تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1544 از 1746 اولاول ... 5441044144414941534154015411542154315441545154615471548155415941644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,431 به 15,440 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مرگانا خوبه. زیرا هم خوبه به خاطر التیش. ولی به نظر من همون مرگانا خوبه می تونی زیرا رو هم تمرین کنی. مثلا ترش بیلبتز به خاطر هوک کردن و یا باروم لئنا چون معمولا مثل احمق ها روشون فوکوس می کنن بهتره

البته من دیدم بعضی ها با ساپورت گلد شدن ولی باید یک ای دی سی اسمورف پیدا کنی
    در کل سعی کن هر لنه که بازی می کنی چندتا بلد شی که اگر بن شد کم نیاری
    ولی ساپورت خوبیش این هستش که همه ازش فراری هستند. بازی هم زیاد اسپک کن. چون هم از نظر روانی رو بازیت اثر می کنه و هم از نظر تکنیک و ...
    برنامه لول سامانر اینفو رو دانلود کن که بازی امریکا یا کره رو اسپک کنی بیشتر. اصلا سطح بازی رو با اروپا مقایسه کن.

در کل سعی کن خیلی به این بازی اهمیت ندی. چون با توجه به نت ما که مثل امرزو 2 تا بازی اتمپ ریکانکت میشه و من هم مجبورم برم افک و .... ادم میبازه یکموقع
    به زندگیت بچسب
    Last edited by kamron_devil; 29-03-2015 at 18:09.

2. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

دوباره random reconnect ها شروع شد. عجب جهنمیه این کشور. عجب...

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان یه champ به ما معرفی کنید باش حرفه ای شیم کری کنیم بازی رو اه خسته شدم از بس braum رفتم 90 درصد lane رو میبرم ولی TOP و jungle اصلا گااااااااااااو فیدر.....
    میگن با riven میشه راخت رفت دیاموند از Riven خشوم نمیاد

5. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوباره random reconnect ها شروع شد. عجب جهنمیه این کشور. عجب...
    بر طبق فانون جدب وقتی اینطوری صحبت می کنی جهنم بیشتری رو کائنات بهت میدن

اقا ولمون کن این حرفها چیه همش کشکه. مثل این هستش که بگی نورخورشید هم نیست . یا بگی برق رو نمی بینی
    ولی؟ ایا برق وجود نداره؟ میشه باهاش غذایی یک نفر رو کباب کرد. یا خود فرد رو هم کباب کرد

مثلا همین دیدی مردم به شوخی میگن ما که شانس نداریم. بد تو زندگی همش بدشانسی میارن. بعد میگن خدا مگه ما چی کار کردیم اینقدر باید بدشانسی بیاریم؟
    خوب خود شما جذب کردید این بدشانسی ها رو ( میگی نه؟ به من بگو بدشانسی پیدا کردنی هستش؟ خریدنی هستش؟ جایی رو باید بکنی پیداش کنی؟ همش به مغز شما برمیگرده و ضمیر نا خودآگاهتون)

دنیا با کسی شوخی نداره. مواظب باشید

یک آزمایشی کردن تو روزنامه یک اگهی دادن به این مظنون که شما برنده 50 دلار شدید مثلا
    بعد جالبه اونهایی که این جایزه رو گرفتن کسانی بودند که خودشون رو خوشانس میدونستند. خیلی کسای دیگه که خودشون رو بدشانس میدونستند این آگهی رو ندیدند.
    به همین سادگی.

خوب من نباید یکی از رازهای خودم رو به همین سادگی به شما بگم ولی میگم ( اینکه خودم تو زندگی خوشانسی زیاد میارم )
    چه جوری میشه خوش شانس شد؟
    شما یک کاغذ هر روز باید برداری و پشت سر هم از اون بالا تا پایین هر روز بنویسی من خیلی خیلی خوشانسم. اینقدر ماها این جمله رو بنویسی تا باورت بشه که خوشانسی. ( کاغذ ها رو هر روز چه کار کنیم؟ هیچی بنداز سطل آشغال. نکنه میخوای یادگاری نگه داری )
    خوب حالا نمیشه ک.. گشادی کنیم و بگیم ننویسیم؟
    یک سوالی از شما میپرسم. شما امروز 2 شنبه هستش به من بگید شنبه 2 روز پیش چی خوردی؟ عمرا یادت نیست. حالا اگر من بگم مثلا 6 در 7 چند میشه شما بدون اینکه فکر کنی میگی 42
    چطور 6 ذر 7 رو برای کلاس سوم یادته 2 روز پیش یادت نیست؟ یا مثلا تعریف سلول رو یادت نیست چی بود؟ ولی ریاضی یادته؟ چون ریاضی هم تکرار شده و هم نوشته شده.
    شما زمانی که مینویسی خوشانسی. ضمیر نا خود آگاهت میگه گه نخور خیلی هم بدشانسی.
    بعد وقتی شما هرروز مینویسی که خوشانسی شما به اون میگی حالا تو گه نخور ( ببخشید بی ادبی نشه اینطوری میگم بخندیم )
    بعد یکمدت یعنی چند ماهیی که نوشتید و واقعا باورتون شد که خوشانسید تکرار می کنم باورتون شد که خوشانسید خوشانسی های زیادی رو جدب می کنید.

