عزیز این ماجرا جدید نیست مربوط به چند ماهه روی فیلترینگ هوشمند هستیم و تمام ای اس پی ها میرن و به نوبت ولی جالبه هی وب بیشتر اینجوری هست و حتی فروشگاه گوگل و نرم افزار هانگوست هم فیلتر میشن عکس ها و استیکر ها و ...
عزیز این ماجرا جدید نیست مربوط به چند ماهه روی فیلترینگ هوشمند هستیم و تمام ای اس پی ها میرن و به نوبت ولی جالبه هی وب بیشتر اینجوری هست و حتی فروشگاه گوگل و نرم افزار هانگوست هم فیلتر میشن عکس ها و استیکر ها و ...
ممنون
بله این مشکل با مرورگر اصلا پیش نمیاد و همه صفحه ها عکساشون راحت باز میشه ، فقط با خود اپلیکیشن اینستاگرام این جوری میشه
ممنون از جوابتون
مثل اینکه تو قیل.تر.ینگ هوش.مند هم isp ها با هم فرق میکنن و همین جوری که دوستمون پست قبلی گفت برای های وب بیشتره تا مثلا پارس انلاین
snr خط من روی 20 بود ولی هر روز مقداری کم میشه الان بعد چند روز شده 16 به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه با نصب نویز گیر هم وضعیت بدتر میشه یعنی به جای اینکه خوب بشه بدتر میشه اینترنتم هم های وب هست
مشکل از مسیره به نظر من حالا دقیقا من مشکلشو دقیقا سر در نمیارم از کجاس
تا دیروز مسیر رو سیابون استانبول بود الان رو اذر تلکام اذربایجان میره که وضع شدید تر شده
چطوریه وقتی من با (وی پی ان داخلی افرانت )میگردم صفجات اینستا مشکلی ندارن ؟
اگ فیلتر هست که زیرساخت مسول فیلتر کردنه که همه شرکتای ارایه دهنده پارس و بقیه دست خودشون نیست و از تامین کننده میگیرن میرسونن به دست مردم و هیچ کاره ان چطوریه پارس این مشکلو کمتر داره مخابرات و های وب اینا زیاد تر؟
در ثانی اگ فیلتر هست پس چرا صحفات عکس ندارن ولی با زدن رو کیفیت یعنی بالاتر عکس های لارج یا های کوالتی باز میشن یا اینکه وبسایت اینستا پیج هاش عکساش بدون مشکل هست؟
در ضمن تو قسمت سرچ که از همه جا عکس هست چطوریه ی دونه عکس نیست ک باز نشه ؟
اینم اضافه کنم وب سروری که عکس های اپ اینستا قرارد داده شده با وبسایت یکی هست یعنی عکسا از ی مسیر میرن تو گوشی و وبسایت
Last edited by MMDFullHD; 03-06-2017 at 23:23.
امروز پینگم از 180 شده 145!!!!
بازم خرابه ولی نسبتا بهتره از قبل .
مسیر از ترکیه به اذر تغیر کرده
مطمنا از از 8.8.8.8 پینگ میگیرید که اینطور میبنید
دراصل جاهای دیگ همون اشه همون کاسس
نه از 4224
پینگ شاتل داشته باشید صفا کنید
![]()
خودم رو خط اصلیم یه سال پینگم همین طوری بود نمی خواد به من فخر بفروشی.
مسیر من که خیلی وقته الان اذربایجان هست یعنی همون ایپی 85.132
در مورد سواالت هم والا خودم هم دقیق نمیدونم جریان چیه که تو های وب شدید تر از بقیه isp ها هست
ولی چیزی که میدونم اینه شما از پشتیبانی هم بپرسید میگه به خاطر قیل.تری.گ هوش.مند هست
در مورد سوال دوم هم والا برای همه باز نمیشه ! خود من خیلی صفحه ها رو میزنم کلا باز نمیشه
و در مورد سوال سوم هم فکر کنم ویژگی قی.لترینگ هوش.مند باشه ! یعنی من بار ها شده دیدم یه صفحه که تاره یه عکسی رو گذاشته راحت باز میشه ولی بعد 2 ساعت دیگه اون عکس باز نمیشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)