البته باید منتظر موند و دید که دیگه چه تفاوتهایی داره
باید منتظر اخبارهای نمایشگاه E3 باشیم...تا اونموقع نمیشه قطعا اظهار نظر کرد
البته باید منتظر موند و دید که دیگه چه تفاوتهایی داره
باید منتظر اخبارهای نمایشگاه E3 باشیم...تا اونموقع نمیشه قطعا اظهار نظر کرد
ميگم اينطوري كه از عكسا پيداست خيلي هم اسليم نيست عكس ديكه اي نيست كه تفاوت فت رو با اسليم نشون بده؟
چرا انقدر زشته این اسلیم؟خیلی بیریختههمون fat خودمون خوشگلتره
![]()
اره tv مدل b690 سامسونگ 46 اینچ هست.اگه مشکل از کابل هست پس چرا در 720p مشکلی نداره؟
راستی همه ی بازی های 360 رزولوشن 1080p رو ساپورت میکنن؟
اول از همه که تلویزیون شما خیلی خوبه و شکی توش نیست
دوم اینکه دقیقا به خاطر همین میگم ممکنه مشکل از کابلت باشه چون ممکنه کابل فعلی شما نتونه تصاویر 1080P رو خوب ساپورت کنه
و سوم اینکه خودت زدی به هدف همه بازی ها رزولوشن 1080P رو ساپورت نمیکنن و باید پشت جلد بازیت رو یه نگاه بندازی و ببینی چی نوشته.
یه کار دیگه هم که می تونی بکنی اینه که حتما سامسونگ یه سینما خانگی بهتون هدیه داه که یه کابل HDMI روش هست. اگر همچین قضیه ای هست می تونی کابلی که به سینما خانگیتون وصل هست رو برای xbox امتحان کنی و ببینی مشکل از کابل بوده یا از بازی.![]()
سلام به همه بر و بکس.
من دستگاهم حدودا 9 ماه پیش سه چراغ شد و بردم پیش فتحی و واسم درست کرد و گفت تا دو ماه بعد تضمین میکنم هیچ اتفاقی نیفته. راستم گفت. من هم خیلی ررعایت کردم و خلاصه 9 ماه دووم آورد. ولی پریشب که داشتم فیفا بازی میکردم یهو تصویر واستاد و دستگاه رو خاموش کردم. فرداش که روشن کردم دیدم دوباره 3 چراغ شد
به نظرتون چیکارش کنم؟
لاششو ازم برمیدارن؟![]()
عکوس حاج خانوم xbox slim
.
.
ناتالف ببخشید kinect
![]()
به نظر من که قیافاتا حداقل تو عکس خیلی قشنگ تر از FAT نیست ولی رنگش جذابه و تو عکس خیلی هم باریک به نظر نمیاد، ولی کوچیکتره
Wi-Fi به درد کاربرانی که به تکنولوژی High-End علاقه دارن میخوره و هارد هم هر چه بیشتر زندگی بهتر
و به قول uderworld عزیز باید ببینیم که این slim دیگه چه تغییراتی کرده.
-
Last edited by d.b23; 15-06-2010 at 11:49.
سلام آقای علی لهراسبی
فکر نکنم این مدل به این زودیا بیاد تو ایران چون تازه 2-3 روزه که معرفی شده و هنوز به تولید انبوه نرسیده چه برسه که بخواد بیاد ایران
تازه اگر هم بیاد تا به قیمت واقعیش برسه زمان میبره و فعلا می تونید با خیال راحت xbox 360 Fat بخرید و ازش لذت ببرید![]()
Last edited by vegas; 15-06-2010 at 11:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)