تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1545 از 4428 اولاول ... 545104514451495153515411542154315441545154615471548154915551595164520452545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,441 به 15,450 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان لطفا هرکسی می تونه راهنمایی کنه
    من کامپیوترم توی اتاق و تلفن هم توی حال هست تلفن خش خش می کنه اما می شه استفاده کرد واسه تلفن یه اسپلیتر 2 به یک می زارم که به ورودیش سیم تلفن که از پریز می یاد و خروجیشم(اون قسمت که نوشته تلفن)را به تلفن می زنم اما بود و نبودش فرقی نداره تنها فرقش اینه که وقتی اسپلیتر نباشه بعضی وقتا کسی زنگ بزنه شمارش نمی یوفته سر راه مودمم اسپلیتر نمی زارم چون اگه بزارم خش خش تلفن بیشتر می شه الان 256 دارم قبلا سرعت دانلودم 196 کیلوبایت بر ثانیه بود(اصفهان هستم)الان سرعتم شده 60 کیلوبایت بر ثانیه زنگ زدم پارس هر دو مشکلا گفتم گفت نویز شدید داری این علت خشخش و افت سرعت هست گفت باید واسه تلفن یه میکروفیلتر یک به یک بگیری و این با اسپلیتر فرق داره و سر راه تلفن بزاری و به مودمم چیزی وصل نکنی،اگه از اسپلیتر استفاده می کنی بازم باید میکروفیلتر را بزاری سر راه تلفن،من چندجا رفتم همون اسپلیتر 2 به 1 که خودمم دوتاشا دارم داشتن و وقتی می گفتم میکروفیلتر یک به یک می خوام می گفتن این همون کارا انجام می ده،حالا می خواستم از دوستان بپرسم مشکل چیه ایا واقعا این میکروفیلتر فرق داره با اسپلیتر دو به یک که من دنبالش بگردم؟با تشکر

2. این کاربر از hamed1024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

من کامپیوترم توی اتاق و تلفن هم توی حال هست تلفن خش خش می کنه اما می شه استفاده کرد واسه تلفن یه اسپلیتر 2 به یک می زارم که به ورودیش سیم تلفن که از پریز می یاد و خروجیشم(اون قسمت که نوشته تلفن)را به تلفن می زنم اما بود و نبودش فرقی نداره تنها فرقش اینه که وقتی اسپلیتر نباشه بعضی وقتا کسی زنگ بزنه شمارش نمی یوفته سر راه مودمم اسپلیتر نمی زارم چون اگه بزارم خش خش تلفن بیشتر می شه الان 256 دارم قبلا سرعت دانلودم 196 کیلوبایت بر ثانیه بود(اصفهان هستم)الان سرعتم شده 60 کیلوبایت بر ثانیه زنگ زدم پارس هر دو مشکلا گفتم گفت نویز شدید داری این علت خشخش و افت سرعت هست گفت باید واسه تلفن یه میکروفیلتر یک به یک بگیری و این با اسپلیتر فرق داره و سر راه تلفن بزاری و به مودمم چیزی وصل نکنی،اگه از اسپلیتر استفاده می کنی بازم باید میکروفیلتر را بزاری سر راه تلفن،من چندجا رفتم همون اسپلیتر 2 به 1 که خودمم دوتاشا دارم داشتن و وقتی می گفتم میکروفیلتر یک به یک می خوام می گفتن این همون کارا انجام می ده،حالا می خواستم از دوستان بپرسم مشکل چیه ایا واقعا این میکروفیلتر فرق داره با اسپلیتر دو به یک که من دنبالش بگردم؟با تشکر
    سلام/منم این مشکل رو داشتم/اومدم خط تلفن و ای دی اس ال رو از یه پریز گرفتم و درست شد

4. این کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

شما همون حرف پشتیبانی پارس رو گوش کن . مشکل نویز خط و خش خش فقط با میکروفیلتر حل میشه و شما اگر به راهنمایی مسئولین پارس گوش کنید 100% حل میشه مشکل توون . بگردید قطعه پیشنهادی پارس رو گیر بیارید و نصب کنید . یا علی

6. این کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

بعضی شبا هست ساعت 1 تا 3 بنظر میاد دارن نت ملی تست می کنن، کسی تجربه ای داشته ؟

مثلا پینگ داخلی 60 هست 4.2.2.4 1500 هست یا اگه از سرور داخلی دانلود کنی FULL SPEED هست سرور خارجی 30%-50% سرعت میده.

