تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1546 از 1635 اولاول ... 546104614461496153615421543154415451546154715481549155015561596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,451 به 15,460 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام.
    من دیروزixus240خریدم.نمیخوستم اینو بگیریم چون صفحه لمسی بود خوشم نمی اومد قصد داشتم125بگیرم ولی پیدا نکردم.
    فکر میکنم من دیگه هرچی سری کامپکت چه سونی باشه چه کنون برای یکبار متحان کردم .خیلی تجربه بدست آوردم که خواستم دوستان هم بدونن.
    تو این سری آخریه یعنی 240تفاوت چشمگیری تو عکس نسبت به مدلهای قبلیش ندیدم .با اینکه فیلمبرداریش فول اچ دیه اصلا به گرد پای فیلمبرداری سونی سری wxنمیرسه نه تصویرش نه صداش .صدای سونی که اصلا بی نظیر واقعا بی نظیره من هنوز موندم چه دوربینی میتونه به این کیفیت صدارو ضبط کنه .کیفیت عکسهای سونی خیلی مصنوعی فقط عین تلوزینوهای ال ای دی تو تصویر خیلی قولو میکنه یعنی خیلی پر رنگ میکنه که تو نگاه اول هر کسی خیلی خوشش میاد بعد که با صحنه عکس مقایسه میشه میفهمه که خیلی با ون چیزی که تو واقیعت فرق میکنه.
    کیفیت عکسهای تمام دوربینهای کامپکت کنون تو نور زیاد (آفتابی)مثل همه هیچ فرقی نمیکنه ولی تو شب حسگر های سیموس خیلی موفق ترندولی بازهم کیفیت عکس توشب دوربینهای سونی به مراتب جالب تر از کنونه.
    حال به نظر من دوستانی که قصد خرید دوربین دیجیتال دارند اول ببینند چی براشون اولویت داره .اگه به فیلمبرداری با کیفیت زیاد اهمیت میدید به نظر من سریwxسونی میتونه گزینه خوبی باشه .اگه آماتور وخانوادگی میخوایید a2300وتو همین سری عالی.اگر هم که یکم بیشتر ب عکس وهمچنین عکس برداری تو نور کم اهمیت میدید بازم میتونید از کنون حسگرهای سیموس واز سونی بازهم سری wxرو انتخاب کنید.
    من تو ixus240چیز خاصی ندیدم .
    سلام من دوربین ixus 240 رو خریدم انشاءالله تا فردا دستم میرسه و خیلی تحقیق کردم
    دوربین 240 ixus توی سایتهای خارجی بررسی هاشون رو ببینید عکسهاش از خیلی دوربینهای دیگه برتره و تا ایزوی 1600 تقریبا نویز نداره و همچنین یه قابلتهایی داره که دوربین های بالای 700-800 تومن شاید داشته باشن
    از جمله فیلمبرداری به صورت 24p که دقیقا شبیه فیلم سینمایی فیلمبرداری میکنه که نمومنش رو توی یوتیوب دیدم و واقعا جالب بود که از خانواده یا دوستان به این صورت فیلمبرداری کنیم یا عدد f2.7 که واقعا توی نور کم به کار میاد چون اکثرا بالای 3 هستند یا فیلمبرداری به صورت اسلوموشن که حس جالبی داره و صفحه لمسی به نظرم یه برتری هست البته سلیقه هر کسی متفاوته
    توی این صفحه مثلا با wx60 مقایسه شده و برتری های هرکدوم رو نوشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از hamidrezaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من دوربین ixus 240 رو خریدم انشاءالله تا فردا دستم میرسه و خیلی تحقیق کردم
    دوربین 240 ixus توی سایتهای خارجی بررسی هاشون رو ببینید عکسهاش از خیلی دوربینهای دیگه برتره و تا ایزوی 1600 تقریبا نویز نداره و همچنین یه قابلتهایی داره که دوربین های بالای 700-800 تومن شاید داشته باشن
    از جمله فیلمبرداری به صورت 24p که دقیقا شبیه فیلم سینمایی فیلمبرداری میکنه که نمومنش رو توی یوتیوب دیدم و واقعا جالب بود که از خانواده یا دوستان به این صورت فیلمبرداری کنیم یا عدد f2.7 که واقعا توی نور کم به کار میاد چون اکثرا بالای 3 هستند یا فیلمبرداری به صورت اسلوموشن که حس جالبی داره و صفحه لمسی به نظرم یه برتری هست البته سلیقه هر کسی متفاوته
    توی این صفحه مثلا با wx60 مقایسه شده و برتری های هرکدوم رو نوشته
    دوست عزیز تو همون سایت شما باwx50اگه مقایسه کنید میبینید wx50برندس.
    شما فیلمبرداری wx50رو دیدید بی نظیر اگه تونستید با 240مقایسش کن اگه کسی از دوستانتون داره.تو شب وفیلمبرداری وصوت صدرصد wx50برندس ولی توی عکس حق با240.
    برادرم گوشی گلکسی اس فور مینی داره فیلمبرداریش خیلی بهتر از اینه هم تصویرش هم صداش عکس های فوق العاده ای هم میگیره ولی تو شب جلوی240کم میاره که این طبیعی .(اینو واقعا تست کردمو دیدم)
    چیزی که برام جالبه اینه که باز توهمون سایت اگ sx280که بالاترین مدل سری sxهست و با این مقایسه کنید باز240میزنه برنده که کاملا مسخرس ولی مزیته 240زده مثلا صفحه3.2اینچی یا لمسی بودن درصورتی که شما دوربین عکاسی خریدید ومهمتراز همه چیز کیفیت عکس نه تاچ بودن صفحه.
    من حتی دارم به دوربینهای سامسونگ شک میکنم چون کمپانی سامسونگ توی این چند ساله خیلی پیشرفت کرده امکان داره حتی دوربینهای عکاسیش هم از کنون وسونی بهتره باشه وقتی دوربین گوشی موبایلش
    به این با کیفیتی پس صددرصد دوربین های عکاسیش بهتر از موبایلهاش خواهد بود.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

