سلام الان میخواید از کدوم شرکت اینترنت پر سرعت بگیرین![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام الان میخواید از کدوم شرکت اینترنت پر سرعت بگیرین![]()
سلام.
هفته پیش سه شنبه 2020 ثبت نام کردم.
تماس گرفتن گفتن که خط باید جمع اوری کنید.
چهارشنبه فرم جمع اوری پر کردم .پنج شنبه که مخابرات تعطیل هست.شنبه پیگیری کردم جمع اوری شد.
امروز هم تماس گرفتم 2020تائید کردن گفتن که درسته خط از طرف اندیشه جمع اوری شده .ثبت نام تکمیل شد فرستادن برای رانژه.
سرعت بین120-160 در نوسان هست امروز چه خبره؟ 14.12 دقیقه![]()
عجب سرعت عملی دارن ؟؟؟؟؟
خط من رانژه شد .الان چراغ Adsl روشن شد.
فکر کنم حداکثر فردا یا پس فردا برای نصب تماس بگیرند.
رشت مرکز 7 ...
ولی عجب باگ توپیه ...
اگه وقت داشته باشی ازش استفاده کنی میشه 300 و خورده ای تو ماه دان کرد !!
هر کی میخواد بگه تو پخ بگم .
راستش نمی دونم. واسه منم ارور می ده. با اینکه سایت ها بدون مشکل و سریع باز می شن و سرعت دانلود هم بالا است.
تو تاپیک مازندران خوندم که از 6 اردیبهشت سرعت ها واقعی میشه کسی شنیده؟![]()
من خودم همونجا نظرمو گفتم
نظر خودم
اگه اینطور بشه خیلی خوبه
شاید خیلی ها فکر کنند اصلا چیز خوبی نیست ولی اگه واقعا همه سرعت هارو واقعی کنند خوب میشه
چون همین الانشم خیلی ها با داشتن سرویس های 1 مگ و 2 مگ هیچ تفاوتی نسبت به خط 256 احساس نمیکنن
دلیلش اینه تو پورت های 1 مگ و 2 مگ اکثرا سرعت کم ارائه میشه
مثلا خیلی ها هستن با پورت 512 هنوز سرعت ثابت 64 هم ندارن
ولی اگه سرعت واقعی بشه اونوقت دیگه اونی که پورت 512 میگیره نسبت به اونی که پورت 2048 میگره تفاوت داره
مثلا با پورت 1024 و 2048 اگه سرعت واقعی 128 و 256 کیلوبایت رو بدن خیلی عالی میشه
چون همین الان هم در بعضی جاها همچین سرعتی ارائه نمیشه
مثلا با گرفتن پورت 2048 سرعت 256 ثابت هست و با 1024 سرعت 128 و کاربر دیگه خیالش راحته که دیگه افت سرعت نداره و حداقل اینو میده بابت پولی که داده یه چیز خوب گیرش اومده
البته این کار 2 تا نکته داره
اول اینکه اگه میخان همچین کاری کنن باید واقعا بهش پایبند باشن و در همه حالات اجراش کنن -- مثلا کسی که پورت 2 مگ رو گرفت سرعت ثابت 256 و کسی که 1 مگ رو گرفت سرعت ثابت 128 رو بهش بدن (( چیزی که الا ن اکثرا باهاش مشکل دارن ))
نکته دوم اینه که این کار برای کسایی که سرعت 128 و 256 دارن بد میشه -- چون سرعت واقعی 16 و 32 نصیب این افراد خواهد شد .
البته بازم میگم به شرطی که واقعا بهش عمل کنن -- نه اینکه این دلیل باعث بشه شرکت ها سرعت رو کم کنن و حتی سرعت واقعی رو ندن -- چون در اون حالت اصلا به درد نمیخوره
متاسفاه در حال حاضر هیچ شرکتی سرعت ثابت ارائه نمیده و اکثرا سرعت متغییر میدن
ولی اگه این قانون اجرا بشه میشه حداقل ادعا کرد که سرعت ثابت با یه کیفیت خوب رو در اختیار کاربر بزارن .
اگر هم بشه من که اصلا ضرر نکردم.
ماهی 28 تومان داشتم میدادم به اندیشه برای 256 نامحدود سرعتم بود 50 کیلوبایت.
اینجا ماهی میدم 24 تومان برای 512 نامحدود اگر بشه سرعت واقعی یعنی 64 کیلوبایت .
باز جلو هستم.
دیگردوستان نمیدونم کجا بودن و چه سرعت داشتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)