تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1546 از 2365 اولاول ... 54610461446149615361542154315441545154615471548154915501556159616462046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,451 به 15,460 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه sadratamari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز.
    پخش ماشینم سیرا تصویریه می خواستم 1 جفت باند براش بگیرم .تا 200 تومن.
    چی مارکی؟
    چه مدلی؟
    قیمت؟
    از کجا تهران؟
    ممنون میشم پاسخ بدید.
    ---

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام اقا حمید

من باند 7158 پیدا نکردم یه 6965 v2 بستم رو پخش معمولی 206 v8 یه صدای خوب و شفافی با بیس مناسب گرفتم

فقط یه سوال توی انتخاب اسپیکر db مهمتره یا رنج فرکانس البته اینم می دونم که زیاد با اعداد و رقم نمیشه تصمیم گرفت مثلا تو اسپیکر های پایونیر من فقط همین 6965 v2 رو می پسندم

شما صدای هر دو را شنیدی

باتشکر

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم یه پخش با خروجی خوب و قیمت مناسب و یک آمپ مونو و یک ساب برام معرفی کنید مرسی...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    سلام
    میزان بودجتون چقدره؟
    از کجا می شه فهمید که باند JBL GTO938 اصل است وباید ساخت کجا باشه؟
    جی بی ال اصلی رو شرکت ایران کیش وارد کرده بود الان نمدیونم هنوز همونه یا نه. باید گارانتی داشته باشه. و از نمایندگی رسمی با فاکتور خریداری نمائید.
    با سلام به دوستان عزیز.
    پخش ماشینم سیرا تصویریه می خواستم 1 جفت باند براش بگیرم .تا 200 تومن.
    چی مارکی؟
    چه مدلی؟
    قیمت؟
    از کجا تهران؟
    ممنون میشم پاسخ بدید.
    ---
    پایونیر 6965V2 میتونید بگیرید
    " 6985S " " " "
    " 6995S " " " "
    سلام اقا حمید
    من باند 7158 پیدا نکردم یه 6965 v2 بستم رو پخش معمولی 206 v8 یه صدای خوب و شفافی با بیس مناسب گرفتم
    فقط یه سوال توی انتخاب اسپیکر db مهمتره یا رنج فرکانس البته اینم می دونم که زیاد با اعداد و رقم نمیشه تصمیم گرفت مثلا تو اسپیکر های پایونیر من فقط همین 6965 v2 رو می پسندم
    شما صدای هر دو را شنیدی
    باتشکر
    بله کمیاب شده.
    من 7158 رو شنیدم.
    تو انتخاب یک اسپیکر خوب خیلی موارد میتونه مهم باشه.
    من خودم به شخصه اول از همه میزان بودجه ای که میتونم پرداخت کنم رو در نظر میگیرم.بعد بر این اساس میرم دنبال مواردی مثل:کیفیت ساخت و کیفیت صدای محصول.ریویها،میزان بازخورد مصرف کننده و جوایز احتمالی که اون کالا یا اون برند کسب کرده.میزان سابقه فعالیت و تخصص در زمینه کالای مورد نظر.متریال و جنس مواد مصرفی در قطعات.نوع طراحی و ساختار آن در آخر توان RMS و پارامترهای اسپیکر که یکی از آنها Sensitivity هست.

4. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیز ، پیشنهاد میکنم حتما این باند رو تهیه کن . صدای اصلی این باند رو شنیدم واقعا باکیفیته . ولی سعی کن از کاربرای این تاپیک چیزی نخری ، چون سر رفیق منو بدجور کلاه گذاشتن که الان چندوقته دنبال جمع آوری مدرک برای شکایت هستم
    رفیقم بیخیال شده........اما من دارم مدارکی جمع میکنم که از یارو شکایت کنم........به کمک یکی از آشناهامون که قاضی هستن هرطور شده برای طرف پرونده درست میکنم تا حساب کار دستش بیاد

Sent from my iPhone 5 using tapatalk
    سلام دوست عزیز.
    لطفا مشخص بفرمائید چه کسی سر رفیق شما کلاه گذاشته؟دقیقا مشخص بفرمائید که به چه صورت این کار صورت گرفته؟

6. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

سلام . اقا حرفتو در مورد کامپوننت گوش نکردم پشیمونم .فقط واسه این ک طلق روکش باند718exخوشگل بود البته ب نطر من و پشت 206 نمای خوبی داشت واسه همین خریدم . بیس خیلی زیاد شده .یعنی 40-45 ب بالا فقط بیس میشنوی مگه اینک صندلی عقب نشسته باشی و ی خورده صدارو شفاف تر بگیری .میشه ی چیزی معرفی کنی ک فقط صدا بده ؟ممنون

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    لطفا مشخص بفرمائید چه کسی سر رفیق شما کلاه گذاشته؟دقیقا مشخص بفرمائید که به چه صورت این کار صورت گرفته؟
    به این صورت که رفیقش باند رو خریده و زده داغونش کرده,و فعلا میخواد دبه کنه
    همین
    موندم توی 1500 صفحه که تاپیک رفته جلو چرا فقط این یــــــــــــــــــــــــ ــــارو رو مخه

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا حالا پرونده ی قضایی تشکیل میدیم همه چی مشخص میشه دیگه........چرا جوش میزنین چرا استرس گرفته تورو

دوستان باند co 609 واقعا جزء بهترین های بازاره........فقط سعی کنین حضوری ازجایی تهیه کنین تا سرتون کلاه نره مجبور باشین دنبال دادگستری و شکایت بیفتین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان به ویژه اقا حمید که واقعا دارن زحمت میکشند.
    دوستان با بودجه 600 بهترین هدیونیت که میشه خرید چی هست که کیفیت خوبی داشته باشه . و یه چند سال کار کنه
    گزینه هایی که پیدا کردم

KDC-U7056BT
    KDC-X8019BT
    کدوم یک از اینا بهتره و اگه گزینه دیگه ای هست لطفا معرفی کنید
    تشکر .
    Last edited by white boy; 08-07-2014 at 18:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان سيستم براي ال 90 تا حدود 1.5 تا 1.6 ميليون چي پيشنهاد ميدهند ساب ووفر نميخوام، باند يا کامپ ها رو هم ميخوام بدون برشکاري طاقچه يا درها ميخوام نصب کنم نهايت با استفاده از رينگ آماده يا چوبي دست ساز، کيفيت خوب صدا و ميد بيس نسبتا قوي مورد انتظارمه بيشتر هم موسيقي ايراني پاپ اونور آبي گوش ميدم. خودم نظرم رو يک جفت باند گرد و يک جفت کامپ هست اما برند و اينکه کدوم جلو و کدوم عقب نصب بشن به نتيجه نرسيدم

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

آقا حالا پرونده ی قضایی تشکیل میدیم همه چی مشخص میشه دیگه........چرا جوش میزنین چرا استرس گرفته تورو

دوستان باند co 609 واقعا جزء بهترین های بازاره........فقط سعی کنین حضوری ازجایی تهیه کنین تا سرتون کلاه نره مجبور باشین دنبال دادگستری و شکایت بیفتین

--آموخته ام با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند ، با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند--

++هیچگاه با مردم احمق بحث نکن ، آن ها تو را تا سطح خودشان پایین می کشند و بعد با استفاده از تجربه شان شکستت می دهند++

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •