به درد سرش نمیارزه هر وقت خوب میشه میای اینجا تست میزاری..اینم واسه من 8 مگ شاتل شبانه رایگان شبی 20 گیگ دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به درد سرش نمیارزه هر وقت خوب میشه میای اینجا تست میزاری..اینم واسه من 8 مگ شاتل شبانه رایگان شبی 20 گیگ دانلود
Last edited by abolfazlwest72; 19-12-2014 at 01:07.
عزیزم من دارم ماهی 15تومن میدم ولی تو 40تومن بعدشم من خودم تست نمیگیرم بزارم اینجا اگر میخوای هر روز برات از این تستا میزام البته منظورم شبه چون روزا خیلی از ترافیکم میخوره![]()
سلام
دو روزی هست رفتم مخابرات و طرح 2 مگ یکساله ماهی 5 گیگ رو خریدم .ولی نمیدونم چرا سرعتش اینقدر پایینه کسی میدونه مشکلش چیه ؟لطفا بگید چکار کنم
بفرما روی فیر هستی یا مس یک عکس از صفحه اول مودم snr ارایه بده تاببنیم خط روی چند بستن وضعیت خط چوره
با سلام خدمت دوستان.آقا من نت سه ماه 128 با 6 گیگ شارژ صبا نت استفاده میکنم و تایم زمانیم داره تمام میشه میخواستم بدونم کدوم طرح خوبه که بصرفه و سرعتشم خوب باشه بگیرم اگر این صبا نت خوبه که همینو تمدید یا یک طرح دیگه شو بگیرم؟من مشهد منطقه جلال هستم.با تشکر از دوستان
منظورت ار فیر چیه؟
قبلا هم که طرح 256 سه ماهه داشتم سرعت دانلودم به زور به 140 میرسید.........
یعنی انتظار دارید که سرویس 256 بیشتر از 140کیلوبایت بده؟؟!!
همین 140کیلوبایت هم که داره میده خیلیه 256/8 میشه 32کیلوبایت یعنی قانونا باید سرعتش 32کیلوبایت باشه
یه عکس از تنظیمات مودمت بزار ببینیم دان استریمت رو چنده
منظور من از 256 این بود که طرح قبلیم با اینکه 256 بود سرعت دانلودش خیلی بهتر از این بود
فیر
خخخخخخخ
منظورت فیبر نوری بوده نه داداش فک نکنم از این چیزا باشه همون مس هستش کلا سیم تلفن دنبال کردم مستقیم رو دیوارها کشیده شده رفته مخابرات
Last edited by moghaddas mfa; 19-12-2014 at 21:29.
سلام
![]()
داداش خطت مشکلی نداره همه چی ات عالیه ، مخابرات دارید ؟ یا شرکت خصوصی ؟
------------------------------------------------------------------------------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)