تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1544 از 4105 اولاول ... 544104414441494153415401541154215431544154515461547154815541594164420442544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,431 به 15,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

وحید جان سلامم..
    منم میدونم یواشکی میشه گوشی برد..میخواستم ببینم دژبانی بازم مارو میگرده حالا که ستوان سه شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وحید جان هنوزم دوست داری بری تو نظام؟؟؟؟؟؟؟؟یا نظرت عوض شد؟جدی جواب بدهاااااااااااااااا

از دوستان کسی میدونه پرندک پنجشنبه ها تعطیله یا نه؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام؛
    من ديشب از جهرم (مركز آموزشي شهيد دستغيب ناجا) اومدم مرخصي (متأهل هستم).

خداييش سربازي اون قدري كه آدم را ازش مي‌ترسونند، وحشتناك نيست.
    تنها چيزي كه هست، دور بودن از خانواده‌ست، كه اون هم تلفن عمومي هست و آدم مي‌تونه با خونه تماس بگيره.

اگه كسي در مورد اين پادگان سؤالي داشت، بپرسه، من تا جايي كه بتونم راهنمايي مي‌كنم.

3. 2 کاربر از alinikaein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

عزیز چنین قانونی وجود ندارد

مدت زمان خدمت سربازی در حال حاضر بر اساس قانون 1391
    الف : خدمت كاركنان وظيفه مأمور به دستگاه‌هاي غير نظامي (امريه): 24 ماه.
    ب : خدمت كاركنان وظيفه در نيروهاي مسلح و يگان‌هاي حفاظت در مناطق عادي: 21 ماه.
    پ : خدمت كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير، مناطق عملياتي مناطق محروم و بد‌آب‌وهوا: 19 ماه
    ت : خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير: 18 ماه

والله من از چندین نفر از دوستان شنیدم که مناطق محروم و ید آب و هوا مثل بوشهر و شهرستاناش 1 ماه کسر خدمت داره و اگر غیر بومی اون شهر هم باشی یک ماه دیگه کسر میشه.(جمعا 2ماه)

به مثال دقیقتر : یکی از دوستان تو همین فروم اگه اشتباه نکنم اول آبان تاربخ اعزامش بود و البته قرار بود بعد آموزشی تو عسلویه و خاتم الانبیا خدمت کنه و خودش گفت که پایه خدمتتشو 19 ماه براش زدن یکماه برای بدی آب و هوا + یکماه یرای غیربومی یودن

اگه کسی اطلاعات دقیقی داره لطفا راهنمایی کنه

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والله من از چندین نفر از دوستان شنیدم که مناطق محروم و ید آب و هوا مثل بوشهر و شهرستاناش 1 ماه کسر خدمت داره و اگر غیر بومی اون شهر هم باشی یک ماه دیگه کسر میشه.(جمعا 2ماه)

به مثال دقیقتر : یکی از دوستان تو همین فروم اگه اشتباه نکنم اول آبان تاربخ اعزامش بود و البته قرار بود بعد آموزشی تو عسلویه و خاتم الانبیا خدمت کنه و خودش گفت که پایه خدمتتشو 19 ماه براش زدن یکماه برای بدی آب و هوا + یکماه یرای غیربومی یودن

پ : خدمت كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير، مناطق عملياتي مناطق محروم و بد‌آب‌وهوا: 19 ماه

امریه کسری خدمتی ندارد به غیر از قرارگاه خاتم که اصلا امریه حساب نمیشه
    برای استفاده از کسری مناطق عملیاتی و بد اب و هوا باید حتما غیر بومی بود در ضمن کرج هم منطقه بد اب و هوا و عملیاتی ندارد !!!

سلام.
    دوستان کسی غیبت داشته باشه و الان خودش رو بخواد معرفی کنه ولی بیماری تپش قلب داشته باشه آیا معاف میشه یا معاف از رزم یا هیچ کدام؟
    اگر بیماری شما باعث معافیت میشود حتی اگر غیبت هم داشته باشید منع قانونی برای معافیت ندارد و میتونید معاف بشید

6. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امریه کسری خدمتی ندارد به غیر از قرارگاه خاتم که اصلا امریه حساب نمیشه
    برای استفاده از کسری مناطق عملیاتی و بد اب و هوا باید حتما غیر بومی بود در ضمن کرج هم منطقه بد اب و هوا و عملیاتی ندارد !!!
    عزیزم من مثال زدم کرجو. شما جای کرج و تهرانو بزار عسلویه و بوشهر( آیا کسر شاملش میشه , منظورم بد آب وهوا و غیر بومی)

اگه کسی مثلا خونه اش درعسلویه باشه و کارهای امریه اش را درتهران انجام داده یاشه و اونها هم 100درصد اونو یخوان و با فرض اینکه اون اداره مد نظر بعد از اتمام دوره آموزشی خدمت , اون فرد را به عنوان سرباز یگیره و یعد یه هفته اون سریازو یه اداره زیرمجموعه خود در شهرعسلویه بفرسته که تا اتمام خدمت اونجا باشه آیا اون بکماه کسر خدمت که بواسطه غیربومی بودن میدن به این سرباز ما هم میرسه؟( البته اگر یه سرباز سپاه هم چینین موقعیتی داشته باشه چی میشه؟)

پس یعنی بوشهر عملیاتیه که بهش کسری تعلق میگیره یا بد آب و هوا؟

راستی منظور از غیر بومی , شهر محسوب میشه یا استان؟( یعنی اگه تو استان خودت خدمت کنی ولی نه تو شهر خودت غیربومی محسوب میشی)
    سپاس ناظر فعال عزیز
    یا حق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان

