تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1545 از 2199 اولاول ... 54510451445149515351541154215431544154515461547154815491555159516452045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,441 به 15,450 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ی مشکل عجیبی که تازگیا دارم اینه که وقتی میرم توی ص مشخصات مودم توی قسمت data rate , up link من وقتی به صورت ثابت برای چند دقیقه روی 1000B/S قرار میگیره و 0 نمیشه من اصلا نمی تونم پیج باز کنم !! .. پینگم هم تایم اوت میده در اینجور مواقع .. پشتیبانی هم تعجب کرده بود گفت اصلا امکان نداره و مشکل از سیگنال پایینه ... ولی من چندین بار تست کردم و مطمئن شدم از این قضیه ..
    حالا سفارش دادم مودم بیرونی بیارن .... دوستان مودم بیرونی روی پشت بوم تو مواقع هوای برفی بارونی و اینا مشکلی براش ایجاد نمیشه ؟ کلا این مودم ها وضعیتش چطوریه میرزه بگیرم ؟

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ی مشکل عجیبی که تازگیا دارم اینه که وقتی میرم توی ص مشخصات مودم توی قسمت data rate , up link من وقتی به صورت ثابت برای چند دقیقه روی 1000B/S قرار میگیره و 0 نمیشه من اصلا نمی تونم پیج باز کنم !! .. پینگم هم تایم اوت میده در اینجور مواقع .. پشتیبانی هم تعجب کرده بود گفت اصلا امکان نداره و مشکل از سیگنال پایینه ... ولی من چندین بار تست کردم و مطمئن شدم از این قضیه ..
    حالا سفارش دادم مودم بیرونی بیارن .... دوستان مودم بیرونی روی پشت بوم تو مواقع هوای برفی بارونی و اینا مشکلی براش ایجاد نمیشه ؟ کلا این مودم ها وضعیتش چطوریه میرزه بگیرم ؟
    من خودم ودم بیرونی دارم. تو باد ، بارون ، برف ، تگرگ ، خاک ، طورفان ، سونامی ، هیچ مشکلی براش پیش نمیاد!

3. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

باسلام

حتما نسبت به اعلام شکایت بابت دریافت وجه اضافی توسط عامل فروش از قسمت صدای مشتری در سایت مبین نت اقدام نمائید

حداکثر هزینه جهت تبدیل مودم 25.000 تومان و هزینه طرحتونم 84.800 بوده که از شما 20.000 تومان بیشتر دریافت شده است.
    سلام
    مدتی نبودید؟؟

5. 2 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اهواز سرعت2048 یک ماهه 3گیگ

7. این کاربر از abas.1740 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

اهواز سرعت2048 یک ماهه 3گیگ
    بعد این مثلا اشتراک چند به چنده؟؟:eek:
    بابا من 512بهتر جواب میگیرم به خدا...
    Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام دوستان
    به علت مشکلاتی از طرف مخابرات و عدم دسترسی به ADSL حالا میخام مبین نت بگیرم واسه 2 یا 3 تا سیستم که همزمان اینترنت لازم دارن ، چه مودمی و چه اشتراکی (سرعت ) مناسب هست ؟

قیمت مودم همینی هست که تو سایت مبین نت زده ؟
    مودم دست دوم سالم جایی پیدا میشه ؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    به علت مشکلاتی از طرف مخابرات و عدم دسترسی به ADSL حالا میخام مبین نت بگیرم واسه 2 یا 3 تا سیستم که همزمان اینترنت لازم دارن ، چه مودمی و چه اشتراکی (سرعت ) مناسب هست ؟

اقا اصلا سراغ مبین نت نیا!
    حتی اگرم راضی باشی از پس هزینه هاش بر نمیای که بخوای تو 3 سیستم اصتفاده کنی!
    قیمت هاش رو با شرکت های adsl مقایسه کن بعد تصمیم بگیر...

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

اقا اصلا سراغ مبین نت نیا!
    حتی اگرم راضی باشی از پس هزینه هاش بر نمیای که بخوای تو 3 سیستم اصتفاده کنی!
    قیمت هاش رو با شرکت های adsl مقایسه کن بعد تصمیم بگیر...
    من که گفتم روی خط تلفنی که دارم ADSL نمیدن (میگن خط PCM هست گویا و امکانش نیست) فقط به خود مخابرات یه کم امید هست که اون هم در حال حاضر گفته نه و باید منتظر بمونم
    حالا به صورت موقت میخام مبین نت بگیرم تا مشکل که حل شد برم سراغ ADSL ، لطفا در مورد سوال هایی که در مورد مودم و نوع اشتراک داشتم اگه میدونین توضیح بدین
    کلا اگه راه حل دیگه ای به غیر از مبین نت هم به نظرتون میرسه بگین

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سلام دوستان

شما میخاید از یک مودم برای چنتا سیستم استفاده کنید یا مودم جدا برای هر سیستم؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من که گفتم روی خط تلفنی که دارم ADSL نمیدن (میگن خط PCM هست گویا و امکانش نیست) فقط به خود مخابرات یه کم امید هست که اون هم در حال حاضر گفته نه و باید منتظر بمونم
    حالا به صورت موقت میخام مبین نت بگیرم تا مشکل که حل شد برم سراغ ADSL ، لطفا در مورد سوال هایی که در مورد مودم و نوع اشتراک داشتم اگه میدونین توضیح بدین
    کلا اگه راه حل دیگه ای به غیر از مبین نت هم به نظرتون میرسه بگین
    سلام

اگه تو شهرتون جايي هست كه سرويس و اشتراك وايرلس بدن مي توني رو اون هم حساب كني مطمئنا بهتر از مبين نت هست قيمت انتن وايرلس يكم گرونه ولي با اين قيمتي كه مودم هاي مبين نت

دارن فكر كنم ديگه بصرفه.

اگه مي خواي مبين نت بگيري با اين اوصافي كه مي گي بايد اشتراك 2 مگ بگيري تا شايد بتوني راحت رو 2 يا 3 تا سيستم شير كني

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •