سلام
دوست عزيزم به اين تاپيك مراجعه كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست عزيزم به اين تاپيك مراجعه كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چجوری میشه به قسمت تنظیمات مودم رفت؟
tp-link
سلام
دوست عزيزم اين رو: 192.168.1.1
در صفحه مرورگر ترجيحا اينترنت اكسپلورر باشه در قسمت آدرس بار بنويس و اينتر بزن بعد يه صفحه مياد كه يوزر نيم و پسورد ازت ميخواد هر دوش رو admin وارد كن و اينتر بزن .
سلام من یه مشکل عجیب با مودمم پیدا کردم!
زمونی که می خواهم برم تنظمیات مودم تنها برخی صفحات باز می شود یعنی تو محیط نرم افزاری مثلا قسمت وضعیت یا WAN باز نمیشه و در حالت لودینگ باقی می مونه. باید بگم که این مشکل تنها روی ویندوز 8 به وجود اومده و روی ایکس پی و ویندوز 7 چنین مشکلی ندارم. نوع مودمم: D-link 520T
ممنون میشم راهنمائیم کنید
سلام
دوست عزيز با چه مرورگري وارد تنظيمات مودم ميشيد ؟ از اينترنت اكسپلورر استفاده كنيد .
سلام مرسی
از قضا از چنتا مرورگر استفاده می کنم. کروم، اپرا و IE. ولی تو هیچ کدوم بالا نمیاره...
تنظيمات پ-ر-و-ك-س-ي داخل مرورگرهاتون ست نكرديد ؟
في-لتر شكن به صورت اتوماتيك كانكت نيست ؟
سلام
من یه مودم زایکسل p660hn-t1a اینترنتی خریدم تا بیاد میخواستم بدونم کسی از بچه ها با زایکسل کار کرده؟شنیدم برد وایرلسشون زیاد خوب نیست؟انتنش داخلیه این مودم 5دسیبل
سلام
دوست عزيز كلا مودم هايي كه آنتنشون داخلي هست برد وايرلسشون خوب نيست حتي لينك سيس كه بهترين ماركه .
سلام. snr margin من روی 38 تا 40 هست ولی یهو با افت ناگهانی میاد منفی 1 !!!!! البته وقتی دیدم اینترنتم قطعه و چراغ مودم خاموشه رفتم دیدم که رو -1 هست. و قطعی خیلی دارم تو این چند روز. مشکل از خطه مشکل از مخابراته مشکل از مودمه یا از isp ؟؟؟؟ کسی هست راهنمایی کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)