چاقال این فورت حمله رفتی ، من دفاع هستم نقشه رو با اطلاعات میدی؟![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
چاقال این فورت حمله رفتی ، من دفاع هستم نقشه رو با اطلاعات میدی؟![]()
میخوای منم 4 تا فحش بدم ؟ولی کارش درسته طرف آیدی با حالی هم داره .
5 گلد بده . نقشه رو واست برفستمچاقال این فورت حمله رفتی ، من دفاع هستم نقشه رو با اطلاعات میدی؟![]()
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
کسی کوئست east رو انجام داده ؟ نیاز به توضیحات کامل بید
مننقشه اول
![]()
میخوای منم 4 تا فحش بدم ؟ ولی کارش درسته طرف آیدی با حالی هم داره .نه من با اون مشکل ندارم با این golde حال نمیکنم
ای نامرد5 گلد بده . نقشه رو واست برفستمبگو کدوم طرف هستند که کلی Ex دش کنم بشم رنک 5 چون زیاد فاصله ندارم باهاش
سعید رو گفتم بیادکسی کوئست east رو انجام داده ؟ نیاز به توضیحات کامل بید![]()
من به این رنک 1 شک دارم !!! البته من به این kooboo رنک 1 ورلد 9 هم شک دارم !! چون اونم فاصله 7 - 10 لولی با رنک 2 داشت !! فکر کنم این رنک 1 هر ورلد از تیم خود وست باشه !!چون این kooboo را کاملا می دونستم طرف نه کویست می رفت و نه فورت !! ورلد 10 را کاملا نمی دونم ولی 9 که اون طور بود !
Last edited by vitamin2002; 03-04-2010 at 23:44.
به احتمال خیلی زیاد سمت راست هستند چون سمت راست برجاش ساخته شده بهتره که از راست شروع کنند تا آفلاین های آتاکیر ها هم بتونند تارگت زیادی داشته باشند برای زدن
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
چاقال به احتمال خیلی قوی می برین چون از دو طرف هستین و تعدادتون برای 2 طرف بودن خوبه
اصلا خلاف قوانین بازی های آنلاین هستش که از اعضای طراح یا سازنده یا دست اندرکار بازی بیان و تو بازی با بازیکن های معمولی رقابت کنن .
=========
با فورت خداحافظی کنین
![]()
lol خجالت بکش ! همسنگرات دارن جون میدن رفتی پشت دیوار قایم شدی ؟
---------- Post added 04-04-2010 at 12:03 AM ---------- Previous post was 03-04-2010 at 11:58 PM ----------
گزارش لحظه به لحظه از جنگ
![]()
jojok has hit you for 305 damage.
یواش بابا چه خبرته !!![]()
به این می گن حالش را ببر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)