تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1544 از 2607 اولاول ... 544104414441494153415401541154215431544154515461547154815541594164420442544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,431 به 15,440 از 26062

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من قبض تلفن رو هفته پیش اینترنتی پرداخت کردم، ولی امروز اس ام اس اومده که نسبت به پرداخت بدهی اقدام کنید. کسی می دونه برای پیگیری باید با چه شماره ای تماس گرفت ؟
    باید با شماره پیگیری پرداخت اینترنتی بری مرکز مخابراتی.

من یک پینگ تایم میزارم، توضیح تقسیرش باخودتون دیگه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با این وضع دانلود و پینگ های موجود دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می فروشند

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

دوستانی که پیگیر شکایت بودن من درخواست تجدید نظر فرستادم براشون تا ببینم چی میشه حالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز امکان خرید این اکانتها از شرکنهای اصلی در ایران وچود دارد و همانطور که گفتم نیار به حساب پی پل و یا مستر کارت دارید . و اما درباره غیر قانونی بودن آن شما منوجه توضیحات من نشدید دوست عزیز در ابن نوع اینترنت شما اصلا سند ندارید که قابل ردیابی باشید .برای اینکه متوجه بشوید شما به قول خودتان یک مدت دانلود آفلاین انجام دادید آیا کسی ردتان را زد و مشکلی برای شما پیش آمد؟این اینتنرت دقیقا مثل همان آقلاین هست اما با این تفاوت که در اینترنت آفلاین شما حق انتخاب روی فایلهایی که دانلود می کنید ندارد اما در این نوع اینترنت شما آنلاین هستید یعنی می توانید خودتان در اینترنت سرچ کنید و هر چه دوست دارید با سرعت بالا تا 3 مگابایت در ثانیه دانلود کنید .اما توجه داشته باشید برای استفاده از این نوع اینترنت شما نیاز به یک خط اینترنت معمولی دارید حتی اینترنت 64 یا 128 هم جواب می دهد.
    دوست من نگفتم حتما ردت رو می گیرن بلکه اگر بخوان با تجهیزاتی دارند براحتی این کار رو می کنن که نمی تونم بحث رو باز کنم اصلا برای رد گیری نیازی به سند کردن شما نیست ماهوره وقتی برات سیگنال مورد نظرت رو می فرسته می شه به راحتی مکانت رو پیدا کرد تازه چندین راه دیگر هم هست مثلا از طریق خود اینترنت در ضمن هزینه این اینترنت برای ما گران هست چون هر ماهواره ای روی ایران پوشش نداره قیمتش خیلی زیاد خب می ری اینترنت تجاری می خری ارزان تر هست
    Last edited by SAHANDE3; 03-05-2015 at 17:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بارها دیدم دوستان گفتند نهایت از خط مون میگذریم! فارغ از اینکه شما ممکنه خط تلفنتون رو به کلی دوست و اشنا داده باشید ، شما اگر مستاجر باشید صاحبخانه از پول رهن شما مبلغ رو کم میکنه ، اگر صاحبخانه باشید هنگام فروش منزل باید در بنگاه املاک این خط رو از ملک ازاد کنید که بازم باید برید مخابرات.
    ضمن اینکه اگر از خط بگذرید اصلا ممکنه دیگه مخابرات اجازه دایری اینترنت رو هر خطی رو به منزل شما نده.
    جلوی ضرر رو هر وقت بگیرید کار عقلانی کردید، از اینجا به بعد رو دانلود نکنید تا وضعیت مشخص بشه اگر تا 2-3 هفته دیگه وضعیت به همین منوال بود اون موقع میتونید برید یک شرکت دیگه که امکان نامحدود داره یا با همین مخابرات بر اساس قانون جدید سر کنید.
    درست هست اینجا نمی توان این بحث را باز کرد ولی باز تکرار می کنم تا موقعی که شما سند نداشته باشید مشکلی ندارد چون شما الان روی همان جهت اینترنت کانال های ماهواره هم دارید آیا چندید میلیون نفری که دارند ماهوراه تماشا می کنند را ردیابی می کنند ؟بله می شود اما در این نوع اینترنت شما دارید فرکانس دریافت می کنید مثل زمانی که دازید با ریسیور فرکانس کانالی را دریاقت می کنید و آن را تماشا می کنید این بحث ها فنی هست و اینجا هم امکان آن نیست .در مورد قیمت هم این لیست قیمتی که شما گذاشتی مربوط به اینترنت 2 طرفه هست که اگر این اینترنت را راه اندازی کنید در عرض 5 دقیقه در منرل شما هستند اما قیمتهای اینترنت یکطرفه از 22 یورو شروع می شود .
    دقیقا حرف شما درسته تا بدهی adsl صاف نشه خبری از اینترنت جدید نیست ولی برخی دوستان خیلی قضیه را شوخی گرفتن البته به خودشون ربط داره ولی به اون دوستمون گفتم یک ماه صبر کنید تا ببینیم آخرش حجم رو چقدر می شه افزایش پیدا می کنه یا نه
    دوست من نگفتم حتما ردت رو می گیرن بلکه اگر بخوان با تجهیزاتی دارند براحتی این کار رو می کنن که نمی تونم بحث رو باز کنم اصلا برای رد گیری نیازی به سند کردن شما نیست ماهوره وقتی برات سیگنال مورد نظرت رو می فرسته می شه به راحتی مکانت رو پیدا کرد تازه چندین راه دیگر هم هست مثلا از طریق خود اینترنت در ضمن هزینه این اینترنت برای 1مگ نزدیک 500 دلار آمریکا در شرکت skynet به طور متوسط خوب کسی بخواهد اینهمه پول بده اینترنت تجاری می خره سند هم داره غیر قانونی هم نیست

نمونه قیمت

Packages

:

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

دوستان لطفا از موضوع بحث تاپیک خارج نشید + از قوانین فروم و زیر بخش هم که اطلاع دارید پس بحث های مورد دار لطفا انجام نشه.

سپاس.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درست هست اینجا نمی توان این بحث را باز کرد ولی باز تکرار می کنم تا موقعی که شما سند نداشته باشید مشکلی ندارد چون شما الان روی همان جهت اینترنت کانال های ماهواره هم دارید آیا چندید میلیون نفری که دارند ماهوراه تماشا می کنند را ردیابی می کنند ؟بله می شود اما در این نوع اینترنت شما دارید فرکانس دریافت می کنید مثل زمانی که دازید با ریسیور فرکانس کانالی را دریاقت می کنید و آن را تماشا می کنید این بحث ها فنی هست و اینجا هم امکان آن نیست .در مورد قیمت هم این لیست قیمتی که شما گذاشتی مربوط به اینترنت 2 طرفه هست که اگر این اینترنت را راه اندازی کنید در عرض 5 دقیقه در منرل شما هستند اما قیمتهای اینترنت یکطرفه از 22 یورو شروع می شود .
    بله برای دو طرفه هستند اما یک طرفه مشکلات زیادی دارند معمولا هک شده هستند به خصوص اینهایی که داخل ایران می فروشند به خاطر پروتکل های استفاده می کنه احتمال محدود شدن زیاده به هر حال فقط می خواستم بگم با تجهیزاتی که هست جای دقیقتون می شه پیدا کرد
    ببین من هم مثل شما هزار تا مشکل پیدا کردم باور کن فقط 500 گیگ از سایتهای لیچ خریداری کرده بودم خدا لعنتشون کنه برای یک کم پول بیشتر مردم به هزار تا مشکل انداختن الان هم معلوم شده برای فروش بیشتر پورت این رفتارها رو شروع کردن به نظرم اگر می خواهید به سمت اون نوع اینترنت برید اول با آفلاین شروع کنید سمت 2 سویش هم اصلا نرید که هزار تا تهمت ممکن بهتون بزنند اگر تجهیزاتش رو ازتون بگیرند .............

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود.

دوستان لطفا از موضوع بحث تاپیک خارج نشید + از قوانین فروم و زیر بخش هم که اطلاع دارید پس بحث های مورد دار لطفا انجام نشه.

سپاس.
    ببخشید اشتباه ازمن بود کشش دادم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستانی که پیگیر شکایت بودن من درخواست تجدید نظر فرستادم براشون تا ببینم چی میشه حالا
    بعید می دونم با توجه به خبری که دوستمون در بالا زده دیگر راه برگشتی باشه قرار بوده اینترنت هر نفر رو به 100 نفر بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بارها دیدم دوستان گفتند نهایت از خط مون میگذریم! فارغ از اینکه شما ممکنه خط تلفنتون رو به کلی دوست و اشنا داده باشید ، شما اگر مستاجر باشید صاحبخانه از پول رهن شما مبلغ رو کم میکنه ، اگر صاحبخانه باشید هنگام فروش منزل باید در بنگاه املاک این خط رو از ملک ازاد کنید که بازم باید برید مخابرات.
    ضمن اینکه اگر از خط بگذرید اصلا ممکنه دیگه مخابرات اجازه دایری اینترنت رو هر خطی رو به منزل شما نده.
    جلوی ضرر رو هر وقت بگیرید کار عقلانی کردید، از اینجا به بعد رو دانلود نکنید تا وضعیت مشخص بشه اگر تا 2-3 هفته دیگه وضعیت به همین منوال بود اون موقع میتونید برید یک شرکت دیگه که امکان نامحدود داره یا با همین مخابرات بر اساس قانون جدید سر کنید.

دقیقا حرف شما درسته تا بدهی adsl صاف نشه خبری از اینترنت جدید نیست ولی برخی دوستان خیلی قضیه را شوخی گرفتن البته به خودشون ربط داره ولی به اون دوستمون گفتم یک ماه صبر کنید تا ببینیم آخرش حجم رو چقدر می شه افزایش پیدا می کنه یا نه
    بله برای دو طرفه هستند اما یک طرفه مشکلات زیادی دارند معمولا هک شده هستند به خصوص اینهایی که داخل ایران می فروشند به خاطر پروتکل های استفاده می کنه احتمال محدود شدن زیاده به هر حال فقط می خواستم بگم با تجهیزاتی که هست جای دقیقتون می شه پیدا کرد
    ببین من هم مثل شما هزار تا مشکل پیدا کردم باور کن فقط 500 گیگ از سایتهای لیچ خریداری کرده بودم خدا لعنتشون کنه برای یک کم پول بیشتر مردم به هزار تا مشکل انداختن الان هم معلوم شده برای فروش بیشتر پورت این رفتارها رو شروع کردن به نظرم اگر می خواهید به سمت اون نوع اینترنت برید اول با آفلاین شروع کنید سمت 2 سویش هم اصلا نرید که هزار تا تهمت ممکن بهتون بزنند اگر تجهیزاتش رو ازتون بگیرند .............
    آفلاین خدا بیامرز که 8 سال پیس استقاده می کردم.نوع آنلاین 1 طرفه هم 2 سال پیش 6 ماه استفاده کردم که هیچ مشکلی نداشتم در مورد اکانت های هک شده که اصلا ارزش ندارند باید اکانت را از سایتهای شرکتهای ارائه کننده خرید . تا اینکه مخابرات اینترنت نامحدود ارائه کرد و من هم دیدیم نسبت به قیمت ارزش ندارند و برای همین بیخیال ماهواره ای شدم و از مخابرات سرویس گرفتم تا الان که ظاهرا مخابرات دارد بازی درمیاره که اگر بخواهد چنین کاری کتد بهترین گذینه ممکن هست که فعلا منتظرم ببینم محابرات چه کار می کنه همین الان هم خیلی از دوستام دارند استفاده می کتند و مشکلی هم ندارند 2 طرفه هم کلا منتفی هست .اما 1 طرفه آنلاین هیچ مشکلی ندارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •