قیمت تجهیزات وایرلس از یکم خیلی گرونتره، سه سال پیش برای یه جا از فن آوا می خواستیم بگیریم گفت یه ملیون ما هم بی خیال شدیم.
قیمت تجهیزات وایرلس از یکم خیلی گرونتره، سه سال پیش برای یه جا از فن آوا می خواستیم بگیریم گفت یه ملیون ما هم بی خیال شدیم.
اشتراک همون یک به 4 دیگه...اما از نظر علمی باید گفت یک به کل مشتری های مبین نت....دوستان و استاتید توجیه کنن این تست سرعتی که گذاشتم صفحه ی قبل
سلام دوستان عزيز
اين مودم بيروني مبين نت رو جايي كه پوشش داخلي هم داره نصب كنيم چي ميشه ؟ (منظورم اينه كيفيت و پايداري ميره بالاتر ) ارزش داره بيروني بگيريم ؟
قيمت مودم بيروني و يه مدل خوبش رو هم به ما بگيد ممنون ميشم ؟
Last edited by attaghi; 29-05-2013 at 09:01.
بعضی وقت ها اشتباه میگند pcm هست.ممکنه فیبر نوری باشه.مثل اینکه شاتل و مخابرات روی نوری میدن.برای مستاجر هم فکر کنم بدون حضور مالک و کپی کارت ملی و شناسمش میشه گرفت.منم سر همین قضیه اشتباه کردم ,الانم مثل.... قورباغه!!من که گفتم روی خط تلفنی که دارم ADSL نمیدن (میگن خط PCM هست گویا و امکانش نیست)پشیمونم
الان سرعتم خیلی خوبه.1 گیگ زیر 1:30ساعت میگرم ولی حجمش کمه,قیمتش هم ناعادلاناست
خلاصه احتمالا 2 ماه دیگه وایمکس جمع میکنم.مودم من هم اونموقع هست.هر کی خواست بگه(swc 9200).مودمه سالم که فقط یک خانم دکتری باهاش میرفته مطبولی بی شوخی کلا 5 روز هم شبا روشن نبوده.احتمالا تا دوماه دیگه هم زیر 10 روز ,شبانه روشن باشه(با طرح 1مگ (در اصل2) بدون حجم-قابل استفاده برای دانلود شبانه تا 3 ماه(توی صفحه مشترکین 86 سال!!!
-زیر قیمت)
درسته . وایرلس هم مودمش هم تعرفه هاش از مبین نت گرون تر نباشه ارزون تر هم نیست.
بعد هم وایرلس تو آنتن دهی تو شرایط نا مساعد افتضاحه.
من با 256 هم مطمئنا بهتر میتونم بگیرم!
بله یه موودم واسه همش
با سلام ایرانسل بهترین سرویسش برا دانلود شبانه چیه؟ یعنی حداکثر چقد 2 تا 6 دانلود میشه باهاش کرد؟![]()
تنها مزيت مبين 1 به 4 بودنش هست در صورتي كه ايرانسل 1 به 8 و 1 به 10 هستش مبين نت فكر ميكردم خوب نيست ولي الان بعد از استفاده 3 سال از ايرانسل مبين نت خيلي بهتر و واقعي تر هست.
Last edited by mrmostafa; 29-05-2013 at 13:03.
قیمت های مبین نت هم نسبت به ایرانسل بالاتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)