دوست عزیز تو همون سایت شما باwx50اگه مقایسه کنید میبینید wx50برندس.
    شما فیلمبرداری wx50رو دیدید بی نظیر اگه تونستید با 240مقایسش کن اگه کسی از دوستانتون داره.تو شب وفیلمبرداری وصوت صدرصد wx50برندس ولی توی عکس حق با240.
    برادرم گوشی گلکسی اس فور مینی داره فیلمبرداریش خیلی بهتر از اینه هم تصویرش هم صداش عکس های فوق العاده ای هم میگیره ولی تو شب جلوی240کم میاره که این طبیعی .(اینو واقعا تست کردمو دیدم)
    چیزی که برام جالبه اینه که باز توهمون سایت اگ sx280که بالاترین مدل سری sxهست و با این مقایسه کنید باز240میزنه برنده که کاملا مسخرس ولی مزیته 240زده مثلا صفحه3.2اینچی یا لمسی بودن درصورتی که شما دوربین عکاسی خریدید ومهمتراز همه چیز کیفیت عکس نه تاچ بودن صفحه.
    من حتی دارم به دوربینهای سامسونگ شک میکنم چون کمپانی سامسونگ توی این چند ساله خیلی پیشرفت کرده امکان داره حتی دوربینهای عکاسیش هم از کنون وسونی بهتره باشه وقتی دوربین گوشی موبایلش
    به این با کیفیتی پس صددرصد دوربین های عکاسیش بهتر از موبایلهاش خواهد بود.
    من کیفیت عکس گالاکسی فور مینی رو ندیدم ولی مقایسه دوربین عکاسی با دوربین موبایل کار چندان صحیحی نیست چون کیفیت عکس یه مدل خاص گوشی دلیل بر برتر بودن یه برند نمیشه
    به هر حال امکانات دوربین عکاسی از مزیتهای اون هست که تاچ بودن یکی از مزیتها هست که الان دوربینهای بالای 1 میلیون هم دارن چون کار کردن با دوربین رو راحت تر میکنه البته ممکنه کیفیت فیلمبرداری بعضی مدلهای سونی بهتر از کنون باشه ولی توی کیفیت عکس
    واقعا کنون از اکثر برندها قویتر هست و اولویت توی دوربین عکاسی کیفیت عکس هست و سپس کیفیت فیلمبرداری,
    یکی از مزیتهای مهم اینه که توی ایزوهای بالا نویز ایجاد نشه که این مدل واقعا توی این مورد موفق هست و امکانات دیگه ای که توی این مدل خاص هست توی هر گوشی و دوربین عکاسی پیدا نمیشه که البته مدل ixus 125 hs هم همه این امکانات رو داره و یکی از دلایل مهمی که من خریدم همین قابلیت 24p هست
    ولی در کل با قیمت اطراف 400 تومن واقعا انتخاب عالی هست چون چند ماه پیش اطراف 700 تومن بود

داره خودمونی میشه amir.sh.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بین g15 و g16 و G1x کنون کدوم رو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

6. این کاربر از amir.sh.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

زیرش نوشته ساخت اندونزیه
    عمر باطری خوبه...من 4 تا باطری 2500 شارژی انداختم روش 300 تا عکس (15 یا 20 تاش بافلاش) و سی تا چهل دقیقه هم فیلم
    مهمترین عیبش بنظرم اینه که توی عکساش نسبت به دوربین های کمپکت هم قیمت نویز بیشتره
    مثلا نمونه عکس ال 820:

حالا مقایسه کنید ب sx280 کنون:

نمونه عکسای بیشتر هم اینجا هست:
    mamnoon be khatere tozihatetoon, man khodamam sx 280 ro doost dashtam avalesh , ama hameye namayandegi haye canon to khiyaboon jomhoori az zaaf e battry va moshkele narm afzaresh be khatere wifi va gps bad migoftam, vase hamin kolan seriye sx canon az cheshmam oftad

