این قضیه برداشتن نامحدود چیه؟ نکنه اس ام اس امروز که واسه من اومده (اقدام به پرداخت بدهی) به خاطر دانلود بیش از حد باشه ؟؟؟![]()
این قضیه برداشتن نامحدود چیه؟ نکنه اس ام اس امروز که واسه من اومده (اقدام به پرداخت بدهی) به خاطر دانلود بیش از حد باشه ؟؟؟![]()
فکر نمیکنم ربطی به اون داشته باشه
با شماره ۱۸۱۸ میتونی مشخصات قبض و ریز مکالمات رو بفهمی
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوباره وضعیت اینترنت من برگشت به سال گذشته همین موقع که پینگ رفت روی 300 350 و نه ماه جنگ و دعوا داشتم. تا درست شد.
وقتی قراره اینهمه پورت اضافه کنن چاره ای جز تخلیه نیست فکر کنم پینگ بره رو 600 یعنی شده کارت بخرم دیگه به این مخابرات پول نمی دم
پس یعنی با این کار دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد..
درود
این طرح مصرف منصفانه آخر ما نفهمیدیم اجرایی شده یا خیر من زنگ زدم 2020 میگه خبری نیست هنوز یکی از بچه ها هم زنگ زده گفته دانلود کنید شما مشترک قدیم هستید شامل شما نمیشه!
ملت هم که تو سایت مخابرات استان طهران پیام گذاشتن جوابی نگرفتن! این طرح الان تکلیفش چیه دقیقا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاجعه ای به نام اکانتینگ مخابرات
بالاخره بعد از ۷ روز میزان حجم مصرفی به روز شد. ولی در حالیکه در گزارش ریز مصرف 750 مگ ثبت شده در صفحه اصلی 1.5 گیگ نمایش داده شده. اگر از دوستان کسی به روش محاسبه آن پی برد لطفا راهنمایی کند![]()
من نمیدونم چرا شماها دارید دنبال مخابرات میدویید؟
این وظیفه خود مخابراته که در سطح وسیع و از چند طریق رسما اطلاع رسانی کنه.
مخابرات نمیتونه برا چند صد هزار مشترک قبض مازاد صادر کنه براش خیلی گرون تموم میشه.
من از روز اول پیگیر قضیه بودم و بعد از بارها زنگ زدن به 2020 و عدم درج اطلاعات در سایت مخابرات به این نتیجه رسیدم که هنوز مصرف منصفانه اجرایی نشده
نتیجه شکایت در سایت 195 هم این شده
با سلام احتراما عطف به شكوائيه ارسالي جنابعالي باطلاع مي رساند طي پيگيري بعمل امده تغيير در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده ومي توانيد داوطلبانه ودر صورت لزوم به مركز مربوطه مراجعه فرماييد-
که همون صحبت و حرفهایی هست که اپراتورهای 2020 میگن...
بنظرم میشه با خیال راحت و البته تا زمانی که دوباره یه داستان جدید درست نکردن از اینترنت استفاده کرد
اساسا این متن مشکلی بزرگ داره ، البته صفحات قبل هم مورد بحث بود.ما چیزی بنام" adsl نامحدود تعرفه ای" نداریم ، برای همین شما هر جور هم که متن رو با ایجاد کاما بخوانید باز هم بی معنی استبا سلام احتراما عطف به شكوائيه ارسالي جنابعالي باطلاع مي رساند طي پيگيري بعمل امده تغيير در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده ومي توانيد داوطلبانه ودر صورت لزوم به مركز مربوطه مراجعه فرماييد-
تغيير ، در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود تعرفه اي است
تغيير در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود ، تعرفه اي است
اما همینطور که شما و دوستان فرمودید و به لحاظ منطقی باید حداقل حداقل سیستم گزارشگیری سایت درست کار میکرد تا بتوان حجم مصرفی رو محاسبه کرد، ولی ما در ایران زندگی میکنیم و هر چیزی حتی "عطف بماسبق شدن قوانین" هم امکانپذیر هست و انجام شده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)