اینایی که خوب بازی میکنن بالاخره یه روزی میان بالا
اسم دیویژن اصلا مهم نیست مهم اینه که مثله دوست Pharm از یکی که دیویژن بالا تری داره بتونید ببرین لاینتون رو![]()
اینایی که خوب بازی میکنن بالاخره یه روزی میان بالا
اسم دیویژن اصلا مهم نیست مهم اینه که مثله دوست Pharm از یکی که دیویژن بالا تری داره بتونید ببرین لاینتون رو![]()
Last edited by Fiddle; 31-03-2015 at 09:59.
من سیزن 4 اوایلش تو برونز 5 انداخت من رو با 6 تا بردداری هدر میری تو تو برونز
من یه وین رو باهاش رفتم برونزه 5 بود ADC ی gold رو زد چقدر قشنگ میخواستم گریه کنم برا این دوستمون خودش خیلی حرفه ای ولی تو bronze مگه میشه رفت بالا
ولی بعد از اینکه 30 پروموشن رو بردم شدم سیلور 5
دلیلش این بود که اون موقع تو پروموشن های من افک ترول بود هی بین دیویژنهای برونز جا به جا میشدم.
پس این دوستتون هم خوب باشه به زودی بالا میان
مگر اینکه مثل این اروپایی نوب باشه فید بده مثلا باشه 1 10 بد به بقیه بگه نوب یا مثلا بگه جنگل نوبه گنگ نکرده از این خزولات
جلل خالق
داشتم بازی می کردم
اهری که قید بود وسط
ولی خودم داشتم کرری می کردم. البته بوت بالا خوب بودن
بعد یکدفعه اتمپ ریکانکت اومد
بعد 4 بار دی سی و 4 بار ریلوگین کردم که برو تو بازی. تو ریکانکت که میزم نمیرفت تو همینجور نگاه می کرد
بعد خلاصه دفعه 4روم رفت تو بازی
یعنی بازی تموم شده بود. انگار دشمن سارند داده بودند. ولی
حالت قسمت جالبش
تو مچ هیستوری که میرم. نه لیو خوردم نه برودم نه باختم
اصلا بازی ای که بازی کردم نیست
غیب شده این بازی
لاسته؟امیتازم هم همون 47 تا هستش
و خداوند جلل خالق رو افرید
Last edited by kamron_devil; 31-03-2015 at 22:49.
بخدا نمیشه یه بازی کرد بدون afk .. troll .. polish ... kid من سیزن قبلی سیلور 1 بودم .. الان 3 بار تا برونز1 اومدم دوباره افتادم پایین با این ترول بازیا ...
تازه خبر نداری . این که من گفتم تو آمریکا بود و اونجا سطح بازی کنها بالاتره و سخت تر میشه اومد بالا. من تو امریکا خودم رو کشتم سیلور 4 شدم دوباره برگشتم سیلور 5بخدا نمیشه یه بازی کرد بدون afk .. troll .. polish ... kid من سیزن قبلی سیلور 1 بودم .. الان 3 بار تا برونز1 اومدم دوباره افتادم پایین با این ترول بازیا ...
ولی تو اروپا از سیلور 4 تا سیلور 2 رو راحت رفتم بعد به خاطر 2 هفته ترول افک دی سی صبانت این حرفها شدیم سیلور 5 به سلامتی. البته با کمک خدا انشالا به زودی میشم گلد
بازیت نمیدونم چه جوریه ولی زور بزن می تونی بیای بالا
سعی کن ساعت 8 شب به بعد تا ساعت 11 بازی کنی. این 3 ساعت احتمال برد بیشتر هستش. و روزی های شنبه 1 شنبه و مخصوصا دوشنبه اصلا بازی نکن رنک که نیای پایین
![]()
امکان جدید سایت لول کینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرچ کردن برای ریپلی دلخواه برید حالشو ببرید
اقا تو lolskills که برید یک قسمتی هست به اسم toplist بعد مثلا شما میگی امو تو همه سرورها
ببینی که اول هستش تا 1000 تا
بعد مثلا من میبینم امو یک ایتمی خریدن به اسم enchanted jagumnet که 500 تا هلس میده و 10 درصد کلدان
این ایتم قدیمی هستش الان نیست
ولی تو لول اسکیل زده یارو 1 روز پیش بازی کرده و این ایتم رو خریده
جلل خالق![]()
خیلی آیتما hp و cdr میدن ولی اینکه میگی face of the mountain آیتم ساپورته
والا دقیقا اتیمش ماله جنگله. فکر کنم لول اسکیل قاطی کرده
اسمش هم همون هستش که گفتم
شما این اینک رو ببین ایتمش رو
lolskill.net/summoner/KR/%EA%B9%80%EC%9E%AC%ED%82%A4/matches
آره الان متوجه شدم. آیتم جنگل قبل 5.5 بود. بعدش با انچنت Cinderhulk عوض شد.
من اینطور شنیدم که کره ای ها سرور گرنا مخصوص خودشون دارن و حتی یه سری skin مخصوص خودشونم دارن. شاید آپدیتا هم واسه اینا فرق میکنه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)