جالبیش اینه که اگه یک فایل رو دانلود کنید با اینکه Download Manager چندین Channel باز میکنه ولی سرعت زیاد نمیشه ولی اگه با همون Download Manager چند فایل رو همزمان دانلود کنید مجموع سرعت تقریبا FULL SPEED میشه!

8. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حذف شود...
    Last edited by SevenCity; 24-02-2012 at 22:38.

10. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سرعت تورنت پایین اومده؟؟؟

12. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پیشرفته ترین مملکت دنیا از اخر

پيش فرض

اهیچکس جرات نداره با دم شیر (مردم) اینجوری بازی کنه هیچکس مگر اینکه خودمون با این حرفها نخ دستشون بدیم
    اونم چه شیری شیر شیره ای . رفیق چند تا کشور هست هم اینترانت دارن هم اینترنت . اسماشو یادم نیست بعدا می گم. یعنی قبلا اینترنت ملی بوده چیز جدیدی نیست.

14. این کاربر از dark-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اونم چه شیری شیر شیره ای . رفیق چند تا کشور هست هم اینترانت دارن هم اینترنت . اسماشو یادم نیست بعدا می گم. یعنی قبلا اینترنت ملی بوده چیز جدیدی نیست.
    اینترنت و اینترانت در بعضی جاها وجود دارن.تو همین ایران هم اینترانت وجود داره مثل اينترانت موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان.ولی با کمال اطمینان میتونم بهتون بگم چیزی بنام اینترنت ملی وجود نداره. کلمه ی اینترنت از ترکیب دو کلمه ی International به معنی بین المللی و Network به معنی شبکه تشکیل شده و چیزی به اسم شبکه ی بین المللی ملی وجود نداره. بذارین راحت تر بگم: اون مسئولی که این کلمه ی اینترنت ملی رو اولین بار به زبون آورده به احتمال 99 درصد حتی روشن و خاموش کردن کامپیوتر رو هم بلد نیست.
    Last edited by csssaeed; 24-02-2012 at 17:39. دليل: غلط املایی

16. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من با سرعت 195kb/sدانلود دارم

در کلیه ساعات که ثابت نیست درسته ؟

18. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

من با سرعت 195kb/sدانلود دارم
    واسه منم قبلا 195 بود الان شده 110 بهشون ایمیل زدم. فرداش تلفن زدن بهم که مشکلتون رو حل می کنیم و اینا

خانومه میگه ما تعهد داریم که سرعت شما از 30 کیلوبایت کمتر نشه. بعد گفت احتمال داره مرکزتون شلوغ شده و ...

خلاصه گفت مشکل از ما نیست. اینم تستمه در حالی که چند هفته پیش با همین سرور تهران پینگ 77 ، دانلود 1.5

و آپلود 0.42 بود و با سرعت 195 دانلود میکردم. نمی دونم چه مشکلی پیش اومده احتمال داره از پهنای باند

مخابرات باشه.

===============================================

در مورد اینترنت ملی هم یه چیزی بگم قضیه روشن بشه. مسئولشو اون روز نشون میداد. گفت ما این کار رو برای

اداره هامون میخواهیم انجام بدیم. گفت دلیلی نداره که دو تا اداره ما میخوان با هم تبادل اطلاعات کنن، این اطلاعات

بره آمریکا و برگرده یا بره کانادا و برگرده . هم امنیت میره بالا و هم سرعت.

=========

کسی قرار نیست اینرنت رو تعطیل کنه. این خیلی خنده داره که یه عده میان میگن میخوان اینترنت رو جمع کنن به جاش اینترنت ملی بدن و ....

موفق باشید

20. 3 کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •