تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1546 از 4428 اولاول ... 546104614461496153615421543154415451546154715481549155015561596164620462546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,451 به 15,460 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

دوستان سرعت تورنت پایین اومده؟؟؟
    در شب و دانلود رایگان بله . در روز مثل قبل عادی هست .

2. این کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

واسه منم قبلا 195 بود الان شده 110 بهشون ایمیل زدم. فرداش تلفن زدن بهم که مشکلتون رو حل می کنیم و اینا

خانومه میگه ما تعهد داریم که سرعت شما از 30 کیلوبایت کمتر نشه. بعد گفت احتمال داره مرکزتون شلوغ شده و ...

خلاصه گفت مشکل از ما نیست. اینم تستمه در حالی که چند هفته پیش با همین سرور تهران پینگ 77 ، دانلود 1.5

و آپلود 0.42 بود و با سرعت 195 دانلود میکردم. نمی دونم چه مشکلی پیش اومده احتمال داره از پهنای باند

مخابرات باشه.

===============================================

در مورد اینترنت ملی هم یه چیزی بگم قضیه روشن بشه. مسئولشو اون روز نشون میداد. گفت ما این کار رو برای

اداره هامون میخواهیم انجام بدیم. گفت دلیلی نداره که دو تا اداره ما میخوان با هم تبادل اطلاعات کنن، این اطلاعات

بره آمریکا و برگرده یا بره کانادا و برگرده . هم امنیت میره بالا و هم سرعت.

=========

کسی قرار نیست اینرنت رو تعطیل کنه. این خیلی خنده داره که یه عده میان میگن میخوان اینترنت رو جمع کنن به جاش اینترنت ملی بدن و ....

موفق باشید

دوست عزیز زیاد دنبال نگرد سرعت روزانه بنده هم در همین حدو حدودای شما شده با اینکه قبلا 190 تا میرفت.
    مطمئن باش اینا نمیخوان به کسی خدمت بکنن که همینطوری یه اینترنت ملی راه بندازن واسه حال مردم.خیلی وقته میخوان اینترنتو قطع کنن.مطمئن باش یا قطع میکنن یا سرعتشو خیلی پایین میارن یا خیلی گرونش میکنن.فعلا که هر سه مورد داره اتفاق میفته.

4. 2 کاربر از ehsan0920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز زیاد دنبال نگرد سرعت روزانه بنده هم در همین حدو حدودای شما شده با اینکه قبلا 190 تا میرفت.
    مطمئن باش اینا نمیخوان به کسی خدمت بکنن که همینطوری یه اینترنت ملی راه بندازن واسه حال مردم.خیلی وقته میخوان اینترنتو قطع کنن.مطمئن باش یا قطع میکنن یا سرعتشو خیلی پایین میارن یا خیلی گرونش میکنن.فعلا که هر سه مورد داره اتفاق میفته.
    فقط لاگین کردم که از پستت تشکر کنم و بگم که اینا دنبال راهی می گردن تا بانک ها و سازمان های دولتی بی نیاز از اینترنت بشن تا هر زمان که خواستند اینترنت رو قطع کنند

6. 4 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

بجث ملی خیلی دور و درازه یادمه ساله 78-80 هم که تازه اینترنت داشت راه می افتاد،مبحث اینترانت داخلی بسیار جدی بررسی میشد و کتاب هم زیاد در موردش نوشته شد، ولی چون اکثر مواقع زیرساخت فراهم نبود وسط کار به مشکل می خوردند.

در مورد ادارات و شرکت ها همین الانشم خیلی از اونها شبکه خصوصی دارند و برای ارتباط نیازی به اینترنت ندارند، اما اینکه دو باند داخلی و خارجی با سرعت های مختلف راه انداخت اصلا مشکل نیست و شرایطش از نظر فنی فراهم هست و به نظر من احتمالش زیاده که اینطور بشه.

به هیچ وجه قرار نیست اینترنت به کلی جمع شه، این حرفو هیچ مسئولی نزده و زاییده ذهنیات ماست، اینو هیچ عقل سلیم نمی تونه قبول کنه - همین الانش هم خیلی از تجارت های سپاه به کمک اینترنت انجام میشه.

اما اگر بخواند با این کار اینترنت رو محدودتر و کندتر کنند اون موقع بحثش جداست.

8. 5 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت JJ23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

من با اینکه در طول روز هیچ چیزی دانلود نمی کنم و فقط کارم سرفینگه ولی حدودا هر یه روز در میون مقدار قابل توجهی(در حد نیم گیگ) از حساب کاربریم کم میشه.آنتی ویروس آویرا هم روی سیستمم نصبه.سیستم رمزگذاریم هم wpa2-psk .حتی الان یه روزه که آنتن وایرلس رو قطع کردم به طوریکه حتی توی خونه هم فقط تا چند متری مودم، میشه وصل شد.ولی بازم همون آشه و همون کاسه.
    ممنون میشم کمک کنید.
    اینم ترافیک مصرفی

10. این کاربر از JJ23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یک ماه و خورده ای به همین منوال گذشت
    یه ربع طول داد تا تست بگیره

12. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

[I] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت شبانه بنده
    دارم با سرعت 2 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکنم
    Last edited by ehsan0920; 25-02-2012 at 03:04.

14. این کاربر از ehsan0920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

من با اینکه در طول روز هیچ چیزی دانلود نمی کنم و فقط کارم سرفینگه ولی حدودا هر یه روز در میون مقدار قابل توجهی(در حد نیم گیگ) از حساب کاربریم کم میشه.آنتی ویروس آویرا هم روی سیستمم نصبه.سیستم رمزگذاریم هم wpa2-psk .حتی الان یه روزه که آنتن وایرلس رو قطع کردم به طوریکه حتی توی خونه هم فقط تا چند متری مودم، میشه وصل شد.ولی بازم همون آشه و همون کاسه.
    ممنون میشم کمک کنید.
    اینم ترافیک مصرفی
    شما تک راهی که داری اینه که مودم رو از نو ست کنی . یعنی بین مودم و سیستم تون رمز گذاری کنید , که واسه اتصال نیاز به پسورد باشه . پس رو هم عبارتی باشه که غیر قابل حدس زدن باشه و ترجیحا عدد طولانی که قابل حدس زدن نباشه ( بالای 8 رقم) بعد استفاده کن . حتی سعی کن پسورد پارس ات رو هم عوض کنی که امکان سرقت پس رو به حداقل رسونده باشی . برداشت من از وضعیت شما اینه که شبکه تون حک شده و ربطی به آنتی ویروس نداره چون من این آنتی ویروس رو داشتم و حجم آپدیت هاش اصلا در این حد نیست که در مقادیر استفاده تون دیده میشه . در ضمن آپدیت شدن ویندوز رو هم بررسی کنید .

16. این کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jesika_243's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی ...
    با راهنمایی خوب دوستان تصمیم گرفتم از بین شاتل و پارس پارس رو انتخاب کنم خدا کنه پشیمون نشم
    البته اینم بگما فک میکنم یه سری از شرایط پارس ار شاتل بهتره درست فک میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

18. این کاربر از jesika_243 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jesika_243's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینترنت و اینترانت در بعضی جاها وجود دارن.تو همین ایران هم اینترانت وجود داره مثل اينترانت موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان.ولی با کمال اطمینان میتونم بهتون بگم چیزی بنام اینترنت ملی وجود نداره. کلمه ی اینترنت از ترکیب دو کلمه ی International به معنی بین المللی و Network به معنی شبکه تشکیل شده و چیزی به اسم شبکه ی بین المللی ملی وجود نداره. بذارین راحت تر بگم: اون مسئولی که این کلمه ی اینترنت ملی رو اولین بار به زبون آورده به احتمال 99 درصد حتی روشن و خاموش کردن کامپیوتر رو هم بلد نیست.
    بگذریم ......
    چه فرقی به حال سرعت سرویس ها میکنه حالا مثلا سرویسای پارس بین بقیه خوبشه !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------

در شب و دانلود رایگان بله . در روز مثل قبل عادی هست .
    سرویس های نامحدود پارس سرعتشون تو چه حدودایی ؟؟؟؟
    با این تفاسیری که در مورد کم شدن ترافیک فهمیدیم بهتر نیست نا محدود رو انتخاب کنم ؟؟؟؟؟

20. این کاربر از jesika_243 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •