والا با توجه به قیمت و توانشون بین کنوود و آمپ,ترجیح میدم کنوود بخرم با توان اسمی کمتر ولی کیفیتش بیشتره.اگرم پولم برسه حتما گلیدن میخرم.صبر کنی ml75.4 بخری دستی بُردی![]()
والا با توجه به قیمت و توانشون بین کنوود و آمپ,ترجیح میدم کنوود بخرم با توان اسمی کمتر ولی کیفیتش بیشتره.اگرم پولم برسه حتما گلیدن میخرم.صبر کنی ml75.4 بخری دستی بُردی![]()
[QUOTE=hamidR15;8287613
دوست خوبم شما تهران تشریف دارید؟اگر بله با من هماهنگ بفرمائید من سیستمتون رو ببینم.یه جای کار مشکل داره.
[/QUOTE]
بله حمیدخان تهرانم اما روماشین بسته نیست ماشین رو چون فروختم جدیده هم تا یه 10 روز دیگه بدستم میرسه
میتونیم بدونه بستن مگه صدا بگیریم؟
من یه جایی خوندم امپ ساند با هر باندی مچ نمیشه میتونه برای این باشه؟
از گلیدن دیگه میترسم :ِیی
از گلیدن نترس عزیز بهترین برند بازاره به نظرم
فقط از جای مطمئن تهیه کن که سرت کلاه نزارن
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
نه من فکر کردم رو ماشین نصبه.
اینکه آمپ با اسپیکر مچ نشه از نظر تئوری غلط هست.ولی گاهی اوقات در عمل میبینیم که برخی اسپیکرها با آمپلیفایرهای همون برند بهتر پاسخ میدن.
این اسپیکر شما رو یکی از دوستان دارند و فکر کنم با پایونیر 5500T بستند.تا جائی هم که یادمه راضی بودن.حالا باز هم من سوال میکنم و میگم خودشون تشریف بیارن توضیح بدن.
سلام
دوستان من یه اسپیکر کامپیوتر مدل 400 مارک nec دارم، که الان به خاطر خرید اسپیکر جدید برای سیستمم ازشون استفاده نمی کنم.
می خواستم بدونم می توان از این نوع اسپیکر ، به عنوان بلندگوی ماشین استفاده کنم؟ یعنی سیستم برقی این دو به هم می خورن؟ از کجا میتونم در این مورد مطمئن شم؟
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید.
سلام دوستان
بالاخره این سیستم ما با کمک و همراهی حمید آقا و حسین آقا و بقیه دوستان تکمیل شد به این شرح:
پخش کنوود 7056 به قیمت 540000 تومان
کامپ هرتز hsk 165 به قیمت 570000
آمپ هرتز ep4x به قیمت 600000
ساب باکس هرتز dbx 30.3 به قیمت 260000 : فقط می خواستم رنج فرکانس مورد نظر رو از دست ندم بهمین خاطر از سری دایچه که ارزونتر بود گرفتم وگرنه انتخاب های خیلی بهتر و البته گرونتری هم بود.
پک rca مارک راکفورد (دو پک) به قیمت 60000
سیم برق شرکت جوشکاب نمره 25 که تقریبا" معادل گیج 3 تا 4 میشه، متری 12600
کابلشو و 10 متر سیم اسپیکر 2*1.5 به قیمت 35000
فیوز 100 آمپر بدون مارک به قیمت 8000: البته فیوز خوبتر پیدا نکردم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
حالا فقط مونده یه نصاب خوب که بدم اینارو نصب کنه، چون خودم فرصت نمی کنم.
در ضمن برای ساب که 250 آر ام اسش هست از دو کانال آمپ که هر کدوم 100 تا هست بریج کنم دیگه؟ بریج روی این آمپ روش خاصی داره؟
برای نصب عجله دارم. ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید آخه این فرآیند جمع کردن سیستم 2 ماه طول کشیده و دیگه داره فرسایشی میشه.
باز هم ممنون از دوستان.
Last edited by روشنیک; 05-07-2014 at 18:31.
با سلام مجدد . شما تو رنج 1 میلیون چی پیشنهاد میدی .دفعات قبل هم گفتم ک پخش رو دارم . امپلی . ساب و باند . باند بیشتر کیفیت صداش خوب باشه کار بیسش رو ساب انجام میده
و ایا برقی 206 جواب گو هست یا نه ؟ اگه نیست خازن ببندم یا باطری مجزا؟
نظرتون در مورد ساب کنوود HQ-W300 ک 500 RMS هست چیه ؟
منون و متشکر
Last edited by kasra k2; 05-07-2014 at 18:06.
سلام به دوستان متخصص
من میخواستم برای پراید با همان باندفابریک یه بخش بخرم
لطفا یه مدل زیر 300 تومن و یه مدل زیر 200 تومن به من معرفی کنید
با تشکر
سلام
کاری که شما میخواهید بکنید صحیح نیست.اما اگر امپدانس اسپیکرها بین 4-8 اهم باشند میتونید تو خودرو مستقیم به پخش متصل نمائید.
کامپوننت هلیکس مدل B62C Blue قیمت 245
آمپلیفایر چهار کانال پایونیر 8604 قیمت 450
ساب هلیکس B 12W قیمت 220 تومن.
اکسسوری هم لازم داری که حدود 300 براش در نظر بگیرید.
این یه سیستم مناسب هست.کیفیت متعادل و قدرت کافی داره.
خازن نیاز نداریز پک برق رو هم به نظر من 4 گیج بگیر.
اگر جائی گیر نیاوردید تو pm بفرمائید من براتون تهیه می کنم
سلام گلم. البته من متخصص نیستم.
پخش زیر 300 کن وود U456 قیمت 285
پخش زیر 200 کن وود U256 قیمت 170
دوست عزیز.در مورد ساند که لینکی که داده بودید باز نمیشد. ضمنا حواستن به رعایت نمودن قوانین باشه. گذاشتن لینک فروشگاه های مجازی خلاف قوانین هست.
در مورد جی بی ال هم بارها عرض کردم چون فیک این برند زیاده من هی وقت پیشنهاد خرید نمیکنم.ولی اگر از نمایندگی رسمی تهیه میکیند به نسبت قیمتش بد نیست. البته اینو بگم بیس خشکی داره ولی خب خیلیها جنس این نوع صدا رو دوست دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)