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کیفیت عکس گالاکسی فور مینی رو ندیدم ولی مقایسه دوربین عکاسی با دوربین موبایل کار چندان صحیحی نیست چون کیفیت عکس یه مدل خاص گوشی دلیل بر برتر بودن یه برند نمیشه
    به هر حال امکانات دوربین عکاسی از مزیتهای اون هست که تاچ بودن یکی از مزیتها هست که الان دوربینهای بالای 1 میلیون هم دارن چون کار کردن با دوربین رو راحت تر میکنه البته ممکنه کیفیت فیلمبرداری بعضی مدلهای سونی بهتر از کنون باشه ولی توی کیفیت عکس
    واقعا کنون از اکثر برندها قویتر هست و اولویت توی دوربین عکاسی کیفیت عکس هست و سپس کیفیت فیلمبرداری,
    یکی از مزیتهای مهم اینه که توی ایزوهای بالا نویز ایجاد نشه که این مدل واقعا توی این مورد موفق هست و امکانات دیگه ای که توی این مدل خاص هست توی هر گوشی و دوربین عکاسی پیدا نمیشه که البته مدل ixus 125 hs هم همه این امکانات رو داره و یکی از دلایل مهمی که من خریدم همین قابلیت 24p هست
    ولی در کل با قیمت اطراف 400 تومن واقعا انتخاب عالی هست چون چند ماه پیش اطراف 700 تومن بود
    دوست عزیز اینکه گفتم گلکسی اس4مینی منظورم فقط این مدل نبود اکثر مدلهای گوشی های سامسونگ کیفیت دوربینهاشون عالی من کارم اینه دیدم تست کردم که میگم .من مقایسه نکردم ولی اگه قرار باشه مقایسه ای هم
    بشه باید دوربین دیجیتال خیلی سرتر از دوربین موبایل باشه.
    این که لمسی باشه مزیته این سلیقه ونظر شخصی شماست خیلی ها از لمسی بودن راضی نیستند قریب به اکثریت بالمسی موافق نیستند مخصوصا ازنوع tftکه با ضربه وفشار کار میکنه اگه حرارتی بود یه چیزی .
    منم که خودم عرض کردم شما دارید دوربین عکاسی میخرید نه فیلمبرداری پس اولویت اول عکس دوربینه که براتون مهمه .
    تو ایزوهای بالا منظورتون چنده شماهر کاری کنید بالای ایزوی 400دیگه نویز عکس به اندازه ای میشه که تقریبا از زیبایی عکس کم میکنه وتقریبا بدرد نمیخوره.
    قیمت این دوربین آخرین قیمتی که من ازش دارم اگه اشتباه نکنم 560تومن بود به 700نرسید هیچ وقت.
    یه چیزی سوای اینا بگم این آپشن هاست که دوربینهارو از هم دیگه متمایز میکنه وگرنه کیفیت عکس ها که زیاد با هم فرقی نمیکنه یعنی اگه نخواد کیفیت فیلمبرداری 240بامثلا a2300تفاوت کنه که پس فرق این دوتا چی میشه .چون من یقین دارم کیفیت عکس هردو تو شرایط نور روز در حد همه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

mamnoon be khatere tozihatetoon, man khodamam sx 280 ro doost dashtam avalesh , ama hameye namayandegi haye canon to khiyaboon jomhoori az zaaf e battry va moshkele narm afzaresh be khatere wifi va gps bad migoftam, vase hamin kolan seriye sx canon az cheshmam oftad
    دوست گلم بهتره روزه شک دار نگیری از سری sبگیر خیال خودتو راحت کن s120نمیدونم موجوده یا نه ولی s110حول و حوش 700 ت, sx260هم خوبه ولی جدید نیست.
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این درسته که سری دوربینهای IXUS از لحاظ تنظیمات ضعیفتر از سری PowerShot هستند ؟؟
    آیا کیفیت عکسهاشون هم پایینتره ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    نمیدونستم کجا باید مطرح کنم
    خدا رو شکر دوربین ixus 240 HS رسید و قابلیت 24p که فیلمبرداری شبیه فیلم سینمایی هست که توی قابلیتهاش نوشته
    ولی توی خود دوربین پیداش نمیکنم و توی دفترچه راهنما هم نیست
    کسی میدونه چطور باید انجام یدم؟ انشاءالله سربلند باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    میخواستم یه دوربین دیجیتال بخرم ممنون میشم راهنماییم کنین و منو ازین سردرگمی نجات بدین
    آماتورم و عکاسی واسم مهمتره تا فیلم برداری ،ولی نمیخوام فیلمبرداریش افتضاح باشه
    واسم قدرت زوم مهمه لرزه گیز خوب (چون آماتورم ) تنظیمات خودکار ،همچنین سرعتش( ینی اگه خواستم از یه چیز متحرک چند عکس پشت سر هم بگبیرم یا سریع مکان و زاویه دوربین عوض شه گند نزنه به عکس ،
    بودجمم تا 1200
    تا الان با تحقیقاتی که کردم این 3 مدل تو مخمه لطفا بگین کدومش بهتره و اگه تو این رنج مدل دیگری سراغ دارین معرفی کنید ممنون
    1- canon sx50
    2- nikon p520
    3-fujifilm sl1000

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •