پارس هم همینه محدودیت خیلی شدیدی اعمال کردن روی پورت ها از منبع اصلی ربطی هم به شرکت ها نداره کسی هم صداش در نمی اد . تنها مشکل یوزر های اینترنت هم اینه که چرا شرکت ها ساعات شب که رایگان بوده را برداشتن

6. این کاربر از dj-big بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

جالبه pingشون رو دارم.
    دقیقا من هم همین مشکل رو دارم !! خیلی رو اعصابمه !! باید چندین بار DC کنی تا شاید لود شدن !!! خیلی وقتا روی گیم سرور ها اینجوری میشه که رو اعصابه

=============

اینم الان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جالبه pingشون رو دارم.
    اگر مودمتون قابلیت ریست داره یک بار ریست کنید من این کار میکنم درست میشه

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

چند وقتیه خیلی بد پیج وا میشه عملا بدون قند شکن اصلا نمیشه وبگردی کرد چون بیشتر سایتها وا نمیشه با اینکه فی لتر هم نیست پینگ هم بیشتر موقعها نوسان داره از 100 میاد رو 700 برای 10 20 دقیقه . واسه شما هم همینطوره ?

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

چند وقتیه خیلی بد پیج وا میشه عملا بدون قند شکن اصلا نمیشه وبگردی کرد چون بیشتر سایتها وا نمیشه با اینکه فی لتر هم نیست پینگ هم بیشتر موقعها نوسان داره از 100 میاد رو 700 برای 10 20 دقیقه . واسه شما هم همینطوره ?
    N
    ببین خطت نویز نداره؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام لطفا کاربران سایتو بچه های خوزستان مخصوصا آبادانی ها من رو راهنمایی کنن من آبادان زندگی میکنم مرکز مخابراتی ولیعصر آبادان هستم
    میخواستم بدونم سرعت دانلود 128 نامحدود 10گیگ حداقل تبادل اطلاعات سرعتش چنده؟؟ و بعد از تمام شدن 10 گیک چند میشه؟؟و ممکنه سرعتش بعد از 10 گیگ کاهش پیدا نکنه؟؟ چون من خودم و همسایهامون الان شاتل داریم128نامحدود سرعتش فیکس 120 هستش 100گیگ هم دانلود کنم تغییر نمیکنه البتهدوستان تو مرکز مخابراتی های دیگه اینطوری نیستن و سرعتشون 8 هم میشه
    چون من نت رو برای گیم آنلاین میخوام شاتل بدردم نمیخوره و بیشتر مواقع لگ هستم تو بازی چه سرور ایرانی چه خارجی
    ممکنه صبانت 128 نامحدود سرعت دانلودش بعذ از 10گیگ کاهش پیدا نکنه؟؟
    آیا صبانت پینگ خارجی و داخلی و پکت لاستش بدرد گیم میخوره؟؟
    با تشکر فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •