40 تومن عجب دزد بازاریه این عالم وایمکس، من فکر میکردم 10 -15 تومن بگیرن مثل هزینه رانژه کردن خظ ای دی اس ال
40 تومن عجب دزد بازاریه این عالم وایمکس، من فکر میکردم 10 -15 تومن بگیرن مثل هزینه رانژه کردن خظ ای دی اس ال
کاش اینجا میپرسیدی یه جا بهت معرفی میکردم پایین تر از میدون ولیعصر نمایندگی مبین مجانی واسه من تبدیل کرد !!
اون سیب سبز منم رفتم گفتش ۲۰ تومن میگیرم منم ندادم رفتم دادم همینجایی که میگم مجانی تبدیل کرد
واسه من كه نشون ميده
بعضي وقتا اينطور ميشه و خودش برميگرده
بدبخت این همه گفت میخوام بیام مبین نت...خوب میگفتی:(
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
من ندیدم والا زده باشه
از ساعت 2:15 تا 7 صبح 160 مگ دانلود کردم بعد مودم را خاموش نکردم و تا ساعت 8:30 وبگردی کردم بعد مودم را خاموش کردم
حالا می بینم که 160 مگ را از ترافیک من کم کرده یعنی باید سر ساعت 8 مودم را خاموش می کردم؟
اگر فایلی را بزارید برای دانلود نصفش تا ساعت 8 دانلود بشه و نصف دیگش تا ساعت 8:30 مبین نت میتونه تشخص بده چه حجمی در ساعت رایگان و چه حجمی در ساعت غیر رایگان دانلود شده ؟
بله باید قبل از 8 دیگه دانلودو قطع کنید مثلا 7:55
در ضمن مبین نت بین ساعت رایگان و غیر رایگان تشخیص میده و دیگه نیازی نیست مودم رو خاموش و روشن کنید
این بخشش در پیت نیست که کسی بتونه گولش بزنه![]()
احتیاجی به روشن و خاموش کردن مودم نیست . فقط دانلودتون رو از 2:10 شروع کنید و 7:50 قطع کنید. این طوری میتونه خیالتون کاملا تخت باشه.
باسلام
حتما نسبت به اعلام شکایت بابت دریافت وجه اضافی توسط عامل فروش از قسمت صدای مشتری در سایت مبین نت اقدام نمائید
حداکثر هزینه جهت تبدیل مودم 25.000 تومان و هزینه طرحتونم 84.800 بوده که از شما 20.000 تومان بیشتر دریافت شده است.
از ایشون فقط 40000 تومن نگرفتن 5200 تومن هم روی طرح کشیدن جمعا 45200
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)