من برج 4 اعزامم ولی معلوم نیست کجا میفتم
    با توجه به اینکه مدرک دکتری دارم چظور میشه بیفتم تو ارتش؟
    متاهلم
    بسیجی نیستم
    ممنون

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام داداش خسته نباشی.
    پرندک رو منم شنیدم جای مناسبی نیست اما بیشتر در مورد آموزشی و دوره کدش بوده راجب خدمتش چیزی نمیدونم دیگرانی هم بهت گفتن احتمالا اطلاعاتشون واسه دوره آموزشی و کد بوده نه یگان ولی در هر حاب توکلت به خدا باشه و اگه شرایطش ازدواج داری کمک بزرگی هم میتونه برات باشه و میتونی با این شرایط متاهلیت انتقالی بگیری گرگان و از اونجا هم بیوفتی تیپ ساری.
    راستی داداش منم اعزام مجدد بودم 02 که 12/1 اعزام شدم و الانم دروزه کد خوردم همون 02 و تو گروهان 3 که فرماندش هم جناب سروان مولایی.
    از شانس ما 5شنبه ها تعطیل شده و از 4شنبه مرخصی میدن البته نیرو زمینی کلا تعطیل کرده اما به ما میگن از صدقه سری رژه خوبیه که شما روز ارتش رفتین واسه اینه فعلا تعطیل کردن واسمون.
    اگه میشه توضیح بده چطوره و چه خبر قراره بشه و فرمانده و گروهانش کدومش بهتره و تو این 55 روز پیش رو چی در انتظارمونه ممنونت میشم.
    میدونم این دوره به خاطر رژه برنامه شما کلا عوض شده بود اما هر چی اطلاعات داری بگو بازم از هیچی بهتره.
    راستی پایان دوره چند روز دادن بهتون که برین سر یگان؟
    \

داداش شما تو ارتش خدمت می کنی ؟‌کدوم ناحیه کشور ؟‌

پنچ شنبه ها رو ارتش بازم تعطیل کرده ؟ ؟؟؟؟ از کی تا کی ؟ بخش نامه اش اومده یا نه فقط پادگان شما به اختیار فرماده تعطیل کرده ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وحید جان سلامم..
    منم میدونم یواشکی میشه گوشی برد..میخواستم ببینم دژبانی بازم مارو میگرده حالا که ستوان سه شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وحید جان هنوزم دوست داری بری تو نظام؟؟؟؟؟؟؟؟یا نظرت عوض شد؟جدی جواب بدهاااااااااااااااا

از دوستان کسی میدونه پرندک پنجشنبه ها تعطیله یا نه؟؟؟؟؟؟
    سلام عزیز

والا اوایل می گردند یه جورایی اما کم کم که باهاشون دوست بشی دیگه حله و می تونی راحت ببری و بیاری . یه مدت بری دستت میاد چیکار کنی

خواستنش رو که می خوام اما نه به شدت قبل والا اگر می دونستم جای دوری نمی فرستن و تو شهر خودم خدمت می کنم اصلا شک نمی کردم هر چند که الانم با ستوان 1 دو ساله اگر برم فوقش 2 سال تا سروانی جای دیگه خدمت می کنم و بعدش میشه انتقال گرفت و اومد نزدیک ترین جا . ولی با همه این اوصاف تا اخرین لحظه خدمت اقدام نمی کنم برای پذیرش و جذب تو ارتش ( قبل خدمت ادم با ذهنیت کال اف دیوتی به ارتش نگاه می کنه و با خودش یه همچین دنیای فانتزی در نظر داره اما بعد اینکه میری تو میبینی اونی نیست که فکرش رو می کردی اما بازم خوبی های خودش رو داره

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاملا درست فهمیدی دوست عزیز . خدمت برای غیر بومی ها در جای بد اب و هوا 19 ماه هستش و برای بومی های اونجا 20 ماه . ( 2 ماه برای غیر بومی کم می کنند . 1 ما برای بومی ها )‌ . دوست خودم که بومی هستش الان داره با 20 ماه ترخیص میشه

منظور از بومی هم شهر محسوب میشه نه استان !‌ از یه شهر دیگه همون استان هم باشی 19 ماه به علت بدی اب و هوا خدمت می کنی اما مثل ما از همون شهر باشی و اب و هواش بد باشه 20 ماه خدمت می کنی )‌
    Last edited by vahidreza2007; 02-05-2013 at 16:52.

12. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کاملا درست فهمیدی دوست عزیز . خدمت برای غیر بومی ها در جای بد اب و هوا 19 ماه هستش و برای بومی های اونجا 20 ماه . ( 2 ماه برای غیر بومی کم می کنند . 1 ما برای بومی ها )‌ . دوست خودم که بومی هستش الان داره با 20 ماه ترخیص میشه

منظور از بومی هم شهر محسوب میشه نه استان !‌ از یه شهر دیگه همون استان هم باشی 19 ماه به علت بدی اب و هوا خدمت می کنی اما مثل ما از همون شهر باشی و اب و هواش بد باشه 20 ماه خدمت می کنی )‌
    ممنون دوست عزیز
    مثلا اگه من ساکن بوشهر باشم و قرار باشه بعد دوره آموزشی , خاتم عسلوبه خدمت کنم و بعد از یک هفته منو به شرکت زیر مجموعه خاتم تو شهر بوشهر بفرستن که تا آخر خدمت همونجا باشم آیا من میتونم از 2ماه کسر خدمت استفاده کنم یا رو حساب اینکه در شهر خودم دارم خدمتمیکنم بهم 1ماه کسری تعلق میگیره؟

سپاس فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •