کسی نیسسسسسسسسسسسسسست؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیسسسسسسسسسسسسسست؟؟؟؟؟؟؟؟
حرف شما کاملا درسته اما از نظر قیمت تفاوت زیادی دارن!
g1x حدود 1400 تومن
rx100 حدود 2200 تومن
!!!![]()
salam doostan. komakam konin, lotfan nazaretoono dar morede nikon L820 begin behem , doorbine khobiye aya? va faghat chinish to bazar hast ? beyne in va canon SX500 mondam . albate canon sx280 ro doost dashtam ama hame migan moshkele narmafzari va battry dare
lotfan harki etelaat dare be dadam berese.
merc
سلام
دوربین دیجیتال در حد sx280 چی پیشنهاد میدین؟ خودم یکم گشتم این مدل رو پیدا کردم. چون فیلمبرداری هم برام مهمه و این مدل 1080 با 60 فریم داره. و مثل اینکه مشکل باتری داره درسته؟
من هیچ سررشته ای در عکاسی ندارم.
ممنون میشم چند مدل پیشنهاد بدید.
رو تلویزیون-رو لپتاپ فول اچ دی امتحان کردم خیلی کیفیتش نسبت به sony hx10 که 1080pو حتی nikon d5000 که 720p هست پایینتره
Last edited by farshad0123; 02-01-2014 at 01:40.
sx280 اصلا دوربین خوبی نیست اصلا 60 فریم بر ثانیه نیست(زدن 60فریم اما تو خود دوربین 30فریمه) و حیف پول که بدی بابتش نمیدونم چرا تولید این دوربینو متوقف نمیکنن اوایل من فریمورشو اپدیت کردم فیلمبرداریش تا نیم ساعت افزایش پیدا کرد اما الان سر 4 ثانیه ارور باتری میدهبه نظر من sony hx10-hx20-hx30 خیلی بهترن کلا رنگای سونی نسبت به کانن خیلی زنده ترن و فیلمبرداریشون هم خیلی بهتر از کاننه.
Last edited by farshad0123; 02-01-2014 at 00:35.
احتمالا rx100ورژن 2 ,چون چند ماه پیش 2ت قیمت داشتم فکر کردم مثل g1xقیمتش افت کرده باشه
[QUOTE=marjibenji;8046453]salam doostan. komakam konin, lotfan nazaretoono dar morede nikon L820 begin behem , doorbine khobiye aya? va faghat chinish to bazar hast ? beyne in va canon SX500 mondam . albate canon sx280 ro doost dashtam ama hame migan moshkele narmafzari va battry dare
lotfan harki etelaat dare be dadam berese.
اگه برای مصرف خونگی میخواین انتخابهای بهتری مثل canon s120 یا g12-15 دارین.این دوربینا خروجی بهتری نسبت به سوپرزومها دارند.
سلام
مثل پست قبلی به شما هم سری s کنن رو پیشنهاد میدم البته اگه بودجه کافی دارین سری g کمی تخصصی تره.
شما احتمالا قبلا دوربین حرفه ای داشتین که این به دلتون نمیشینه
دوست خوبم sx260دوربین خوبیه نسبت به سطح خودش البته اطلاعات کافی یا جزیی در مورد 280ندارم ولی اینم از همون سریه!
فریم ریت تنها معیار فیلمبرداری خوب نیست ,گاها دوربینهایی با فریم ریت 24فیلمبرداری بهتری نسبت به 60 یا بالاتر داشتند.
البته با این موافقم کهدوربینهای سونی فیلمبرداری بهتری نسبت به برندهای دیگه دارند ولی در شاخه عکاسی رقیب زیاد دارند.به هر حال این یه دوربین عکاسی کامپکت نسبتا خوبه و کار اصلیش رو که عکاسیه به خوبی انجام میده.باید قبل از خرید اولویت بندی کرد.![]()
Last edited by m0fidi; 02-01-2014 at 01:54.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)