من خودم همین چند وقت پیش که اتمپ ریکانکت شد. بازی رو خوب افک شدم چون هر چند ثانیه اینطوری میشد. بعد ریوت اومد من رو پانیش کرد 5 دقیقه برای 5 تا بازی. بعد دوباره بازی کردم دوباره اینطوری شده هنوز پانیش اولی تموم نشده بود که دوباره افک شدم شد 10 ذقیقه یا 15. بعد دوباره بازی کردم دوباره اینطوری شد ایندفعه ریوت کردش 20 دقیقه. )
    یعنی اگر مثل قدیمم بودم مثلا باید شهرمون رو بمباران اتمی میکردم. ولی خیلی خونسرد نشستم و تو این 20 دقیقه مثلا جملات تاکیدی مثبت نوشتم. یعنی از این وقت استفاده کردم.
    حالا من میتونستم مثل قدیم بیام داد فریاد کنم. هیچکی هم اونجاش حساب نکنه فقط فقط کی ضرر کنه؟ خودم.

تازه. من خودم معتاد این بازیم. قدیم وقتی پینگ صبا دز جون بالا میرفت یا مثلا همین چند هفته اخیر وقتی اتمپ ریکانکت میشد زمین زمان رو دندون میگرفتم
    بعد نشستم با خودم فکر کردم. دیدم این کار من غیر از اینکه باعث میشه ناراحتی قلبی خدایی نکرده بگیرم یا قندم بره بالا یا مثلا زخم معده و یا .....
    بشینم به این فکر کنم که بابا
    همین که چشم دارم کامپیوتر دارم اینترنت دارم خونه دارم غذا دارم وقت دارم و. .. ( لیست زیاده بشینی فکر کنی ) . دارم که می تونم این بازی رو بازی کنم خدا رو شکر کنم. حالا شما یکی از اینها رو نداشته باشی اینترنتت فوق صوت هم که باشه نمی تونی بازی کنی. مثلا فرض کن همش مجبور باشی از صبح ساعت 5 تا 11 شب بری سر کار ( اخرش هم هیچی نداشته باشی ) اصلا دیگه به این بازی یا اتمپ ریکانکتش میرسی؟
    یا خدایی نکرده نابینا باشی. یا بدون دست باشی. اصلا میتونی؟
    تو همین مملکت که شما میگی جهنم خیلی ها دارند زندگی می کنن یک کولر یک پنکه تو خونشون ندارن. چه برسه به کامپیوتر اینترنت بازی وقت برای این چیزا. پس اگر ایران برای شما جهنمه احتمالا برای اون ها قبرستون هستش اونها هم مرده متحرک. یکمی تو زندگی اینطوری فکر کنید خیلی بیشتر از زندگی لذت میبرید.

بابا سعی کنید باهاش کنار بیایید. تو زندگی چیزهایی زیادی هست و خواهد بود که شما 2تا انتخاب خواهید داشت. یا برای همشون جوش کنید. یا بهشون اهمیت ندید
    مورد اول اگر حوش کنید دنیا بیشتر براتون از این موردها جوش می کنه که بیشتر و بیشتر جوش کنید
    مورد دوم وقتی محل ندید بیخیالتون میشه.

قانون دنیاست. به من چرا گیر میدید. خدا این دنیا رو طوری آفریده که نوذبه لاه هم میشه خدایی توش کرد و هم میشه توش مسیکن و بدبخت بود. همش دست خودتون هستش.

راستی دوستان. بهتون پیشنهاد می کنم کارتون simpsons که تا الان 25 26 فصل ازش اومده رو خریداری یا دانلود کنید
    خیلی خفن و خنده داره. خیلی ها تون دیدید. خیلی هاتون هم ندیدید ( این کارتون برای بزرگسالاست در ضمن ) بعد اگر یک بازی چیزی بازی کردید باختید یا مثلا تو زندگی به خاطر چیزی ناراحتید و یا مثلا همین اتمپ ریکانکت میشه بشیندی یک قسمت از این ببینید کلی میخندید. هر فصلش هم 20 قسمت این حدوداست. تا چندین ماه کلی میخندید
    Last edited by kamron_devil; 30-03-2015 at 13:56.

7. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

برادر من مثبت اندیشی و قانون جذب واسه زمانیه که میخوای تاس بندازی و امیدواری 6 بیاری.
    ولی وقتی یه نفر برداشته رو هر 6 طرف تاس نوشته "1" این دیگه ربطی به مثبت اندیشی نداره. ربط به کسایی داره که میخوان آرامش رو ازت بگیرن. یه سری آدم حیف فحش نشستن یه سری پورت رو بلاک کردن باعث این شده. حالا من تا فردا بشینم تو دفتر 200 برگ بنویسم این دست دیگه reconnect نمیشه. نمیشه؟
    بازیچه ایم ما آقا جون. بازیچه

بهتره از موضوع تاپیک خارج نشیم. هدف من فقط این بود که بگم این مشکل reconnect دوباره پیداش شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برادر من مثبت اندیشی و قانون جذب واسه زمانیه که میخوای تاس بندازی و امیدواری 6 بیاری.
    ولی وقتی یه نفر برداشته رو هر 6 طرف تاس نوشته "1" این دیگه ربطی به مثبت اندیشی نداره. ربط به کسایی داره که میخوان آرامش رو ازت بگیرن. یه سری آدم حیف فحش نشستن یه سری پورت رو بلاک کردن باعث این شده. حالا من تا فردا بشینم تو دفتر 200 برگ بنویسم این دست دیگه reconnect نمیشه. نمیشه؟
    بازیچه ایم ما آقا جون. بازیچه

بهتره از موضوع تاپیک خارج نشیم. هدف من فقط این بود که بگم این مشکل reconnect دوباره پیداش شده
    ببن شما حرفه نصفش درسته. ولی من برات بازی کراش رو مثال زدم که مغز من کاری می کردم که 2 در 2 5 میشد به جای 4
    در مورد ریکانکت میگی اینطوریه. منم این مشکل رو دارم. ولی شما کل حرف های من رو خوندی؟ گفتم اهمیت نده. وقتی شما اعصبانی میشی مشکلاتی رو جذب می کنی که این ریکانکت جلوش مثل فیل و فنجون می مونه
    فقط فقط اهمیت نده. وقتی اینجوری. وقت بزار بازی اسپک کن. یک کتابی بخون. با رفیقات برو بیرون. پاشو یک کاری بکن. اونی که به قول شما حیف فوشه شما رو ت.... هم حساب نمیکنه. حالا من و تو هرچی هم فوش بدیم کاری از پیش نمیره به غیر از اینکه فقط جوش می کنیم

در ضمن مثلا همین مثبت اندیشی که میگی. من داستان های زیادی خودنم مثلا از آدم هایی که فلج بودن. خوب طبق حرف شما ایشون همه طرف تاسش 1 هستش. ولی با همون مثبت اندیشی تونسته شفا پیدا کنه که جلوی این ریکانکت 100000 برابر موضوع و بحث بزرگتریه. خودت میدونی . زندگی خودته. بشین هی جوش کن. تاحالا فوش دادی جوش کردی؟ یک 1000 تومانی گیرت اومده؟

راستی یک سوالی
    من تو کامپیوتر خیلی ادعام میشه ولی از همون روز اول که ویندوز 7 رو ریختم یک سوالی برام پیش اومد که هیجا جواب براش پیدا نکردم

الان مثلا برنامه جت ادیو رو باز کنید
    وقتی میزنی دوباره باز کنید. یکی دیگه براتون باز نمی کنه. میگه قبلی هستش بسته.
    چی کار کنیم هرچندتا دلمون خواست باز کنیم؟
    Last edited by kamron_devil; 30-03-2015 at 14:58.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

درسته عصبانیت رو باید یه جوری فروکش کرد.
    در مورد jetaudio هم چون این تاپیک جاش نیست پ خ میدم

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

آه خسته شدم از بس پنتا گرفتم با دیانا .. یکی بیاد نرف کنه اینو )‌

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

درسته عصبانیت رو باید یه جوری فروکش کرد.
    در مورد jetaudio هم چون این تاپیک جاش نیست پ خ میدم
    عصبانیت رو اصلا اصلا رو تو خودتون نریزید
    یک شیوه خوب و عالی و بدون ضرر برای ریختن بیرون
    این هتسش که وقتی قاطی کردیدی برید یک بالش بردارید هش بهش مشت بزنید. اینقدر بزنید که دیگه اعصبانی نباشید. البته یک بدی کوچولو داره
    عرق می کنی بو میگیری همه رو خفه می کنی =)) البته اگر مثل من گرمایی باشی.

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

آه خسته شدم از بس پنتا گرفتم با دیانا .. یکی بیاد نرف کنه اینو )‌

داری هدر میری تو تو برونز
    من یه وین رو باهاش رفتم برونزه 5 بود ADC ی gold رو زد چقدر قشنگ میخواستم گریه کنم برا این دوستمون خودش خیلی حرفه ای ولی تو bronze مگه میشه رفت بالا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •